Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 20.7.2017 8:14:21
|
|
|
|
Duškić
|
Eee..kako je to lepo, Maro! Isidora.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 20.7.2017 8:47:39
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jutro . Pipi super da je sve ok. Maro divno pa javljaj cim zavrsis pregled.💜 Jedva cekam moj sledeci vikenda😍. To je i ja moju nisko osecam. Vec sam pocela sa kupovinom,sada biram za decaka pa nisam znala da ima ovoliko divnih stvarcica i za njih. Bas uzivam. Jedino sto mi vreme leti. Za 3 nedelje u trece tromesecje,poorodicu se necu znati da sam bila trudna. Kod nas za meseca dana krece krecenje i plocice ,sada rade podno i novi izravnavajuci,tako da jedva cekam moojim princezama da sredim sobu, i kutak za bebu kod nas.😄😃💟 Nadam se krajem septembra se vracamo u kucu.
< Poruku je uredio MasnaMasnica -- 20.7.2017 8:49:37 >
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 20.7.2017 9:02:46
|
|
|
|
Zemunka85
|
Jutro . Maro, to je beba. Nema to veze sa kontrakcijama. U pocetku pipkaju tako nisko. Moj decak je i dalje eeeextremno zivahan sto me taaaaako raduje i usrecuje . I dalje sam puna snage, super se osecam, ali je neizdrz sve veci. Bukvalno par puta u danu brojim dane . Zene opet krece pakao, snalazite se kako umete i znate. Ja sam danas saaaama ceo dan kod kuce, cak je mm odveo i kucu na posao sa sobom, tako da kuliram do 4, a onda cu sa L na kej, gde ce nam se pridruziti moj tata i mm sa kucom. Od kupanja negde nista, malo je neizvodljivo, ali ide L sa mamom 5dana na Srebrno jezero, pa ce tamo da se brcka svaki dan .. i to mi je super ...
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 20.7.2017 10:14:52
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Zemunka jesi li porucila Carter's ,ja jesam,da ne bi tebe da komentarises,ja sam potpumo zaboravila na onog coveka Super za srebrno,uzivace sa bakom. Meni je Una kod mojih,Nori i ja kuliramo u stanu.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 20.7.2017 11:32:24
|
|
|
|
MaRa94
|
Jaoj koliko sam srecna. Tako je lep osecaj kada stavim ruku pa osetim. Nekad osecam i kao neku vibraciju, a prvi put sam osetila kao udarce. Bas sam presrecna. Masnice ima predivnih stvarcica za deckice. Mi smo kupili jedan kompletic za decaka, jer nekako imam takav osecaj da je decak, pa ako ne bude poklonicemo ga nekome. Ali muz i ja nismo mogli da odolimo kad smo ga videli.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 20.7.2017 13:06:09
|
|
|
|
isidora88
|
Preko kog coveka narucujete Carters? Ja se sve nadam da cu ovaj put uzivati u kupovini rozih stvarcica Mada mi kupovine ne gine u svakom slucaju jer sam skoro dve razdelila, nemam nista ni za sebe ni za bebu osim par nekih odelca koja su mi bila omiljena.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 22.7.2017 9:29:08
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jutro opet vas nema . Mi se upravo probudila,svi,ja da virnem na rr pa da uzivamo u danasnjem danu. Danas pune 23nedelje 💙,jedva cekam uz,uzelela sam se bebe. 😍 Juce sam mu uzela odelce za izlazak iz porodilista, Boze zdravlja . Ako ne promenim do tada.😃😂
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 22.7.2017 11:40:35
|
|
|
|
vocicana
|
kako ste? Vidim mrdaju bebice, Maro, uzivaj sada u svakom danu!
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 22.7.2017 13:00:18
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Maro javni se danas cim zavrsis uz. 😍 Ja uspavala N. Sada pijem kafu ,i cekamo mm da ih vodimo na bazen.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 22.7.2017 15:25:48
|
|
|
|
isidora88
|
Ja se od jutros druzim sa wc soljom, ovo je strasno, bas sam baksuz da mi svaka trudnoca bude sa sve gorim mucninama, jos sam i neke tablete protiv mucnine uzela ali meni nista ne pomaze. Bas sam iscrpljena, kapilari na ocima su mi ispucali pa grozno izgledam, grlo me pece, ne da ne sijam u trudnoci nego licim na strasilo Sutra idem na UZ
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 22.7.2017 15:33:05
|
|
|
|
nekicamimi
|
Neka mrdaju, drugarica je u sedmom mesecu trudnoće njena devojčica toliko šutira da prosto ne mogu da verujem.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 25.7.2017 1:07:00
|
|
|
|
MaRa94
|
Pozdrav drage. Ovih dana sam bila bas u guzvi, nisam znala gde sam, i tako udjem na forum i nikako da stignem da napisem poruku. Inace, nisam bila na uz, jer mm je morao da ostane do kasno na posao i onda nisam zelela bez njega. Tako da sam zakazala ponovo, ali tek za nedelju jer nije bilo slobodnog termina. Osecam bebu svakog dana sve vise i poceo je stomacic da se poznaje jos vise. Cini mi se za par dana je porastao bas dosta.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 25.7.2017 6:37:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Isidora, kako si? Jel si bila na uz? Maro, samp nek raste
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 25.7.2017 8:54:44
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jutro . Maro super za bebca, moj je i dalje karlicno. Tacno tako osecam pokrete . Valjda ce se okrenuti do kraja . Ja odoh u petak ili subotu na uz #can't wait.😍 Imace gledam kada da obavim jedno profi fotkanje u trudnoci ,razmisljam da li kraj avgusta ili kada udjem u 9.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 25.7.2017 9:18:27
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro trudnicice. Ja nikako da stignem da se javim, citam vas redovno.Mi rastemo u subotu imam zakazan ultrazvuk beba mi je bas zivahna jedva čekam oktobar tada mi je termin.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 25.7.2017 9:53:03
|
|
|
|
krin 40
|
Jutro ..Samo da vas pozdravim.Niki baš sam za tebe pitala pre neki dan.Masnice meni se u ovoj trećoj tek u 38 nedelji okrenuo.Uživajte.Sada će biti par dana svežine❤Zemunka sitno broji😃
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 25.7.2017 10:03:01
|
|
|
|
isidora88
|
Dobro jutro. Bila sam na UZ, cuje se srculence, sve je super Meni se u drugoj trudnoci beba okrenula tek u 9.mesecu cini mi se
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 25.7.2017 10:36:59
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Niki radis li jos uvek? Isidora za 💜,drzim fige da bude🎀! Meni su se obe okretale cas pravilno cas karlicno,ova uvek karlicno,videcemo za 3,4 dana.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 25.7.2017 10:48:41
|
|
|
|
isidora88
|
Hvala, svi se nadamo Ja sam na bolovanju jer je i ova trudnoca krenula sa problemima, opet hematom. Razmisljam da se vratim na posao ako mi se uskoro povuce hematom, bive mi lakse dok radim da se borim sa mucninama, a i nedostaje mi posao bas jako.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 25.7.2017 11:20:16
|
|
|
|
Zemunka85
|
Gde ste zeneee. Ja u busu, vracam se iz Usca, isla sam L da uzmem barbiku sirenu, odlepila je koliko je zeli. To joj je poklon za rodj., iako je za tacno mesec dana. Nema problema da dobije ranije, ali to joj je sto joj je. Nece joj posle faliti nas poklon u moru drugih. Meni su se u 6m obe bebe okrenule, ali ja sam od prvog dana bila karlicno, tako se i rodila. Mada vecina se okrene. Danas je bas lep dan, malo kisica, ali ok. Ja uzela da citam novu knjigu, prosla me upucala, skroz je bio skenj kraj, za koji ni kuma koja mi je poklonila nije imala pojma jer je ljubavni roman (alo mi verujete - glavna junjakinja je trudna, prati se plod, sumnja na anomalije, na kraju ona iznenada umire na porodjaju..ne ve ru jem), tako da moram da popravni 🙂. Ionako nemam sta da radim a volim da citam. Mi smo za bebca sve spremili i kupili cak i ja za porodiliste. Jos da uzmemo krevetac i pozaomimo kolica i mooozeee. Opet kazem 8.8. idem na UZ pa cu se tada sve dogovoriti, ali ako mogu da biram, da 26.8. proslavim L rodj pa moze. Ovu trudnocu sam pupu el super podnela em vodim privatno tako da bukvalno gubim osecaj da sam trudna. Prosli put sam u ovo vreme vec 3 pita bila u porodilistu sada nemam nikakvu vezu ni sa porodilistem ni DZ. Toliko sam se sprijateljila sa docom da ima da mu predlozim da dodje kuci da me porodi 🙂. Da ne pricam da me ni jednom nije pregledao, ili izeo briseve. Prosli pit sam sve imala uradjeno pocetkom avgusta a sada tel idem 8.8. pa kako mi laze tj dogovorimo se. Nadam se da mi krvna grupa vazi? Na ovo prezime je... Inace mi smo mamu preselili u garsonjericu pored nas koju smo izdavali tako da mi je sada sve ravno, imam pooomoc 24/7. Mi svakako planiramo da se selimo sl god tako da je ovo privrememo ... Uzivajteeee
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 26.7.2017 11:46:06
|
|
|
|
Bejbili*
|
cao drage moje trudnice. nisam vam se dugo javljala ove vrucine a i poslova stotinu pa nikako nista da stignem. moja bebana raste jos jednom nam je dokt potvrdio da je djecak pa planiram od sledeceg mjeseca polako pripremati stvarcice. ljubimo vas
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 26.7.2017 13:28:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zemunka, vazi ti krvna grupa. Bejbili, mazi stomak!
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 26.7.2017 21:02:17
|
|
|
|
nikiteki
|
Radim jos uvek
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 26.7.2017 21:20:50
|
|
|
|
vocicana
|
Nikiteki, mila moja, pa cestitam ti, od . Juce sam krenula da napisem, pa nisam. Bas sam se obradovala. Trudniceeee
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja,07/17 27.7.2017 10:40:44
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro, trudnice. Jutros nema nikog....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciDobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?