Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 21.6.2017 22:49:06
|
|
|
|
Duškić
|
Mi jedva dodjosmo..pljusak..deca zaspala u kolima.Dok ih sredili, pa da se spava. Laq noc zelim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 0:00:06
|
|
|
|
Mariya
|
Veče! I kod nas je bio pljusak, bar je malo ohladilo vazduh. Kaže mi Lu da su ona i njen drugar bili napolju na pljusku, pa ih je drugarica okupala Kad je došla kući samo je večerala i u krevet Nervira me jako ovaj L nos čistim ga kao manijak noskom i opet mu je pun. Gde mu u tu malu glavicu stane toliko slina Laku noć mame.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 1:07:40
|
|
|
|
vocicana
|
Kaostosam rekla, haosi katastrofa, ali polako se umiruju. Daj boze da bude mirno ostatak noci. Suzi grlim i ljubim! Lepo spavajte mame.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 6:45:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro mamee Mi od 6 h svi na nogama
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 7:23:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Jedva sam se probudila. Deca odose u vrtic, a ja moram danas da puno radim. Bas me ceka puno posla. Sad cu uskoro do skole. Moram da dezuram. Vagamo da li cemo decu kod mojih. Veliki nam je bas trosak. Opet moramo 15.jula jer mi je sestra zakazala ultrazvuk dojke.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 7:52:33
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,misko i ja kao da nas je poplava izbacila a srecko vristi i igra se odoh budit kumu,zasto bi ona spavala
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 8:25:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Suzi, uzmi par dana odmora ako mozes, sigurno ti je potreban. Sandricak, eto ga muz nazad :) moj ide sledeće nedelje.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 10:43:12
|
|
|
|
vocicana
|
I ta sluzba, pih! Dobro juutro i ovde u temi, gledam seriju, pa da malo odmorim nogice. Gledam u prognozu, kao bice kise, mada nesto ne bih rekla.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 10:51:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Eto sinoc palo i fino rashladilo, a jutros kao da nista nije bilo..peceee na asfaltu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 11:08:37
|
|
|
|
vocicana
|
Bila je prijatna noc, cak je i ovde bilo fino za dremanje, ali neee....radi Voci samo sto te nema
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 11:09:08
|
|
|
|
Duškić
|
Ovde isto vruce, malo sinoc prijatno. Jutros vrelooo..Sad ruckamo pa ce dremka valjda..zeva guzonja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 11:23:31
|
|
|
|
Milena18
|
Gde ste, mame? Da se pohvalim, moja beba je noćas spavala od 22 do 4:30 bez buđenja. Posle je malo blebetala, pa nastavila do 8. Suzi, uzmi odmor ako možeš, sigurno si preumorna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 11:31:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao Milenice, drago mi je da ste malo spavali kako treba V sad zavrsio i sa jelom, mada mu se nesto i ne ide napolje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 11:36:39
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Moja beba spava, juče nije imao T i danas je već bolje raspoložen. Svekrva došla po devojčice, tako da smo nas dvoje sami. Pa kad već spava, pomislih da bih mogla da odmorim nekoliko minuta iako znam da će mi se to posle obiti o glavu, jer sam mogla za ovih nekoliko minuta da sredim ormar/popakujem mašine/obrišem prašinu/rasklonim trpezariju na miru bem ti žensko. I tako sam uključila Lažljivice, uzela sladoled i malo virkam ovde
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 12:20:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Posle skole isla sam sa mm u nabavku. Glava me i danas boli. Veceras idem sa.drugaricom na latino vece.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 12:26:51
|
|
|
|
Sandricak
|
hej mame... Kod mene danas turbulentno, MAki ostao kod kuce nos pun zelenbaca, kaslje sliva mu se... Inhalirala ga jutros fizioloskim dala mu fluimucil za decu... Jutros prali auto dok nije ovo upeklo, a sada gori zemlja.. Pristavila neki brzinski rucak za nas troje pa cu popodne da nakupujem sta mi fali, hocu da napravim keks tortu mm voli :)
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 12:42:54
|
|
|
|
emicaa
|
Moj srecko spava,u 11 je zaspao.Dosadilo mi je po cijeli dan biti u kuci a gdje da idemo kad zemlja gori. Sanjice uzivaj veceras
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 12:44:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo razmisljam sta da obucem. Rekla mi je Ivana haljinu
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 12:49:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja moram da.kopam po ormanu da izvucem te letnje haljine... ko zna gde su
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 14:09:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, na latino vece u haljini, nego kako Evo ja uspavljujem vristalinu, valjda ce zaspati.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 14:13:38
|
|
|
|
Duškić
|
Sanjice, da ''aljince ! Ivana , brckate li se ti i maca...? Moj guzonja zaspao, rashladi se i sad spavka..
< Poruku je uredio Duškić -- 22.6.2017 14:14:27 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 14:18:55
|
|
|
|
Mariya
|
Sanjice lepo se provedi, i obavezno haljinu da obučeš Ja sam moje letnje haljine oprala,opeglala, danas sam izvadila i sandale iz kutija,ja sam spremna za leto! Trebalo bi da sklonim zimske stvari,da malo raskrčim svoj ormar i da ručam, a mališa se raspevao, samo priča nešto i sve pljuje, mnogo je smešan odspavao je sat ipo, uspela sam i da odmorim, pojedem sladoled, spremim i usisam kuću, ostalo mi je samo taj ormar, spavaća soba i da napravim mafine.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 15:38:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Isla sam sa T da kupimo sandalice. To cu u temi. Jedva sam joj nasla. I kupila sebi. Vrtele smo se po gradu i na kraju sam usla u apoteku i kupila grubin. Provukla sam kreditnu. Aljince ce da bude ako mogu da obucem tu koju sam zamislila. Ili suknju.
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 16:28:58
|
|
|
|
Mariya
|
Super sanjice! Mafini se ispekli, sad još ormar i spavaća soba.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/17 [chat] 22.6.2017 18:28:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mariya, i ja sam htela ormar, al odustala. Makar sam usisala
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciBebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.