Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 9:42:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Trebala si im vratiti! Pa nek peru opet..nema smisla.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 9:45:32
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Isao je MM da reklamira.A njihovo odgovor je bio da su vec smrdeli kada su dosli i da hemikalije to nisu mogle da srede. Inace,tada su bili stari svega 2meseca pa njegove.price nisu pile vodu (za mladence se niko od gostiju nije,naravno,izuvao). Ali vratio nam je od 4500,2000.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 10:20:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
To kad smrde znaci da ih nisu dobro osusili. A inace sigurno mu necu odneti cist tepih da pere. Mi ucimo prirodu, i ja je zamrzeh
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 10:27:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zbog toga sto su je dali po istoriji.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 10:31:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I po geografiji
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 10:35:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Isto imamo problem sa fer pranjem tepiha. Naime, tepih je svetlo bez i retko ko ga hoce / zna lepo oprati. Naplatite duplo ali ga fino operite!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 15:49:52
|
|
|
|
dddaca
|
Ni ja nisam oprala tepih. Ne znam gde mi prodje celo leto. I jos kad pomislim da treba 7 dana da cekam da mi ga vrate, dodje mi da kupim Vanish pa sama da trljam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 16:36:27
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao mame! Ja stigla kući, M je tek sad zaspala, biće veselo večeras. Mi smo naš čupavi tepih sami prali, prilično je mali, pa nije bilo teško. Ali verujem da ga oni u servisu lepše operu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 16:38:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mm upravo otisao po tepih a ja na brazaka usisala kucu. Poredjala stazice da nam bude toplije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 16:49:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zene, prebacite se u ovu temu "Odrzavanje kuce" . Tamo pisite o pranju.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 17:28:10
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobar daaaan i od nas tri. .. Apropo moje konstatacije da bi rado otišla za Nemačku, daleko od toga da ne volim svoju zemlju, ali ta ista zemlja mi ne pruža masu stvari koje želim .Anck reče da nije ni tamo bajka, različita su iskustva, dok ne probam ne znam da li je tamo bajka ili nije. Svi mi imamo svoje stavove i mišljenja pa o tome ne treba raspravljati. Ja samo imam za cilj da deci obezbedim bolji život a sa ovakvim platama ovde će biti malo teze. Teška je ovo tema za ovakav tmuran dan...nešto ćemo vedrije. Vidim piše se aktivno bas, super kada ima nagradnih igara, razne teme se aktiviraju pa ima šta da se pročita
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 17:45:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Suzi, vreme sugavo. Samo za pijuckanje kuvanog vina ili caja. Mi cemo uskoro na ples. I da kupimo gumene cizmice.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 17:56:02
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Dobar daaaan i od nas tri. .. Apropo moje konstatacije da bi rado otišla za Nemačku, daleko od toga da ne volim svoju zemlju, ali ta ista zemlja mi ne pruža masu stvari koje želim .Anck reče da nije ni tamo bajka, različita su iskustva, dok ne probam ne znam da li je tamo bajka ili nije. Svi mi imamo svoje stavove i mišljenja pa o tome ne treba raspravljati. Ja samo imam za cilj da deci obezbedim bolji život a sa ovakvim platama ovde će biti malo teze. Teška je ovo tema za ovakav tmuran dan...nešto ćemo vedrije. Vidim piše se aktivno bas, super kada ima nagradnih igara, razne teme se aktiviraju pa ima šta da se pročita Potpisujem. Ja sam probala i uverila se da mi je tamo negde bolje. Treba raditi na tome, ne treba se učauriti.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 18:06:35
|
|
|
|
dddaca
|
Ne znam, mozda i jeste bolje, ali ja se sad ne bih usudila. Da sam mladja mozda, ali sad, sa porodicom da krecem od nule u zemlji ciji jezik ne znam (ok, naucila bih), morala bih dobro da razmislim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 18:13:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
I ja imam averziju ka odlasku u drugu zemlju... Ipak ako ne znam jezik i jos imam porodicu, i tamo nemam niciju pomoc nikada...tesko je...jedino kad bi mm imao finu platu da moze da izdrzava i pritom nesto ostane za stek a ja da ne radim i ne saljem decu u vrtic ... Ne znam...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 21:30:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa gde ste zene...nigde nikog..pusto?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 21:33:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi ucimo
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 21:38:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
DObro vece. deca spakovana. Ja gledam nesto po netu. Sad cu tus, pa u krevet.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 24.10.2017 21:55:57
|
|
|
|
dddaca
|
I kod nas pripreme za spavanje. Samo sto sam je stavila u krevet, njoj se kaki i piski. I tako iz veceri u vece, sedi pola sata na nosi i kupuje dodatno vreme. Detetu je to izgleda postao ritual
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 25.10.2017 7:21:43
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,T se povampirila i nije odustala dok nije i D probudila Rekla sam joj kad se unervozi jer se naravno nije naspavao imace tu cast da ga smiruje.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 25.10.2017 8:16:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutroo Kod nas sinoc ludnica. T imala neku nocnu koru pa se uglavila kod nas. V plakao pa kod nas. Na kraku mm ode u dnevnu a malisa posto se vrteo upadne izmedju dva krevetaa Do pola noci sam spavala.na ivici od pola.bez jastuka...ludo. Sad zavrsim sa doktorom i odoh da spavam !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 25.10.2017 8:22:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Odvela sam T u skolu. Posle po neke namirnice, pa vadjenje krvi. U poslednje vreme se ne osecam dobro. I sinoc me je pritiskalo u grudima. Muza sam budila.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 25.10.2017 8:25:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Juce popodne i sinoc smo se posvecivale jedna drugoj, mene zato nije bilo.. A vi kako ste? Pijem kafu,mm odveo malu u jasle, velika spavki, sad ce se i buditi...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 25.10.2017 8:38:38
|
|
|
|
Sarav
|
Dobro jutro. I ja sam loše spavala, beba se standardno budila, a S je noćas curila krv iz nosa i jedva sam joj zaustavila. Šta li je više sa tim detetom. Sad ću da pijem kafu da se razbistrim malo.
< Poruku je uredio Sarav -- 25.10.2017 8:39:28 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 25.10.2017 8:44:12
|
|
|
|
emicaa
|
Elena kako je bilo djevojcicama bez tebe? Anck javi sta kaze doktor. Sanjice ti takodje,hoce li danas biti rezultati krvi?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.