Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 8:41:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, i ova isto za tatom. Kad on krene napolje, ja je pre toga nosim u sobu i zatvaram vrata, ne mogu to da slusam
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 8:57:44
|
|
|
|
vocicana
|
Moje dete najvise za mnom place. Ali se strasno obradovaotati kada je stigao iz Holandije. Macak! A jeste nesnosno kada krene vristanje i plakanje.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 8:58:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
DObro jutro. Prekontrolisacu vid posle svadbe kod brata. T je u skoli. Ja sam gledala neki film. Da zategnem krevete i brisem na cas. Posle po T, pa u selo sa njom. Imam nastavu. Juce sam vodila S jer nije imao ko da je cuva. U stvari nije mogao mm da ih vodi obe na sluzbu, jer se bockaju. Sofi je bila bubica kod mene. Samo je bojila. Taman dok mi se zavrsio cas, Sto se tice tata. Ova moja mladja tata nek me obuce, tata nek me obuje. Hocu tatu. I tako stalno tata. Mene trazi kad me nema.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 26.10.2017 8:59:56 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 9:02:23
|
|
|
|
vocicana
|
Obavezno zenice da ti se sire, moguce je da imas abnoirmalnu dioptriju, imam vrlo losa iskustva oko sebe zbog stravicnih glavobolja. Nije na odmet, obavezno proveri.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 9:02:25
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutro.D je još mali da bi plakao za nekim ali u kući najburnije i najemotivnije reaguje na brata.On kada udje u kuću Dušan "hoće da iskoči"iz ljuljalice dok ga ovaj ne uzme i ne zagrli
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 9:05:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Dobro jutro 😊 Slicno sve i kod nas... u principu najcesce zna da se zaplace za mnom, ali od 16:30 kad tata dodje sa posla, sve je tata; da se igraju, da tata opere ruke... sve sa tatom... kad odemo kod mojih na selo onda tu ulogu preuzme baka 😊 Jako se pozeli 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 10:06:14
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Dobro jutro mame! Mi smo jos u pidzami jer je A danas ustao na levu nogu. Kafa ni u najavi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 10:10:43
|
|
|
|
Sarav
|
Dobro jutro! Kod nas S ne plače ni za kim, a P plače uveče jer hoće samo kod mene dok se ne uspava i u toku noći. A u toku dana plače bezveze, uglavnom jer joj je dosadno
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 10:15:56
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
A place za maaam maaaam. I tako u nedogled. Ta faza ranije nije bila aktuelna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 10:30:02
|
|
|
|
Duškić
|
Dan drage! Danas je zubato SunCe ali mozemo napolje, pijuckam kaficu, bebac spava a devojka moja , sad velika igra se i gricka pez.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 10:34:51
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Da mi je da docekat i ja to da se A igra sam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 14:23:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja da.mahnem iz setnje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 14:46:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja malo sredjujem kucu, a i malo sam odspavala sa bekom.
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 14:53:49
|
|
|
|
krin 40
|
Dobar dan..ja kuvam supicu.Malopre smo ušli u kuću.Skitali i završavali svašta nešto.Dobila sam rešenje za dečiji dodatak.Iskoristila sam ona tri meseca kada je kasnilo porodiljsko pa mi ta nula od primanja ušla u prosek Danas sam podnela i zahtev za umanjenje racuna za struju.Svi koji imaju rešenje od dečijeg imaju i na to pravo."Ne praštam" državi ništa
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 14:58:55
|
|
|
|
mama Jo
|
Tako i treba, nista ne oprostiti... A gde mogu da pogledam uslove za deciji dodatak? Nisam sigurna kako to ide... mozda ni ne znam da imam lravo 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 15:38:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Danas sam podnela i zahtev za umanjenje racuna za struju.Svi koji imaju rešenje od dečijeg imaju i na to pravo."Ne praštam" državi ništa Kod nas ima umanjenje za porodice sa troje dece, al ja nesto nisam videla da nam je umanjeno.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.10.2017 15:39:04 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 15:45:01
|
|
|
|
dddaca
|
Koliko vidim prosek po clanu porodice treba da bude ispod 8500
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 15:50:37
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Evo da vam se javim! Uspavljujem Leona pa sad mogu da pišem nešto malo. Ne tako davno sam romane mogla da pišem dok on sisa, a od nedavno gospodin sisa jedva 2-3 minuta, dok uzmem telefon i pročitam stranicu- on gotov sa sisanjem i ćao mama, ajmo u igru, nema tebi čitanja A imam još 4 epizode PLL da odgledam i onda ću redovno da se družim sa vama. Još samo da se odviknem od pinteresta Stvarno sam zavisna od njega, obožavam ga! Luci mi je u vrtiću, H ruča sa babom. Da spustim mališu, ručam, i mogu da danem dušom jedno 15 minuta sve sam spremila,napravila pripremila, prepakovala, mogu da odmaram dok ne dođe Lu iz vrtića, sa njom dolazi i drugar koga čuvamo danas, biće veselo posle. Pročitah da pišete za neopraštanje državi, istog sam stava, samo recite šta i kako mogu da joj uzmem nešto Ja mislim da nemam pravo na dečji dodatak, a ne znam šta su uslovi za umanjenje računa za struju? Znate li da su roditelji troje dece u Mađarskoj oslobođeni mnogih poreza, između ostalog, ne oporezuje im se plata!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 15:54:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sta ti je PLL? I sta toliko gledas na Pinterestu Ja odem samo kad mineke ideje zatrebaju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 18:57:41
|
|
|
|
krin 40
|
Četvoročlana porodica dobije 200kw gratis.Ali podnosi se zahtev i dobije se rešenje pa se ono dostavi u ED.Ako imate resenje od DD dovoljno je.Samo uz njega bilo koji racun od struje i LK.U Beogradu se zahtev podnosi u 27.marta.Za dečiji jeste 8500 po članu.Ja tri meseca nisam nista primala a muz preko racuna prima samo minimalac,ostalo na ruke.Tako smo i dobili dd
< Poruku je uredio krin 40 -- 26.10.2017 19:00:50 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 26.10.2017 19:08:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Znam jos jednu porodicu sa dd, isto je bila fora oko ne primanja plate i plus muska strana radila na crno. Realno po primanjima su u boljoj finansijskoj poziciji od mnogih ali opet iskoristili su od drzave sta mogu.Tako da, . A za umanjenje struje, znam da vazi za samohrane roditelje, ostalo ne znam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 27.10.2017 6:44:36
|
|
|
|
serpica
|
Tu sam pomalo,citam,mislim na vas...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 27.10.2017 8:03:45
|
|
|
|
Mala Elena
|
Serpi kako je Manja, kako si ti ? Jutro svima! Razbudjujemo se jos uvek...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 27.10.2017 8:36:58
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro. Na zalost mi se ne uklapamo u ovaj iznos za malo 😕. Serpice kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/17 [chat] 27.10.2017 8:41:49
|
|
|
|
emicaa
|
dobro jutro.prvo smo se probudili u 7,srecko se napio vode i opet zaspao do pola 8 a i ja sa njim.Tih pola sata mi nije trebalo,kao mamurna da sam. Kod neko mazuljanje cijelo jutro,on me samo prestece po sobama i pruza ruke da se mazimo a Dora me doceka u dnevnoj.Mnogo volim ovakva jutra 🙄 Serpi ljubim te i ljubim Manju
|
Anketa
PorodjajBarbaricaSta mislite, kako je najbolje da se porodim s'obzirom da imam tahikardiju i da sam veliki panicar xD ??? Prvo mi je bebce...Normalno (
42%)

Epiduralnom (
37%)

Carski rez (
21%)
Ukupan broj glasova: 81Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!