|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mafini
6.3.2018 19:18:13   
Mala Elena
Nije mi pri ruci, kada nadjem saljem ti ..

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 76
   RE: Mafini
6.3.2018 19:59:35   
mama Jo
A kakav kalup je najbolji za mafine - silikonski ili metalni?

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 77
   RE: Mafini
6.3.2018 20:02:29   
Anck Su Nmaun
Ja imam neki kao metalni kod kineza kupljen odlican je. Silokonski nisam probala

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 78
   RE: Mafini
6.3.2018 20:04:34   
mama Jo
Ja isto nisam silikonski nikada mene strah da ga stavim u rernu 🤣

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 79
   RE: Mafini
6.3.2018 20:06:21   
Sarav
Ja imam metalni kalup i poređam one papiriće da ne se ne zalepi.

Anck, recept za čokoladne mafine
4 jaja
8 kašika šećera
200g čokolade za kuvanje
1 margarin
16 kašika brašna
Priprema: Margarin i čokoladu istopite. Posebno umutite 4 jaja i šećer. Umućena jaja i šećer dodajte u istopljenu čokoladu i margarin. Zatim polako, uz mešanje u smesu dodajte 16 kašika brašna. Sve dobro izmešajte i stavite u kalupe
Zagrejte rernu na 220 stepeni i pecite mafine 5-8 minuta. Ako želite da vam unutra bude više tečne čokolade pecite 5 minuta.


Ja ih uvek pečem 10 - 12 min

< Poruku je uredio Sarav -- 6.3.2018 20:07:48 >


_____________________________

Sreća prati hrabre.

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 80
   RE: Mafini
6.3.2018 20:08:50   
mama Jo
Mmmm bas deluju ukusni, pravicemo ☺

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 81
   RE: Mafini
6.3.2018 20:14:23   
Anck Su Nmaun
Ja vec par dana odlagala jer nisam kupila te papirice i danas nisam htela da cekam vec procitam da.se lepo premaze tepsija /kalup puterom i malo brasna i ne lepe se. Laganica sam ih izvadila user posted image

Sarav hvala uslikala sam pa cu probati !

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 82
   RE: Mafini
6.3.2018 20:19:41   
Sarav
Mnogo su dobri! Svuda ih ima na netu, meni drugarica dala recept nakon što sam ih provala kod nje.
Moja mama tako podmaže kalup, ja sve ubrljamuser posted image

_____________________________

Sreća prati hrabre.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 83
   RE: Mafini
6.3.2018 20:26:36   
choopa choops
Sarav za koliko mafina ti je ovaj recept? Sipaš smjesu do pola kalupa ili? Ja sam pravila po MARTHA sTEWART receptu, bili su super.

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 84
   RE: Mafini
6.3.2018 20:29:35   
Sarav
Meni ispadne 12,ceo kalup. Punim ih više od pola, malo narastu i budu do vrha kalupa. S tim što ja imam mericu i stavim 120g šećera, možda mu je to isto kao 8 supenih kašika.

_____________________________

Sreća prati hrabre.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 85
   RE: Mafini
6.3.2018 20:36:46   
Dragce86
Ima raznih recepata za mafine i svi su laki mahom :) Ja samo ubacim manje margarina ( oko 125gr ) vise mi se tako svidjaju, a od sastojaka svasta ubacim, kod mene su vocno-cokoladni :D :D :D

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 86
   RE: Mafini
6.3.2018 20:43:10   
Sanjica26 RR
Mi volimo mafine sto slane sto slatke. Kad su slatki nikad ne pravim sa margarinom. Samo maslac. Jako nam smeta za zeludac.
Lava kolac ako spada u mafine je po meni No 1.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 87
   RE: Mafini
6.3.2018 20:59:33   
Ana RR
I ja pravim sa puterom, za čas budu gotovi a super su.

Choopo, Marta ima super recepte, pravila sam njene mafine user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 88
   RE: Mafini
6.3.2018 21:02:40   
Anck Su Nmaun
Sanjice sve mogu biti mafini
Bas kazem muzu kako je sve to nekad bio naj obicniji kolac prosut u tepsju a danas je fensi pa je Mafin user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 89
   RE: Mafini
6.3.2018 21:07:49   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: Ana RR

I ja pravim sa puterom, za čas budu gotovi a super su.

Choopo, Marta ima super recepte, pravila sam njene mafine user posted image

Meni se bas svidjaju Martini recepti. user posted image

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 90
   RE: Mafini
8.3.2018 12:55:22   
Anck Su Nmaun
Sarav jel.ovde ide citav margarin? Nesto mi to puno?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 91
   RE: Mafini
8.3.2018 13:03:58   
Sarav
Ceo margarin. Ne znam, ja tako pravim i nisam probala sa manje ali mi je ok. I kad su hladni su lepi.

_____________________________

Sreća prati hrabre.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 92
   RE: Mafini
8.3.2018 13:11:29   
mama Jo
Ja isto izbegavam margarin u hrani... probaj neki puter

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 93
   RE: Mafini
8.3.2018 13:14:37   
Anck Su Nmaun
Pa.i ja bas ne volim sem ako bas mooora. Al za 12 mafina mi mnogo mada moram probati user posted image
Hocu kasnije da im pravim pa gldam sta mi treba od sastojaka.

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 8.3.2018 13:15:08 >

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 94
   RE: Mafini
8.3.2018 13:16:11   
Sarav
Javi da li ti se sviđaju, moja S ih baš voli.

_____________________________

Sreća prati hrabre.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 95
   RE: Mafini
8.3.2018 13:20:56   
Dragce86
Sinoc sam pravila jedan lud recept i dobila zelene mafine :D


Ide ovako:

2 jajeta
100gr secera,
100mg margarina,
200ml mleka,
50gr seckane crne cokolade,
100gr suvog grozdja,
200gr brasna od bundeve
2/3praska za pecivo,
1 vanil secer ili kora od pomorandze ( sta ko voli )

Jaja se umute mikserom sa secerom, nakon toga doda se mesajuci umucen margarin, mleko i svi nabrojani dodaci, lagano mesajuci najmanjom brzinom. Sipati u korpice i peci oko pola sata na 180-200C ( ja prvo zagrejen na 200, pa smanjim na 180 dok pecem )

Bas su ludi - budu zelenkasno-braon boje, ali su preukusni :D

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 96
   RE: Mafini
8.3.2018 19:39:31   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: gagins

Evo jedan i od mene.
Muffini sa bananom i seckanom cokoladom

Suvi sastojci:
2 solje brasna
1/2 praska za pecivo
1/2 kasicice soli
1/2 solje secera
1 vanila

Mokri sastojci:
2 jaja
1/4 solje ulja
125ml mleka

2 banane(izgnjeciti i ostaviti sa strane)
100 gr cokolade po zelji(ja koristim Milku i to uvek neki drugi ukus).

Umutiti mokre sastojke pa dodati suve sastojke(suvo u mokro),zatim ubaciti gnjecene banane i seckanu cokoladu.
Peci 30 minuta na 180 stepeni.


Danas sam pravila ove sa bananom i cokoladom, super su!!

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 97
   RE: Mafini
8.3.2018 19:51:36   
Dragce86
Najbrzi slatkis a obozava ga cela porodica i prilicno je izdasan ;)

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 98
   RE: Mafini
8.3.2018 22:23:54   
Sarav
Deluje fino ovaj što si ti pravila, slikala sam pa ću da probam

< Poruku je uredio Sarav -- 8.3.2018 22:24:25 >


_____________________________

Sreća prati hrabre.

(odgovor članu Dragce86)
Direktna veza do poruke: 99
   RE: Mafini
8.3.2018 22:27:40   
Anck Su Nmaun
hahah i ja tako slikam pa posle muckam.
Ma krenucu ja redom ovde moram da izaberem dobitnika da pravim za rodjus user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 8.3.2018 22:30:11 >

(odgovor članu Sarav)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here