|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Novembarski baRR
7.11.2017 22:06:54   
dddaca
Ma sta ti je tu tesko? Jedan ar ima 100 metara kvadratnih. Jedan hektar ima 100 ari ili 10 000 m2.
Hajde, kazi sta te konkretno muci, pa da resimo user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 251
7.11.2017 22:34:13   
IvanaSK RR
Ovo mi je teško da mu objasnim user posted image
user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 252
7.11.2017 22:45:53   
Ana RR
Ivana, ja ni sebi to ne bih umela da objasnim user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 253
7.11.2017 22:47:50   
Sanjica26 RR
Kuku lele, pa ovo je spansko selo za meneuser posted image
Ivana, pusti sina da spava i da ne ide sutra na kontrolni.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 254
7.11.2017 22:49:21   
Duškić
Hajde ddaco pojasni?
Ja nemam pojma i ne funkcionisem. Spavamo po deset_ min. Cekam paracetamol da dam opet detetuuser posted image

< Poruku je uredio Duškić -- 7.11.2017 22:50:38 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 255
7.11.2017 22:51:14   
IvanaSK RR
Hahaha, valjda nece imati ovako "komplikovane" zadatke za kontrolni. Mada, to mu je za domaci.
Ja nisam neki matematicar, mada vise znam da uradim nego da objasnim. Narocito da me on razume. Ja mogu da mu objasnjavam "sta je materija" user posted image to me pitao u prvom razredu.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 256
7.11.2017 22:52:57   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Duškić

Hajde ddaco pojasni?
Ja nemam pojma i ne funkcionisem. Spavamo po deset_ min. Cekam paracetamol da dam opet detetuuser posted image

Ma objašnjavao mu muz. Ali ne funkcioniše ni on vise, od pola devet jutros na nogama, ucenje, domaci, skola, pa opet sve ispočetka.
Ozdravite sto pre!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 257
7.11.2017 22:53:27   
mama Jo
Jaoj boze, pa nikada mu ne bih bila u kozi zaista...
Mislim tu ima neki sablon, pa onda samo primenjujes na konkretan zadatak, ali realno pretesko je to za njih... i jednacina i razlomak sve u istom zadatku... i pretvaranje m u mm... pa ko bi se tu snasao

,,Carpe diem"

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 258
7.11.2017 22:53:39   
Sanjica26 RR
Domaci su uboli svaka cas_t. user posted image
Sutra je praznik, pa nek ga cuva sveti Dimitrije.
Matematiku nikako ne volim.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 7.11.2017 22:54:12 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 259
7.11.2017 22:58:57   
dddaca
Znas kako, sve mora da svede na najmanju jedinicu. Mora da nauci koliko ima mm2 u cm2 i tako redom. Prakticno, svaka sledeca velicina se uvecava za dve 00, mozda je tako detetu najlakse da zapamti.
Znaci ako u 1cm2 ima 100 mm2, onda u 1/2 cm2 ima 50mm2. Kad to zameni u jednacini dobija 50mm2+x=1389 mm2 i onda jednostavno izracuna x

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 260
7.11.2017 23:09:19   
dddaca
Kako da zna koliko ima m2 u 1km2? Lepo dodaje nule. U 1 km ima 100 ha, pa za manju vrednost (ar) doda jos dve nule, znaci 10.000 ari2, pa za sledecu vrednost (metar) jos dve nule, znaci 1.000.000 m2 sto mu treba da bi resio ovaj zadatak. Po toj logici i 6a ima 6 i dve 00 metara kvadratnih, tj.600 m2

Jeste komplikovano, narocito kad mora za kratko vreme da ukapira. Da ga ti ipak pustis na spavanje i produzis raspust za jedan dan? Dobilo dete stomacni virus, sta da se radi... A onda nek' vezba kod kuce

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 261
8.11.2017 7:55:31   
IvanaSK RR
Dobro jutro.
Hahaha, hvalaaaa na objasnjenju :* Ma, meni je samo to sto je kratak period. Moje mišljenje je da to treba da se vezba, a ne odmah kontrolni.
Videcu sad sa njim kad ustane koliko zna user posted image

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 262
8.11.2017 8:03:46   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Sta se ovde pije?

Direktna veza do poruke: 263
8.11.2017 8:07:45   
Mala Elena
Ivana kod tebe je krenulo ono " velika deca, veliki problemi" user posted image Valjda cete se sporazumeti.

Direktna veza do poruke: 264
8.11.2017 8:14:12   
Sanjica26 RR
Oni se lepo razumeju, nego matematika njih ne razume, a i uciteljica.user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 265
8.11.2017 8:14:35   
IvanaSK RR
Ja skuvala kafu. Imam i caj,borovnici,jabuku-cimet i zeleni.
ME, sto su veci sve nezgodnije. Svaka cast onim roditeljima sto deca kapiraju na casu i ne moraju puno da rade sa njima. Zavidim im user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 266
8.11.2017 9:35:54   
mama Jo
Jutro drage zene 😊
Ivana, drzimo fige da dobro prodje na kontrolnom, ako je otisao 😊
Da ne budu teski zadaci.

Kafa, caj, topli sendvici, i mogao bi i ovaj vetar malo da iskulira.
Da i ovde napisem da vas podsetim - danas svetac, nista veliko se ne radi 😁

,,Carpe diem"

Direktna veza do poruke: 267
8.11.2017 9:41:23   
Peace*
mama Jo, sita si se nadopisivala sama sa sobom po temama. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 268
8.11.2017 9:55:53   
mama Jo
Hahaha, daaaa 😊 primetih, onda sam se odjavila kad sam skontala 😊
Bas sam bila raspolozena za caskanje, a nigde nikog 😊

,,Carpe diem"

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 269
8.11.2017 10:13:46   
Sanjica26 RR
Ja do stana, kljuc mi je ostao u stanu. Sad moram da idem po muza da mi da kljuc.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 270
8.11.2017 12:40:05   
emicaa
gdje ste zene,mi skoro dosli iz setnje.Cim je stala kisa izasli smo mali pa smo otisli i do prodavnice da pokupujem sto mi treba.Srecko zaspao u kolicima pa sam ga samo prebacila u krevetac.Jedva sam mu skinula jaknu i cipele da ga ne probudim.
Ko sta pije,danas ja castim user posted image
Ivana srecno Stefanu danas user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 271
8.11.2017 12:56:35   
dddaca
Dobar dan! Mi danas nismo mrdale iz kuce. Malena nije htela napolje, hleb sam imala od juce, tako da nismo ni morale da izlazimo.
Ivana, slazem se da treba vise vremena da se vezba. Ne moze danas da uce novo, a sutra vec kontrolni. Secam se da je i meni ovo u skoli bilo tesko. Verovatno da zivi na selu bi znao koliko ima m2 u aru i u hektaru jer bi se sa tim susretao od malena :) Nadam se da nece bit teski zadaci danas. Pisi sta je uradio

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 272
8.11.2017 12:59:13   
veselicaa
Emice ljubi lepoticu :*
Ja uspavala Ninu,sad da zavrsim rucak i jos ponesto po kuci.
Ivana matematika samo redovno da se uci i stalno vezba,a gradivo im je zaista tesko.U drugi razred vec rade jednacine.Moja S imala juce pismeni,ja mislim da smo mi ono ucili u trecem ili cetvrtom razredu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 273
8.11.2017 13:37:18   
mama Jo
Ja sam bas htela isto da prokomentarisem da smo to radili u kasnijim razredima... i tada mi je bilo tesko.
Ne znam, matematika je realno odlican predmet, razvija logicko misljenje i svasta jos korisno.... ali je generacijama deci teska i zato im stvara odbojnost i niko je ne voli. Ne znam, mozda kada bi se predavala na malo kreativniji i pristupacniji nacin...
U svakom slucaju, drzimo mu fige danas svakako 😀

,,Carpe diem"

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 274
8.11.2017 13:55:55   
IvanaSK RR
U skoli je, verovatno trenutno radi kontrolni. Hvala sto mislite user posted image
Ne zna fantasticno, ali zna dosta. Vise od jedinice i dvojkeuser posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here