Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 20.12.2017 15:34:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: smeško Milicicak, meni je tolika beta bila kada mi je menstruacija već kasnila, a moji ciklusi su bili na 30 dana. Potpuno je ok. Ljisho, ne znam da li ću te utešiti, ali možda nisu dobro ni zasejali prvi put. To se nama desilo sa ac. Nisu odmah zasejali, pa nisu dobro, pa su došli neki praznici ne znam koji, pa smo čekali dva meseca na rezultat. Nadam se da je i sa vama sve u redu. Ovako je meni bilo sa Sofijom. Ja nisam radila AC, ali su mi radili kariotip po njenom rodjenju. Prvo nisy dobro zasejali, posle praznici. Zbog toga se i kasni.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 20.12.2017 17:34:12
|
|
|
|
Rosita
|
Ljiso, razumem te sasvim. Pa mi ovde delimo nestrpljenje, kamo li ti licno! Ali moras hrabro cekati. Milicicak, ooooj, drzim jakoooo pesnice, najjjjace! Sanjice, zasto kariotip po rodjenju? Ljubim vas. PS. Nema ane13? Je l se neko cuo sa malom elenom, kako je?
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 20.12.2017 19:34:28
|
|
|
|
mika79
|
Ljiso samo da te Moras razmisljati pozitivno. Ne preostaje ti nista drugo nego da cekas rezultate.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 20.12.2017 21:26:43
|
|
|
|
isidora88
|
Ljiso bas mi je zao sto te toliko drze u neizvesnosti, hoces ipak zvati sutra za rezultate? Ja se danas naradila, svasta smo po stanu radili, sutra imam neke igracke da sortiram i da sklonim i plakar da preslozim i odlozim neke stvari. Bas nam treba jos jedan orman, samo nikako da skupimo pare i za to, stalno ima nesto prece mada do porodjaja moramo uzeti nesto jer nemam gde sa A stvarima, kad dodje beba moram skloniti stvari iz komode da oslobodjm mesto za bebu.
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 20.12.2017 21:28:13
|
|
|
|
Maslacak15
|
O Milicicak cestitam . Ja mislim da je to sasvim OK beta. Svaka trocifrena beta pre kasnjenja ciklusa je najverovatnije znak trudnoce koja se normalno razvija. Ljiso probaj da ne izvlacis zakljucke, koliko god tesko bilo. Svakava su tu objasnjenja moguca. Drzim fige da bude sve OK.
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 20.12.2017 21:43:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jao, milicicak, bas mi drago Bice to sve super. Ljiso, bas mi zao sto se toliko oteglo to cekanje rezultata
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 20.12.2017 21:44:59
|
|
|
|
isidora88
|
Milicak cestitam , proveri za 48h kako beta raste i onda planiraj ginekologa
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 20.12.2017 21:50:54
|
|
|
|
lesica
|
Mili, biće to sve kako treba , i dobrodošla ovde međ ove vesele žene Ljišo, biće sutra dobre vesti, mora biti
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 20.12.2017 22:41:44
|
|
|
|
madre
|
Ljiso, to kod tebe bre skrivene kamere neke, svakodnevno! Nemam reci i nadam se da ces sutra saznati! Mili, razumem tvoj strah i sumnju, ali od toga nista nemas, mozes samo da se prepustis... Koji si to dpo radila betu, 15i?] drugari, jos jednom ponavljam, ova dr nije rekla da je decak, vec da misli da je decak tako da cekamo potvrdu...
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 20.12.2017 22:44:53
|
|
|
|
isidora88
|
Madre kad ides ponovo na uz? I meni je dr rekao da misli da je decak i eto ga mada nikad se ne zna Samo da su nam bebe zive i zdrave, za jedno 10 godina mozda probamo jos jednom
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 20.12.2017 22:53:07
|
|
|
|
madre
|
Mm ne bi pristao na cetvrto, nema tih paaaaaara mada, mislim da ce i meni biti "dovoljno" troje moji decaci su toliko divni da meni na pamet ne pada devojcica dok su mali, o njoj vise mastam kad smo starije, kad postanem keva pa imamo neki poseban majka-cerka odnos, idemo zajedno na putovanja i tako to...
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 20.12.2017 23:59:57
|
|
|
|
isidora88
|
Mene kod zelje za devojcicom privlaci garderobica koja mi je preslatka A na putovanja cu sa snajkama, ima da budem skroz kul svekrva
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 0:10:24
|
|
|
|
choopa choops
|
Ljisho svaka tebi cast kako se drzis, ja bih ispalila potpuno sa živcima Zaista, divim ti se i iz sve snage navijam da sve bude u redu na kraju poslije toliko mučenja. Drži se! milicicak navijamoooooooo!!!!
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 7:53:46
|
|
|
|
madre
|
Isi, e to ti pricam, snajka ce pre zeleti da ide sa svojom majkom nego sa tobom da ne pricam i o nekim drugim ozbiljnijim stvarima o kojima razmisljsm sto se garderobica, cipelica, frizura tice, sve je to mnooogo slatko, ali, brate, sa decacima je dosta lakse. Zamisli samo kako je njima ocesljati kosu, ona vristi booooliii, necuuuu i tako to
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 8:15:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: madre sa decacima je dosta lakse. Zamisli samo kako je njima ocesljati kosu, ona vristi booooliii, necuuuu i tako to Jaao bas, ali verujem da je njoj bas to falilo. mnei je toga preko glave. Bas sam komentarisala, hvala bogu nema vise frke ujutru oko namestanja frizura, hocu ovu haljinu, ili onu snalu...
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 8:44:18
|
|
|
|
isidora88
|
Madre ko zna kakvu ce imati mamu snajke, tipujem da ce mene vise da vole Valjda ce mi jedna roditi unuku da me mine zelja za kupovinom zenskih stvari
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 8:50:38
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: madre sa decacima je dosta lakse. Zamisli samo kako je njima ocesljati kosu, ona vristi booooliii, necuuuu i tako to Jaao bas, ali verujem da je njoj bas to falilo. mnei je toga preko glave. Bas sam komentarisala, hvala bogu nema vise frke ujutru oko namestanja frizura, hocu ovu haljinu, ili onu snalu... Bas to i ja kazem i zato zelim sina!sestra se sa svojima spremi za 5min..a meni treba 15min..
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 9:01:38
|
|
|
|
madre
|
Isi, i ja se tako nadam Zato kazem, ne treba mi cerka da bude moja roze princezica, vec zbog nekih dubljih, kasnijih stvari! I opet ponavljam, sa mojim decacima imam diiivvaaan odnos, ali znam da je decaka blam da ide na kolace sa mamom sa 15 godina mada, mm kaze: mislis da bi ti cerka isla
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 9:06:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Ljišo Milicicak nemaš pojma kako si me usrećila... otprilike u isto vreme smo imale missed ove godine i baš mi je drago što si među trudnicama! Biće sve kako treba
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 9:08:02
|
|
|
|
isidora88
|
Hahah madre, pre mislim da bi sin isao sa nama na kolace nego cerka A ja sam htela cerku bas da bih imala roze princezu A sto se tice spremanja, nama treba pola sata, stariji namislja sta ce da obuce, pa mu smeta majica ova i ona, pantalone spadaju ili tako nesto, bebac ne voli da se obuva pa se izujeb5 puta pre nego sto krenemo
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 9:08:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: madre sa decacima je dosta lakse. Zamisli samo kako je njima ocesljati kosu, ona vristi booooliii, necuuuu i tako to Jaao bas, ali verujem da je njoj bas to falilo. mnei je toga preko glave. Bas sam komentarisala, hvala bogu nema vise frke ujutru oko namestanja frizura, hocu ovu haljinu, ili onu snalu... Bas to i ja kazem i zato zelim sina!sestra se sa svojima spremi za 5min..a meni treba 15min.. Hahahha , 15.. kad negde idemo neki rodj. i sl. pola sata pre pocinjemo spremanje minimum. Jos je mladja zahtevna dok ne ukombinuje sve kako je ona zamislila, zaboli me glava. Starija ne, sta joj das to obuce. A njemu sta god obuces, nema hocu haljinicu, suknjicu, danas cu pundju, pletenicu ili sta ti ja znam. A tek akd ides u shoping, da li za tu suknju/haljinu imas baletnke, ovakve onakve...
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 9:38:57
|
|
|
|
milicicak
|
Joj, zene, hvala vam svima. Izvadila sam jutros krv, sad cekam rezultate. I sva sam u grcu, ostavi taj missed posledice na psihu. Te jel mi stvarno muka (a muka mi je), te jel beta mala... Ma nja sve Ja imam devojcicu i sve je samo ne princeza, voli roze ali se na drvo penje spretnije od vecine decaka i mrzim da idem u shoping za devojcice, sve je roze i sa sljokicama. Zato mi dete oblace tetke i babe
< Poruku je uredio milicicak -- 21.12.2017 9:40:57 >
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 9:51:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Milicicak cekamo rezultate da nam javis . Moja curica je bas miks i prava devojcica i pravi harambasa. Ako je sve ok sa batom bata ce imati posla da stigne sestru u svakom smislu. a u hrabrosti da ne pricam. Zezam se od jutros. Odoh sad da nesto poradim i budem korisna ehehe... Inace juce sam kontaktirala svog dr i pitala ga iako jemalo neeticki da li moze da sazna nesto o rezultatima. Javim vam se u svakom slucaju. Ljubim
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 10:31:45
|
|
|
|
mama krava
|
Jaooooo, Miliiiii!!!
|
|
|
|
RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 21.12.2017 10:41:56
|
|
|
|
Maraj
|
Ljiso drzim fige Ja bi isto volela sada devojcicu. Nekako vidim sebe sa devojcicom. Cerkw su cerke. Ovi decaci odrastu , tamo neka ih smandrlja....a cerka je nekako uvek tu. Otkud znam. Ja to tako nekako dozivljavam. Opet, da je decak, imam svu garderobicu od sina. Tako da eto plusa ako je decak
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici4 stvari koje mame NE ŽELE da čuju NAKON C...Postoji nekoliko stvari koje kao žena koja je imala carski rez ne bih radije volela da čujem NIKADA VIŠE.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?