|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17
20.12.2017 15:34:16   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: smeško

Milicicak, meni je tolika beta bila kada mi je menstruacija već kasnila, a moji ciklusi su bili na 30 dana. Potpuno je ok. user posted image

Ljisho, ne znam da li ću te utešiti, ali možda nisu dobro ni zasejali prvi put. To se nama desilo sa ac. Nisu odmah zasejali, pa nisu dobro, pa su došli neki praznici ne znam koji, pa smo čekali dva meseca na rezultat. Nadam se da je i sa vama sve u redu.

Ovako je meni bilo sa Sofijom. Ja nisam radila AC, ali su mi radili kariotip po njenom rodjenju. Prvo nisy dobro zasejali, posle praznici. Zbog toga se i kasni.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 526
20.12.2017 17:34:12   
Rosita
Ljiso, razumem te sasvim. Pa mi ovde delimo nestrpljenje, kamo li ti licno! Ali moras hrabro cekati.
Milicicak, ooooj, drzim jakoooo pesnice, najjjjace!
Sanjice, zasto kariotip po rodjenju?
Ljubim vas.
PS. Nema ane13? Je l se neko cuo sa malom elenom, kako je?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 527
20.12.2017 19:34:28   
mika79
user posted image Ljiso samo da teuser posted image Moras razmisljati pozitivno. Ne preostaje ti nista drugo nego da cekas rezultate.

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 528
20.12.2017 21:26:43   
isidora88
Ljiso bas mi je zao sto te toliko drze u neizvesnosti, hoces ipak zvati sutra za rezultate?
Ja se danas naradila, svasta smo po stanu radili, sutra imam neke igracke da sortiram i da sklonim i plakar da preslozim i odlozim neke stvari. Bas nam treba jos jedan orman, samo nikako da skupimo pare i za to, stalno ima nesto prece mada do porodjaja moramo uzeti nesto jer nemam gde sa A stvarima, kad dodje beba moram skloniti stvari iz komode da oslobodjm mesto za bebu.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 529
20.12.2017 21:28:13   
Maslacak15
O Milicicak cestitamuser posted image user posted image . Ja mislim da je to sasvim OK beta. Svaka trocifrena beta pre kasnjenja ciklusa je najverovatnije znak trudnoce koja se normalno razvija.
Ljiso probaj da ne izvlacis zakljucke, koliko god tesko bilo. Svakava su tu objasnjenja moguca. Drzim fige da bude sve OK.

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 530
20.12.2017 21:43:23   
IvanaSK RR
Jao, milicicak, bas mi drago user posted image Bice to sve super.
Ljiso, bas mi zao sto se toliko oteglo to cekanje rezultatauser posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 531
20.12.2017 21:44:59   
isidora88
Milicak cestitamuser posted image , proveri za 48h kako beta raste i onda planiraj ginekologauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 532
20.12.2017 21:50:54   
lesica
Mili, biće to sve kako treba , i dobrodošla ovde međ ove vesele žene user posted image

Ljišo, biće sutra dobre vesti, mora biti user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 533
20.12.2017 22:41:44   
madre
Ljiso, to kod tebe bre skrivene kamere neke, svakodnevno! Nemam reci i nadam se da ces sutra saznati! Mili, razumem tvoj strah i sumnju, ali od toga nista nemas, mozes samo da se prepustis... Koji si to dpo radila betu, 15i?] drugari, jos jednom ponavljam, ova dr nije rekla da je decak, vec da misli da je decakuser posted image tako da cekamo potvrdu...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 534
20.12.2017 22:44:53   
isidora88
Madre kad ides ponovo na uz? I meni je dr rekao da misli da je decak i eto gauser posted image mada nikad se ne znauser posted image
Samo da su nam bebe zive i zdrave, za jedno 10 godina mozda probamo jos jednomuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 535
20.12.2017 22:53:07   
madre
Mm ne bi pristao na cetvrto, nema tih paaaaaarauser posted image mada, mislim da ce i meni biti "dovoljno" trojeuser posted image moji decaci su toliko divni da meni na pamet ne pada devojcica dok su mali, o njoj vise mastam kad smo starije, kad postanem kevauser posted image pa imamo neki poseban majka-cerka odnos, idemo zajedno na putovanja i tako to...

Direktna veza do poruke: 536
20.12.2017 23:59:57   
isidora88
Mene kod zelje za devojcicom privlaci garderobica koja mi je preslatkauser posted image
A na putovanja cu sa snajkama, ima da budem skroz kul svekrvauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 537
21.12.2017 0:10:24   
choopa choops
Ljisho svaka tebi cast kako se drzis, ja bih ispalila potpuno sa živcima user posted image Zaista, divim ti se i iz sve snage navijam da sve bude u redu na kraju poslije toliko mučenja. Drži se!user posted image

milicicak navijamoooooooo!!!!user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 538
21.12.2017 7:53:46   
madre
Isi, e to ti pricam, snajka ce pre zeleti da ide sa svojom majkom nego sa tobom user posted image da ne pricam i o nekim drugim ozbiljnijim stvarima o kojima razmisljsmuser posted image sto se garderobica, cipelica, frizura tice, sve je to mnooogo slatko, ali, brate, sa decacima je dosta lakse. Zamisli samo kako je njima ocesljati kosu, ona vristi booooliii, necuuuu i tako touser posted image

Direktna veza do poruke: 539
21.12.2017 8:15:41   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: madre

sa decacima je dosta lakse. Zamisli samo kako je njima ocesljati kosu, ona vristi booooliii, necuuuu i tako touser posted image

Jaao bas, ali verujem da je njoj bas to falilo. mnei je toga preko glave.
Bas sam komentarisala, hvala bogu nema vise frke ujutru oko namestanja frizura, hocu ovu haljinu, ili onu snalu...user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 540
21.12.2017 8:44:18   
isidora88
Madre ko zna kakvu ce imati mamu snajke, tipujem da ce mene vise da voleuser posted image
Valjda ce mi jedna roditi unuku da me mine zelja za kupovinom zenskih stvariuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 541
21.12.2017 8:50:38   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

sa decacima je dosta lakse. Zamisli samo kako je njima ocesljati kosu, ona vristi booooliii, necuuuu i tako touser posted image

Bas sam komentarisala, hvala bogu nema vise frke ujutru oko namestanja frizura, hocu ovu haljinu, ili onu snalu...user posted image

Bas to i ja kazem i zato zelim sina!sestra se sa svojima spremi za 5min..a meni treba 15min..

Direktna veza do poruke: 542
21.12.2017 9:01:38   
madre
Isi, i ja se tako nadam user posted image
Zato kazem, ne treba mi cerka da bude moja roze princezica, vec zbog nekih dubljih, kasnijih stvari! I opet ponavljam, sa mojim decacima imam diiivvaaan odnos, ali znam da je decaka blam da ide na kolace sa mamom sa 15 godinauser posted image mada, mm kaze: mislis da bi ti cerka isla user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 543
21.12.2017 9:06:53   
Ana RR
Ljišo user posted image

Milicicak user posted image user posted image nemaš pojma kako si me usrećila... otprilike u isto vreme smo imale missed ove godine i baš mi je drago što si među trudnicama! Biće sve kako treba user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 544
21.12.2017 9:08:02   
isidora88
Hahah madre, pre mislim da bi sin isao sa nama na kolace nego cerkauser posted image
A ja sam htela cerku bas da bih imala roze princezuuser posted image
A sto se tice spremanja, nama treba pola sata, stariji namislja sta ce da obuce, pa mu smeta majica ova i ona, pantalone spadaju ili tako nesto, bebac ne voli da se obuva pa se izujeb5 puta pre nego sto krenemo

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 545
21.12.2017 9:08:20   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Bas to i ja kazem i zato zelim sina!sestra se sa svojima spremi za 5min..a meni treba 15min..

Hahahha , 15.. kad negde idemo neki rodj. i sl. pola sata pre pocinjemo spremanje minimum. Jos je mladja zahtevna dok ne ukombinuje sve kako je ona zamislila, zaboli me glava. Starija ne, sta joj das to obuce.
A njemu sta god obuces, nema hocu haljinicu, suknjicu, danas cu pundju, pletenicu ili sta ti ja znam.
A tek akd ides u shoping, da li za tu suknju/haljinu imas baletnke, ovakve onakve...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 546
21.12.2017 9:38:57   
milicicak
Joj, zene, hvala vam svima. Izvadila sam jutros krv, sad cekam rezultate. I sva sam u grcu, ostavi taj missed posledice na psihu. Te jel mi stvarno muka (a muka mi je), te jel beta mala... Ma nja sve
Ja imam devojcicu i sve je samo ne princeza, voli roze ali se na drvo penje spretnije od vecine decaka user posted image i mrzim da idem u shoping za devojcice, sve je roze i sa sljokicama. Zato mi dete oblace tetke i babe user posted image

< Poruku je uredio milicicak -- 21.12.2017 9:40:57 >

Direktna veza do poruke: 547
21.12.2017 9:51:36   
Misha i Ljisha
Milicicak cekamo rezultate da nam javis user posted image .

Moja curica je bas miks i prava devojcica i pravi harambasa. Ako je sve ok sa batom bata ce imati posla da stigne sestru u svakom smislu. user posted image a u hrabrosti da ne pricam.

Zezam se od jutros. Odoh sad da nesto poradim i budem korisna ehehe...

Inace juce sam kontaktirala svog dr i pitala ga iako jemalo neeticki da li moze da sazna nesto o rezultatima. Javim vam se u svakom slucaju.

Ljubim

Direktna veza do poruke: 548
21.12.2017 10:31:45   
mama krava
Jaooooo, Miliiiii!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 549
21.12.2017 10:41:56   
Maraj
Ljiso drzim fige user posted image
Ja bi isto volela sada devojcicu. Nekako vidim sebe sa devojcicom. Cerkw su cerke. Ovi decaci odrastu , tamo neka ih smandrlja....a cerka je nekako uvek tu. Otkud znam. Ja to tako nekako dozivljavam.
Opet, da je decak, imam svu garderobicu od sina. Tako da eto plusa ako je decak user posted image

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

4 stvari koje mame NE ŽELE da čuju NAKON C...
Postoji nekoliko stvari koje kao žena koja je imala carski rez ne bih radije volela da čujem NIKADA VIŠE.
Regenerativna medicina i matične ćelije
Matične ćelije su osnovne ćelije ljudskog organizma, od kojih tokom razvoja nastaju sva tkiva i organi (neuroni, kosti, ...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

играонице
пеперутка16

Колико често водите своју децу у играонице?

Click Here