Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 11:46:54
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Bravo Emice, onda uzivanjac ceo dan 😊 Mi cekamo drugare da nam dodju, danas druzenje u kucnoj varijanti
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 11:54:50
|
|
|
|
Duškić
|
Eheej, mi se vozali po kraju. Mozda jedna kafica da se skuva sad. Prijatno je napolju..i da odbrojavamo dane do skidanja gipsa
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 12:19:53
|
|
|
|
emicaa
|
Moja Dora odisla kod babe,srecko upravo zaspao.Ne mogu da vjerujem ima tisinu u kuci oribala sam pod,napravila sebi kafu i uzivam.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 15:32:38
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Bravo za babe, obozavam kad moja deca odu kod babe 😂😂
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 18:24:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sta se radi? Sin ode sa muzem i drugarima da gledaju utakmicu Srbija-Gruzija. Ja cu jos malo ovu smizlu kupati pa u krevet.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 9.10.2017 20:06:27
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Zaigrali se svi nesto, a ja da posklanjam od vecere i celodnevnog igranja 😁 I nadam se da ce svi ranije u krevet 😀
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 8:15:42
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro jutro drage 😊 Hocemo ovog jutra po kaficu ili uz kafu da drmnemo i nesto jace? Ko je za? 😁 Kazu- ugreje, dobra za cirkulaciju, pa rek'o mozda pomogne 😊😊 Hahahaha
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 8:18:00
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutro..Ajde da kuvam ja kafu nisam odavno❤Ovih dana sam u nekoj gužvi.Sad se spremamo za prvi rodjendančić kod zaove.Hvala Bogu ima nas mnogo
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 8:52:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ovde svi spavaju.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 9:12:04
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana ja sam budna.Kuvam sarmu😁
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 9:13:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, jos spava
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 9:25:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
To bi bilo dobro, Sanjice Krin, dolazim na rucak. Maca me sinoc urnisala. Zaspala je oko devet, probudila se oko deset i nikako nisam mogla da je uspavam. Ova dvojica dosli sa utakmice skoro bilo dvanaest. Muz legao u krevet i maca ga zagrlila i umirila. U nekom trenutku plac iz Stefanove sobe. A ona jos nije zaspala. Sina bolele noge, pretpostavljam od rasta. Muz mazao sinu noge, ova se prevrce po meni. Umiri se, Stefan dolazi u sobu da kaze da su mu noge hladne. Joj, ova opet oci kao u sove. Na kraju je i on došao kod nas. Ona mi zaspala na ruci. Celo jutro se kaci za mene, jedva sam se umila.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 9:29:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao, ala vam je bila vesela noc. Maca, mazulja. Samo bi da se mazi. Moja jutros rekla (Sofi) kad se vrati iz vrtica da joj naseckam cajnu i skuvam jaje. Videla je T kako doruckuje to.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 10.10.2017 9:30:12 >
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 9:31:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro jutro! Naruckah se sutlijasa leskarim i gledam tv.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 10:38:10
|
|
|
|
emicaa
|
mi smo spavali do pola 9 i pnda nas probudilo zvono na vratima. mene steglo u grlu i osjecam se polupijano,nadam se da ce se zavrsit na ovome.Mogla bih neki caj popiti.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 12:48:32
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Svibi kod Krin na sarmu, sarmu 😁
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 19:41:29
|
|
|
|
Duškić
|
E, zenice drage, mi imali goste , sinoc i danas. Dosli da vide mog D. Popila sam jedan pelinkovac i bas mi prijao. Nesto sam umorna, strasno.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 20:43:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice, popij caj. Izgleda da cu i ja popiti od nane ako budem imala nesanicu... Opeglala sam ves, dve ture, i oprala rucno neke jaknice ... sad mirisem ruke, ovaj Lenor sensitive je bas divan.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 21:07:39
|
|
|
|
emicaa
|
Elena popila,malo je bolje od spreja za grlo sto imam. mi gledamo i veceras utakmicu,trebam ici uspavati djecu a zao mi prekinuti gledanje
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 21:21:54
|
|
|
|
Sarav
|
Dobro veče. Ceo dan po kući, ispratila sve goste pa sad da vidim šta pre. Nego sutra nam stižu majstori i menjamo neku stolariju pa će da bude veselo Već mi ogrubele ruke od ovolikog pranja, a tek me čeka čišćenje. Emice, ajmo još po jedan čaj. I ja sam malo promukla.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 21:53:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro vece. Mi bili do drugara, cerka im napunila godinu pre par dana. Sad se inhaliramo.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 21:55:55
|
|
|
|
emicaa
|
Sarav ajde ja cu napraviti,jest da mi je izbor cajeva jadan 😂 Ivana jel bolje maca?
|
|
RE: Oktobarska kafanica 10.10.2017 22:38:45
|
|
|
|
lesica
|
Ahoj, i gotovo laku noć... Spala sam sa nogu danas, i evo me u krevetu. Samo da vam mahnem u prolazu
|
|
RE: Oktobarska kafanica 11.10.2017 9:57:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro i ovde. Sanjice, i dalje slinavi, ali nije strasno. Pijemo kafu, caj?
|
|
RE: Oktobarska kafanica 11.10.2017 10:31:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ivana, hocu ja nes, nisam pila
|
|
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?