Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Oktobarska kafanica 17.10.2017 23:00:49
|
|
|
|
Milena18
|
Krin, čestitam
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 7:02:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro Krin cestitam , bas lepe vesti!
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 7:46:10
|
|
|
|
krin 40
|
Hvala devojke😃 Dobro jutro.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 7:52:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Evo pijem kafu i gledam haos u kuhinji. A maca mi se pentra po stolu
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 7:56:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mene prehlada ubii! Naj radije bih se zakucala u krevet
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 8:37:17
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Anck - jos uvek, sad i tebe? Joj, verujem da te bas nervira, tako kad se oduzi, uffff!! Mi dve noci ne spavamo bas, evo od jutros mi je glava ogromna, booooli joj, sad bih vec napisala ali zabranjene su ruzne reci 😊 Dobro jutro drage moje, neka bude i dobar dan... ko je vec stavio kafu neka doda i za mene jedu ogromnu solju najjace moguce 😊
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 8:48:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Kafa moze, dorucak moze
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 9:00:01
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Moze i dorucak naravno 😊😊 i da neko cuva decu ceo dan, bar jedan 😁 Krin- sta kaze sin? Jel presrecan? 😊
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 9:06:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ivana, zato ja sinoc dok sam pekla palacinke , oprah sudove...nekad mi ostanu i gledam ja njih, gledaju oni mene
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 9:06:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo spremicu vam ja sve. Stavila sam i rucak Nismo lose spavali, ali me kicma i noge bas bole.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 9:09:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam stavila rucak.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 9:20:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sta spremas, Sanjice? Aj idi u temu pisi
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 9:30:24
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro. Bas ste vredne. Kod mene rucak ni u najavi, tek smo doruckovale. Danas odmaram od kuvanja. Virsle i jaja. Malenu vodim kod mojih, tako da odmaram i od cuvanja do veceras. Odoh malo da pokupujem neke sitnice, lakse mi je kad idem sama.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 9:32:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja to ujutru stavim jer posle jurim na posao. A i volim da prebrinem brigu. Ne volim ceo dan da se razvlacim po stanu bespotrebno. Ivana, pisah u temi. Nameracila sam se da danas spremam one pogacice sa sirom. Da imamo i za sutra.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 10:55:02
|
|
|
|
emicaa
|
ja od jutros kao da sam poludila cim sam ustala oprala sam prozore,sva ogledala,prebrisala prasinu,poslozila ves,usisala.Jos kad srecko da prebrisem podove i da njemu spremim rucak.Ustala sam definitivno na pogresnu nogu sto bi rekli nisam sjela sve do sad.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 12:07:45
|
|
|
|
dddaca
|
Au Emice, ti si bas vredna danas 🙂. Ja jos kod mojih. Prija mi da sedim u dvoristu, na vazduhu. Mada to znaci manje vremena za stvari koje sam planirala danas da zavrsim
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 13:21:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je lakse da uradim sta imam pre njenog spavanja. Pregradni zid deli spavacu i kuhinju, takp da ne bih toliko da lupam po kuhinji dok spava. Naravno, kad moram, spremam i tada.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 14:57:27
|
|
|
|
vocicana
|
obar dan kafanske. Uh, sto volim lepe vesti, bravo Krin za S! CEstitam od srca. Ja pijem kafu, alkohol neki moze sutra Kada izadjem iz trece smene. Mozeod jutra da ti iskreno kazem. Dete ne jede nista, imam corbicu telecu od juce, pa cemo probati danas da vidimokako ide, ako nece, smislicemo nesto.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 15:07:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja ne volim da radim kad one spavaju. Tada mozda radim sitnije stvari, a kqd su budne usisavanje i brisanje.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 15:31:56
|
|
|
|
dddaca
|
Ja ne volim da radim ni kad spava ni kad je budna Ali ko me pita
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 15:48:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dok su bile bebe radila sam dok spavaju, sada nisu toliko zavisne od mene pa mogu da odradim nesto dok su samnom.
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 18:15:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vece u kafanici! Sta se radi, devojke? Mi idemo na trening.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 18:18:26
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro vece, ja malo utegla kucu, pa da idem po malenu. Verovatno je rasturila babu i dedu :)
|
|
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 18:48:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja mojim curicama napunila kadu da se kupaju. Posle sve po redu.
|
|
RE: Oktobarska kafanica 18.10.2017 18:58:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi ruckale palacinke, sad jabuke Ja bih usisavala, ne znam da li je kasno...ko zivi u stanu od kada do kada usisavate? Ne znam tacno ona pravila kucnog reda.
|
|
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?