|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2018
13.1.2018 18:38:22   
bubulence
Didy bas lepo izgleda hotel, uzivacete!
Ja sam malo pre gledala ponude... Troumim se izmedju Becica, Sartija i Asprovalte... Mada, ko zna gde cemo na kraju ici...
Sto se tice HR, ne bih isla tamo na more. Iako kroz Hrvatsku prodjem dva puta mesecno, to ne racunam jer prolazim samo kroz Ilok. Split i primorska mesta su druga prica. Znam i ljude koji su isli i prolazili super ali i za iskustva gde je konobar odbijao da donese 'dve' kafe jer ne razume tu rec (hoce da cuje dvije) ... I gde su psovali mamu cetnicku... U svakom slucaju ako idem hocu da sam opustena a ne da razmisljam na koga cu da naidjem...

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 226
   RE: Letovanje 2018
14.1.2018 12:31:50   
Didy
Sarti, Bubi. Ali autom da možete okolne plaže da obilazite. Mi smo prošlog leta u povratku s Tasosa svratili u Nea Vrasnu da se malo okupamo i osvežimo pošto je bilo pakleno toplo. Skoro da mi se gadilo da uđem u more, mm nije ni ušao. Voda je bila nešto čudno zelena, prljavština neka plivala po površini... Možda jer smo stigli s ostrva gde je voda svuda kristlano čista, pa nam je u poređenju s tim ostavila takav utisak, ne znam, ali osećala sam se kao kad dođem s mora, pa odem u Dunav da se okupam. Tako da smo taj potez crvenom bojom izbrisali na mapi Grčke. Sarti nema lepe plaže, ali ima u blizini mnogo lepih. Na temu crnogorskog i grčkog primorja smo već diskutovale nebrojeno puta, ne bih da se ponavljam.
Mi smo bili u Istri, tamo je malo drugačije nego u Dalmaciji, ali smo bili i u Zadru 5-6 dana, išli na plažu, po gradu, normalno komunicirali, van sezone doduše, ali nikakvih neprijatnosti nismo doživeli. Jedna klinka koja je radila u kafiću mi je rekla kad sam tražila kafu - Misliš kavu. Ali ja sam se samo nasmejala u fazonu - Kad se ratovalo, nisi se bila ni rodila. To je jedina "neprijatnost" koju smo doživeli u Istri ako se tako može nazvati. Mi ne prolazimo kroz Ilok, mi idemo u Ilok jer tamo živi baka mm. Normalno idemo autom sa srpskim tablama, moja deca se tamo igraju na igralištu s drugom decom (Hrvatima), pustim ih da odu sami na igralište, nisu mi uopšte na oku tada. Ovde normalno dolaze ljudi s vukovarskim tablicama da kupuju svakodnevno, na to više niko ni ne reaguje. E, sad, što se sporadično može sresti neka budala, pa se onda prepričava godinama jedna te ista priča kao se dešava na sto mesta svakodnevno, to je već opštepoznata stvar. Lično se ne palim na takve priče. Možda nisam u pravu, ali ja tako gledam na stvari.

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 227
   RE: Letovanje 2018
14.1.2018 21:57:04   
vonavoj
Ovako..sto se tice Hr.meni je sestra udata u selu pored Zadra..evo vec 8 godina idemo i nismo imali nikakvu neprijatnost..
Ali ja ne volim Jadransko,hladno more...
Sarti je dosta poput vasara,zato mi se ne svidja...mi smo bili pretprosle godine u Nikitiju,odlicno mesto kao polaziste i obilazak svih divnih plaza okolo..Trani Amudi mi je najlepsa,najveca..a 5min kolima od Nikitija..
Prosle godine smo bili u Toroniju,malo mesto..malo setalista..ali more divnoooo...kristalno..i sve je na plazi..u toj ulici..i sunce je najduze na toj strani,u odnosu na Sarti..
Zavisi ko sta trazi..ja volim more i kupanje i mir..Sarti nije za to.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 228
   RE: Letovanje 2018
14.1.2018 22:10:12   
vonavoj
Meni je npr.i Jerisos divan..treci prst,ali je dosta skup..ali to je mali gradic,ima Lidl..parkici za decu..veliki je,ali nije vasar..i nisu peskiri jedni drugima na glavuuser posted image tamo smo bili 2015.te.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 229
   RE: Letovanje 2018
14.1.2018 22:38:16   
bubulence
Jao bre, pa vi mene zbunite totalno... Idemo kolima ali necu da se vozamo do plaze. Znaci odemo, parkiramo i gotovo do polaska kuci... Znaci, da menjam lokacijuuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 230
   RE: Letovanje 2018
14.1.2018 23:14:32   
Didy

IZVORNA PORUKA: bubulence

Jao bre, pa vi mene zbunite totalno... Idemo kolima ali necu da se vozamo do plaze. Znaci odemo, parkiramo i gotovo do polaska kuci... Znaci, da menjam lokacijuuser posted image


Onda mani Sarti. Sarti sam rekla zato što je meni Sitonija divna. I mi smo bili u Toroniju i hteli prošlog leta, al prevagnuo (opet) Tasos. U Toroniju je more diiivnoooo. U Sartiju znaju da budu često veliki talasi i zađe sunce rano. Al između Bečića, Asprovalte i Sartija, ja bih svakako birala Sarti jer je na Sitoniji user posted image .

_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 231
   RE: Letovanje 2018
16.1.2018 0:20:08   
dddaca

IZVORNA PORUKA: Didy


Al između Bečića, Asprovalte i Sartija, ja bih svakako birala Sarti jer je na Sitoniji user posted image .


Bas tako, od ova tri mesta Sarti ti je najbolji izbor, mada opet, ako ces da sedis u jednom mestu i neces da obilazis plaze ne znam ... Sarti je cesto vetrovit i nekada nije bas prijatno sedeti na plazi. Letovala sam u Sartiju, Nikitiju i Toroniju. Svako mesto je ostavilo lep utisak, ali mi smo obilazili i okolne, a i one dalje plaze. Toroni je lep i duze traje dan. Imali smo smestaj preko puta plaze sa polupansionom i super se proveli (ako te zanimaju detalji poslacu ti link sa detaljnim opisom smestaja). U Nikitiju smo takodje imali super smestaj, ali meni se gradska plaza nije preterano dopala, dosta smo obilazili. neko napisa da je u blizini Trani Amouda, jedna od mojih omiljenih plaza na Sitonji. Neos Marmaras mozda ne bi bio los izbor, ali pod uslovom da biras smestaj u kod stadiona, u blizini gradske plaze, posto je on dosta brdovit.
Vonavoj, bili smo i u Jerisosu. Ja nisam stekla utisak da je skup, ali dva dana nam je voda bila prljava, puna neke pene. Tek kasnije sam procitala da oni nemaju septicke jame vec da se kanalizacija filtrira i takva izbacuje u more. Daleko od obale, ali opet... user posted image Inace prelepo mestasce, idealno za miran odmor, za decu. Ma preslatko je. Cak smo razmisljali i da ponovimo. Jedino sto me odvraca je to sto je voda bila prljava.
Mene sad interesuje Nea Moudania. Nisam definitivno odlucila, ali ako je neko bio nek pise. Interesuje me smestaj u blizini plaze. neverovatno mi je da samo pisu o vili Ekavi. Valjda ima tamo jos nesto pored plaze sto se izdaje.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 232
   RE: Letovanje 2018
16.1.2018 8:25:44   
Maraj
Dddaco to za kanalizaciju...ne znam koji deo Grcke ima reseno to pitanje. Mi kad smo bili u Sartiju dolazio je onaj kamion za ciscenje septickih jama. Jao....tog smrada...user posted image
U Grckoj zato svuda i pise da se toalet papir ne baca u wc solju jer oni prazne kanalizaciju daleko u more...al postoji i plima...tako da....

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 233
   RE: Letovanje 2018
16.1.2018 10:30:35   
dddaca
Ne pricam o tome Maraj. Slazem se da praznjenje septickih jama jako smrdi, ali zato je more kristalno cisto u mestima gde se radi na taj nacin. I ja sam spremna to da istrpim zarad cistog mora. U stvari, poslednjih nekoliko godina skoro da nismo ni osecali smrad, mozda jednom u Toroniju, jer smo preko dana kada bi ih praznili uglavnom obilazili plaze. I u svim mestima u kojima smo letovali, a gde je to praksa more je bilo kristalno cisto.
U Jerisosu sam jednom primetila penu po povrsini mora, neku braonkastu, i ne znam da li je to bilo od kanalizacije ali bilo mi je grozno tog dana da se kupam. Otisli smo na drugu plazu i resili problem. Narednog je voda opet bila bistra. Za sve vreme boravka nisam videla ni jednu cisternu za ciscenje septickih jama osim sto smo dan pre pojave te pene osetili jak smrad kanalizacije. Tek po povratku u Srbiju sam procitala ovaj podatak o ispustanju kanalizacije u more. Iskreno, mislila sam da je praksa u celoj Grckoj da prazne septicke jame cesternama

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 234
   RE: Letovanje 2018
16.1.2018 11:01:31   
Anck Su Nmaun
Jao zene moram da vam ispricam sad ovu smejuriju.
Kuckam se sa agentom iz neke sgencije i pitam za smestaj hotelski (neki povoljniji) HB na Tasosu i zena mi daje ponudu od 4600 e user posted image user posted image
Doslo mi da je pitam sta si ti duvala user posted image
Ja kazem pa ja sam nasla smestaj hotelski za 400 e , sta ima da jedem 10 dana za 4200e alooooo
hahah izgleda samo kavijar sluze user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 16.1.2018 11:02:08 >

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 235
   RE: Letovanje 2018
16.1.2018 11:06:03   
Anck Su Nmaun
Neznam kako je bilo tada ali Jerisos uopste nije nesto skup a ni Asprovalta, normalne cene.
Asprovaltu bili pre dve god a u jerisos prosle god. Nismo bili tamo smesteni ali nasi prijatelji jesu.

Ja pored ova dva na Becice ne bih ni pomisljala.

A sto se tice HR blago vama Didy kad niste imali neprijatnosti. Da ne pricam o prozivanju, a tek koliko ostecenih auta...ma sta ce mi to u zivotu. Sto dalje od mene.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 236
   RE: Letovanje 2018
16.1.2018 11:27:24   
emicaa
Anck pa sta je to,sica user posted image
mi vise ne znamo ni kad cemo ni gdje cemo.Let i smjestaj zajedno vise i ne gledamo jer nije realno koliko je skupo(ako uporedim sa onim od prosle godine)

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 237
   RE: Letovanje 2018
16.1.2018 11:42:07   
lesica
Ja ništa još ne razmatram, čekam da vidim kakav je plan sa poslom mm-a pa ćemo spram toga smišljati.
Postoji ogromna verovatnoća da će jun, jul, avgust provesti radno u Crnoj Gori, i ukoliko to bude tako plan je i da nas troje budemo sa njim.
U suprotnom, neki last minute ću ganjati.



< Poruku je uredio lesica RR -- 16.1.2018 12:26:20 >


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 238
   RE: Letovanje 2018
16.1.2018 11:54:07   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Anck pa sta je to,sica user posted image

Prolupala, da sam trazila Siciliju pa ajd nekako... i ja sve cekam mislim zena porgresila pa umesto 1 napisala 4. Kad ona neeeee i jos potvrdjuje. Boze svasta!

inace ko je ono bese pisao o Skali Sotiros????
Didi ili Von nesto sam se sad zbunila..imam pitanje?

Nasla sam super super smestaj al mi se plaza ne svidja , bar ona na slikama, interesuje me kakva je user posted image

Svakako bi mi svrljali ali bas ako mi se ne mrda nigde ne bih da bude neki krs

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 16.1.2018 11:55:50 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 239
   RE: Letovanje 2018
16.1.2018 14:42:32   
Zemunka85
Zenske, je l bio neko u Porto Carassu? Koji hotel? Utisci?
Ja se nesto nameracila na to, al nzm da li bi Lari bilo dosadno ..

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 240
   RE: Letovanje 2018
17.1.2018 11:28:37   
Anck Su Nmaun
Zemunka ja nisam bila ali kazu da je jako lepo mesto. Malo vece guzve inace ali zadnjih godina je na Sitoniji svuda guzvanjac.

Nasla sam nesto super u Trypiti-ju. jel bio neko?
Znam da nije naseljeno mesto al da je Limenarija bas blizu kao i Potos.

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 241
   RE: Letovanje 2018
17.1.2018 11:56:19   
Maraj
Meni mm jutros poslao link za Ovaj hotel
Meni super izgleda. I cena je extra... al mi preskacemo letovanje ove godine user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 242
   RE: Letovanje 2018
17.1.2018 11:58:14   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Zemunka85

Zenske, je l bio neko u Porto Carassu? Koji hotel? Utisci?
Ja se nesto nameracila na to, al nzm da li bi Lari bilo dosadno ..

Zemunka ja nisam bila. Par mojih prijatelja je bilo.
Razlika u Porto Caras Sitoniji i Melitonu je samo u hrani. Meliton ima vise ribljih specijaliteta u idnosu na Sitoniju. Inace su oba hotela odlicna. Ogroman kompleks u kome imas apsolutno sve

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 243
   RE: Letovanje 2018
17.1.2018 12:04:57   
isidora88
Nigde nema opcije za troje dece, bas me nervira to, kao da niko nema vise od dvoje deceuser posted image
Ja nemam pojma sta cemo ove godine, imamo gomilu planova oko opremanja stana pa ne znam da li ceml uspeti da odemo negde ove godine.

_____________________________

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 244
   RE: Letovanje 2018
17.1.2018 12:10:14   
IvanaSK RR
Maraj, ja sam izgleda glupa al nikako ne mogu da pronadjem na tom linku cene po osobiuser posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 245
   RE: Letovanje 2018
17.1.2018 12:18:35   
Maraj
Ivana imas odma ispod opisa hotela tabelu sa cenovnikom . Polupansion je u pitanju. Mi volimo da letujemo sa klopom ukljucenom u aranzman. Ne mogu na letovanju o tome da razmisljam...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 246
   RE: Letovanje 2018
17.1.2018 12:19:53   
lesica
Ivana, skroz pri dnu stranice.

I da, vrlo solidna i povoljna ponuda, pogotovo što je pp u pitanju.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 247
   RE: Letovanje 2018
17.1.2018 13:03:49   
Anck Su Nmaun
Maraj ja sam ovo bidela.pre 10 dana odmah se primila.al je dalekooooooo

Isidora hotel mozda i ugrabis jos ove god dok je bebac. Posle nema sanse sem neki dupleks sa dve sobe.

Maraj slazem se da je sve lakse kad je hrana ukljucena ali mi sad tesko sa troje dece da se uklapamo u hotele po nekoj povoljnijoj ceni ...na zalost.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 17.1.2018 13:05:06 >

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 248
   RE: Letovanje 2018
17.1.2018 13:37:36   
Maraj
Anck mi kad letujemo juznije od Halkidikija, obavezno uplatimo nocenje u Solunu. Tako da tu presecemo put. Jednom smo i kad smo letovali na Kasandri, uplatili noc u Solunu.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 249
   RE: Letovanje 2018
17.1.2018 13:44:57   
Anck Su Nmaun
Ma ok je to, mi prespavamo u MK Dojran na granici , ali opet mi je daleko. Mada ovde je sam hotel brutalan ali okolo malo sta, citala sam da je hladno more, plaze nisu bas za decicu, vise je za obilaske za nas starije.

A i opet ista prica sa troje dece vise nije ta cena.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
L’ERBOLARIO SUN - sunčano darivanje na Rin...
Uživajmo u lepom vremenu uz L'Erbolario SUN!



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here