Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Oktobarska kafanica 12.10.2017 20:15:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ajte kod nas. Mi imamo taj kalup. Ja spremam i slane i slatke.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 12.10.2017 20:18:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo krecemo Moram videti koliko kosta.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 12.10.2017 20:27:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A ja hocu ovo
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 12.10.2017 21:06:16 >
|
|
RE: Oktobarska kafanica 12.10.2017 20:30:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, hocu i ja Evo Stefan jede, kaze da je super
|
|
RE: Oktobarska kafanica 12.10.2017 22:30:40
|
|
|
|
emicaa
|
jeste li zaspale vec? jedu mi se cevapi i pije mi se pivo.Damski,nema sta
|
|
RE: Oktobarska kafanica 12.10.2017 22:45:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni se zvace zvaka, nesto ne mogu da prevarim a ni da zaspim...
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 7:49:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja prevarila Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 8:28:45
|
|
|
|
emicaa
|
jutro i od mene. imam podocnjake kao alkos 🙄 sutra ujutru ne ustajem do 10
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 8:36:33
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro . Ja odvela decu u vrtic, obavila kupovinu, sad da odmorim malo pa da kuvam kafu, boli me kičma i stomak jedva sam došla kuci. Stigla a nešto mi se poremetilo bilo kasnilo mi bas dosta, sva sam fuj. Duskic super za gips. Sanjice ja imam taj aparat i super je,u njemu pravim i slane i slatke. A nije skup. A danas filujem oblandu.
< Poruku je uredio suzi kju -- 13.10.2017 8:37:01 >
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 9:01:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Suzi, ljubim te. Kako su devojčice?
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 9:05:44
|
|
|
|
suzi kju
|
Ivana 😘😘 Dobro su, malo slinavile zadnjih dana, sada su bolje. A tvoja maca i fudbaler? Jel maca bolje, čitala sam da je inhaliras.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 9:24:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ona i dalje slinavi Bas joj dugo traje. Sin zeza sa skolom, al sam resila da se ne nerviram mnogo Niko ne daje garanciju da ce odlicni djaci proci sjajno u životu, tesim se. Fudbal je, naravno, njemu sve u životu. Presao za drugi klub da igra. Neko vreme isao u oba kluba na treninge... Standardno, znaci.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 9:26:42
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Jutro drage 😊 Zelim vam lep dan 😊 Mi cemo danas oper cupavce da pravimo, bas smo se nesto navadili na njih, rucak imam od juce, pa kad malena zaspi, samo njih napravim... Ivana, ako mu je fudbal vec sve, nako drzimo fige da bude uspesan i poznat 😊😊
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 9:30:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Suzi, bas si brza, meni kupovina traje duze Ivana, izgleda da cu i ja krenuti sa inhalacijom fizioloskim, P je plakala nocas, cini mi se da joj je bio malo zapusen nos.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 9:37:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Sta se ovde pije? Ja bih neki caj.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 10:09:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stize caj, jabuka-cimet Mora nesto i da zavrsi pored fudbala, nije u redu da bude "glupi fudbaler" ME, i ja macu inhaliram fiziološkim.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 11:05:46
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja obožavam jabuku- cimet. ME brza kupovina, hleb, mleko i sitnice za rucak i kolac, a maxi mi je prekoputa. Ivana i dalje muke oko škole, joooj duša. Neka on bude solidan, ne mora odličan, i neka igra fudbal, i od toga može vrlo lepo da se zivi. Ljubi macu.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 12:56:46
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Hahahaha 😂neeece Ivana, ali svakako podrzavam da zavrsi nesto 😊 Bravo za predlog za caj, meni brusnica bas prija.... a miris jabuke i cimeta obozavam... Videste li sjajnu nagradnu igru? Stvarno je ova RR sjajna 😊
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 14:59:12
|
|
|
|
emicaa
|
zene treba mi kafa da dodjem sebi 😂 nisam navikla na spavanje preko dana,osjecam se kao da me bus pokupio
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 16:42:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Ćao devojke! Divan dan danas, baš mi prija ovo miholjsko leto Pokupila sam rano Marka iz vrtića pa smo išli na Adu, vozili se vozićem, šetali, jeli sladoled, bacali kamenčiće... opuštencija. Jedino su nas smrdibube urnisale najezda je, puna Ada. Zgrozila sam se.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 18:34:19
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Peku se gibancice, zamirisale 😊 Sa malom ceo dan gotovo napolju, sad avi na okupu i svako svoju politiku vodi... Jos jedna 2u1 evo super prijala 😊
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 20:48:39
|
|
|
|
Mala Elena
|
Peri, peglaj, menjaj posteljinu, smiruj decu aaaah. Pijemo mlekce. Uskoro pranje zubica i da se spremamo za krevet.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 21:11:34
|
|
|
|
vocicana
|
Kafanske, a malo vina, neko opustanje... Kako meni treba tako nesto. Bas sam se uzelea, nekog takvog... Ja sam drndala danas, peglala, malo pocistila. Ali dobro, jedno po jedno, sve ce se zavrsiti. ME nije lako stvarno, divim ti se.Bas su mala deca a stize trece.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 13.10.2017 21:43:12
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Laku noc drage zene 😊 Zelim vam miran i lep san, pa sutra nastavljamo sa caskanjem 😊
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 14.10.2017 8:35:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Voci Jutro, mi devojke budne, da pustimo mm da odspava, umoran je beskrajno, non stop radi. Pa kasnije da ode po auto do majstora i onda u shopping po poklone.
|
|
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?