Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 8:45:06
|
|
|
|
krin 40
|
Dobro jutro.Anck ja tu dilemu imam konstantno pred zimu .Evo meni veš visi i po gelenderu od stepenica što vode na spratMalo mi jedna sušilica.Svaki čas očekujem popa da sveti vodicu pred slavu a vise gaće na sve strane
< Poruku je uredio krin 40 -- 14.11.2017 8:47:59 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 8:49:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pojacali smo se brojcano, jos od kako sam jede njega po dva, tri puta presvlacim. Mali nam je stan pa nemam neku sobu za veseraj, tavan il sta ste vec nabrajale. Sad kad bi mi neko dosao, ne bi imao gde da sedne. A zima je tek pocela. Jos kad pocnem da radim necu imati toliko vremena da se posvetim samo vesu Bas mi je hitno potrebna al ne znam sta da radim po tom pitanju. Da mi je veci stan kupila bih neku polovni i udri ovako nema mesta za nju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 9:05:12
|
|
|
|
emicaa
|
Anck kad ti je vec tako zasto razmisljas uopste.Kupi kombinovanu a ovu prodaj i rijesi se muke. David je jutros citavih 10 minuta kunjao,ja se taman fino ususkala kad eto njega.Kad bih mogla vornuti i ovu njegovi glavicu da vidim koji mu vrag neda da spava. Dora je kihnula 305 puta od kad se probudila
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 10:16:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Mislim da svi dobijamo nervni slom od vesa, em se susi na sve strane em je vecito masina puna... Samo kuhinjske krpe bih mogla prati svaki treci dan, kad povuku onaj miris kuvanja ne mogu da ih gledam... A kakva je kombinovana? Mislim kolikih je dimenzija? 😊
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 10:51:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja nemam taj problem, imam kombinovanu Pisali smo u temi... Moja je normalnih dimenzija kao obicna. Anck, prodaj tu i uzmi kombinovanu. Jedino sto je caka kod moje, ne susi punu masinu. Znaci, ako stavim punu, moram da je iskljucim kad zavrsi, izvadim deo vesa i ostalo na susenje. Mada, ja gledam da ne stavljam punu kad mi treba susenje. Sinoc sam stavila taman vesa, uključila kad da mi krene sa pranjem i susenjem i jutros ves suv
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 11:16:31
|
|
|
|
Duškić
|
Mi dosli iz Dz bili za potvrdu. Jao, zivote uvek guzva. Hajde malisa zaspao da pijemo kafu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 11:26:14
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Dobar dan vec sada. Moje fino dete je lumpovalo do 2 i malocas ustalo. Oci su mi pola koplja. Kumovo su nam bili neko vece i totalno poremetili A san,jer on naravno nije hteo da zaspi dok su oni tu a oni.. Vole da sede.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 11:57:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Dobro jutro Odvezla decu, sredila malo kuci , vesaaaa svuda! Od juce se susi crni po radijatorima i stolicama a od jutros stigao i sareni. Unela susilicu u sobu..jb ti sve. kuca mi lici na susaru Mislim se da kupim kombinovanu za susenje jer ovo stvarno nema smisla, al sta cu s ovom, radi lepo zao mi prodavati kad je dobrom stanju a stara samo 5 god. Anck, ja se bas zainataila da kupimo masinu za susenje. Mm kaze da ne mozemo. Moraju neke rate da se rasciste, pa tek onda. Polovnu nece da cuje. Tako da za sada ne kupujem. Tri dana mi stoji ves na zici. Tek sad sam ga skinula.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 14.11.2017 11:58:16 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 12:25:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Jedino sto je caka kod moje, ne susi punu masinu. Znaci, ako stavim punu, moram da je iskljucim kad zavrsi, izvadim deo vesa i ostalo na susenje. Mada, ja gledam da ne stavljam punu kad mi treba susenje. Ivana mislim da vecina kombinovanih, ako ne i sve, rade po tom principu, pola se susi. Ali opet je i to spas. Ovo je uzas uzasa, pune stolice vesa, po fotelji po sobama, po radijatorima. Dve pune masien mi se suse po kuci Sanjice ajd sto stoji 3 dana, nego sledeca tura vec stize sutra a ona prva nije suva
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 12:42:06
|
|
|
|
mama Jo
|
NevenaAleksej - moja je konacno sinoc zaspala na vreme, ali zato ova u stomaku lumpovala cele noci... ne znam.ni kada sam.zaspala i non stop se budila.... joj sto ne volim takve noci... Pogledacu bas u temi za masine, nisam ni razmisljala o kombinovanoj, stalno govorim kako nemamo mesta a skroz sam smetnula sa uma da to moze da bude resenje
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 12:42:08
|
|
|
|
suzi kju
|
Evo mene, Ivana hvala na pitanju ali temperaturu i dalje ima. Juče sam tako bila besna da ja to vama ne mogu opisati. Elem, odemo u dz, uputi nas na zvezdaru kod pulmploga koji dete od dve godine ucutkava ,dete koje pritom peva ,onda govori da stavi ruku na usta kada kašlje. Kaže nalaz nije tako los i prepise inhalacije berodual+pulmicort. Vratimo se kuci, inhaliramo, a temperatura i dalje skice svakih 6h. Jutros 39,5,odem u dz, odem u privatnu lab da damo krv, Emi leukociti 21,5,pa smogao ponovo dobili ab a andja se zasad drži. Onda u zgradi se oseća paljevina, ubija kako smrdi, vanredno stanje, vatrogasci, policija, obijanje stana iz kog smrdi, pripremanje za evakuaciju i sva sreća ništa strašno. Staklena vuna u ta peci obgoreva pa otuda smrad. Glava mi puca, pritisak skočio, popila sam enalapril i brufen i sedoh, deca spavaju. Eto mog ludog dana.
< Poruku je uredio suzi kju -- 14.11.2017 12:43:45 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 12:52:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jao Suzi. Nista dok ne odes kod privatnog. U domu zdravlja se igraju. Anck, da vecesas se siri dryga tura vesa. Znaci cele nedelje je zica na sred dnevne sobe
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 12:53:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jao Suzi, bas mi je zao Anck, da, i ja mislim da sve kombinovane rade po tom principu. Moja pere 9*kg,susi 6 kg. Ma, ja sam stvarno zadovoljna, uopšte ne razmišljam o susenju. Devojke, ako imate mesta iznad obicne masine, stavite na nju ovu za susenje. Nama je iznad bojler pa nemamo tu mogućnost.
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 12:54:19
|
|
|
|
suzi kju
|
Sanjice nažalost tako je. A veš. ..i kod mene je susac u našoj sobi na krevetu pored prozora.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 12:58:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
suzi , bas vas stislo Da Ivana to je super resenje, al meni iznad i bojler i radijator inace bih je odavno kupila. I bilo je poteskoca zimi al od kad nas je petoro, haos, ko sta radi ja skupljam sirim, trpam u masinu. Cim jednu ispraznim , punim drugu a treca se vec nakupila u korpi za ves
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 13:01:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao Suzi...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 13:15:47
|
|
|
|
Milena18
|
Suzi, baš mi je žao. Nadam se da će brzo ozdraviti malena sad kad ima terapiju. Naš pedijatar praktikuje da da uput za laboratoriju ako dete ima visoku temperaturu duže od tri dana.
< Poruku je uredio Milena18 -- 14.11.2017 13:16:40 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 14:02:06
|
|
|
|
suzi kju
|
Hvala drage i ja se nadam da se glupa temperatura vise nece navracati. Nju to tako iscrpi, slomi, kao i svako dete, a i ja sam već gotova, tri noći ne spavam već, mrtva sam umorna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 14:02:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj Suzi, polako proci ce.... samo da bude sto pre 😘
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 14:25:40
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Zelim vam brz oporavak. Drzavni lekari bas vrljavo rade.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 14:28:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice.mi smo uzeli polovnu masinu za 150e.vredi svaki dinar..radi 6 godina..pu pu...sve ostalo "novo" nam je pocrkalo.i masina za ves i za sudove..sve smo uzeli pre 6 godina kad smo se uzeli..veruj mi da su te masine za susenje iz Nemacke extra! Druga stvar je masina za ves i sudove.gde se skuplja kamenac..ovde toga nema..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 14:48:59
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
V a gde ste uzeli tu masinu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 14:59:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma da mi je frka stavila bih je na sred dnevne sobe,, bolje i nju nego gace Moja maca pocela da slinavi, verovatno zbog zubica :(
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 16:33:02
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: NevenaAleksejmom V a gde ste uzeli tu masinu? U Crepaji.daju i garanciju 6 meseci i vrse popravku. Sad smo i miele masinu za ves kupili.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/17 [chat] 14.11.2017 16:37:41
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
O super,hvala! Probacu da izguglam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciZdravstveni problemi nedonoščadiPrevremeno rođene bebe, manje su po konstituciji i težini, i mogu imati zdravstvenih problema.
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?