Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 16.3.2018 19:59:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I kod nas odnosno mene, on je vecinu dana preplakao ili se njario. Nosanje do besvesti. Vidim da ga muci zub..pobelela sam danas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 16.3.2018 20:21:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Jess jel imate jos uvek temp.? Nama je juce bio dan haos, J nije preko dana spavala, uvece je uhvati nesnosna nervoza 😑 Danas ok.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 8:40:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Devojke, dobro jutro. Kako ste? Jess, vi? Moja nema temperaturu, ali je ustala pre sedam i uzasno je nervozna, nece ni da doruckuje.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 11:30:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro 😊 Ivana, super sto je prosla temo., proci ce i nervoza 😊 Jess nadam se da ste i vi bolje? Mm i J otisli napolje, ja taman krenula da perem sudove kad se beba probudi 😏
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 11:32:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja je zaspala, nadam se da ce lepo spavati pa biti manje nervozna.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 12:06:46
|
|
|
|
jess021
|
Imala je i nocas Budila se bukvalno na 15min. Taman pomislim da je lepo zaspala, kad eto je. I danas nervoza. Evo sad se uspavljujemo, mogla bi i ja malo a treba 100 stvari da uradim.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 12:15:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Mi smo se vratile sa plesa. Sad da stavim rucak i to je to za sada. Moje piju sokic. Trazile su.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 12:35:56
|
|
|
|
Duškić
|
Ivana,jess021 nadam su da su deca bolje. Ja moje isterala u setnju sa tatom a ja malo sredjujem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 12:38:27
|
|
|
|
mama Jo
|
Duskic- to je bio i moj plan... taman pocela, beba se probudila, i mm i J se vratili jer pada kisa 😏 Nista od sredjivanja 😊 Nosim bebu i preskacem igracke 😂
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 13:46:57
|
|
|
|
vocicana
|
Ja nemam reci. Ssetra me zove malo pre , starija ima temp 38 vec 7 dana. Bas dugo nije tako nadrljala. Moj mali je dobar, samo da se ta katastrofa ne nakaci i na njega. Iv
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 13:50:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, i nama je trajalo sedam dana, ali je isla i do 39,4.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 17.3.2018 13:51:52
|
|
|
|
vocicana
|
Znam da ste se izmaltretirale dobro i ona i ti. Bas bez veze. Kako takve viruse ufasuju, ja ne mogu da shvatim. Ova je velika, 6 godina ima, ali je zato imladja nocas gorela i nije skidala temp. Strasno.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 11:22:14
|
|
|
|
emicaa
|
mamice nadam se da ste i vi i djecica dobro. Srecko se probudio nekad oko 3 i izasao u dnevnu,stoji u mraku i place.Zaspao je opet cim sam ga vratila u krevet,zagrlio svoju flasicu i zaspao
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 12:12:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja je nocas grlila igracku tvitija a ustala je u pola pet i krenula da se igra.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 12:14:55
|
|
|
|
jess021
|
Jutro! Mila i dalje ima temp, sad smo isli da vadimo krv, a i Lenka je nocas imala, ludilo. Napolju je bas hladno. Ivana, kako je smizla?
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 12:47:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan zene. Nas tri smo isle u jednu crkvu gde mi idu ucenici. Mm je isao tamo gde sluzi. Posle dosle. Sad se rucak krcka. One su prilegle. I mi cemo da prilegnemo. Jess, javljaj sta kaze analiza.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 12:49:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, kad ce biti gotovi rezultati? Mi smo vadili krv u sredu, crp 25. Maca malo kaslje i malo slinavi, ali je bolje.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 13:05:10
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan, mame! Ivana, drago mi je da je maca bolje. Jess, nadam se da će i tvojim šmizlama danas spasti temperatura. Mi smo išli da gledamo polumaraton, moja prijateljica je trčala. M je celo jutro pokazivala kako će da joj maše i na kraju je nije ni videla kad je prošla A isprljale smo se kao prasići. Ona je sada zaspala, a ja skuvala kaficu za mužića i sebe. On sprema ručak danas, ja odmaram.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 14:09:10
|
|
|
|
mama Jo
|
O, Jess, samo da bude ok sve. za svu decicu! Ja kuvala za danas i sutra, i kolacic neki pravila, sutra vodimo bebu na uz kukova u 12h pa da imamo rucka. Opet hladno. Joj vise 😏
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 20:25:40
|
|
|
|
vocicana
|
Decica da mi sto pre ozdrave, bas mi ih je zao, mrvice male. Mi smo dotarlahali, bilo je lepo na Zlatiboru, a moje dete je podivljalo kada je babu video. Nije hteo ni da jee, samo je vristao, ciktao, trcao kroz kucu, a ja brojim li brojim u sebi...
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 21:17:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobrooo vece napokon napokon svi u krevetima, napokon prosao vikend. Raspadoh se! Od kuvanja i spremanja Imali i goste, i takoooo Meni vikend doje kao radni dan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 21:21:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja se, isto, vikendom umorim vise nego radnim danima, ne znam uopste zasto... Nadam se da su decica bolje!
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 21:24:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A ja manje. Tokom radne nedelje sam u haosu. Dobro vece. Moje su u svojim krevetima. Ja cekam vreme da popijem lek, pa cu i ja u krevet.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 21:26:17
|
|
|
|
mama Jo
|
Sanjice, kako si ti, inace? Citala sam u temi za onaj lek, i razloge zasto pocinjes da ga pijes... Jesi pocela? Kako podnosis?
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 21:41:08
|
|
|
|
jess021
|
Krvna slika ok, crp 8, ali opet sam je vodila jer ima i dalje temp. Ako bude imala i nocas da dodjemo sutra da nam da uput da snimamo pluca, da nije slucajno virusna upala. Lenka evo isto ima, a i mm ce mi se razboleti Sta cu ondaK?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciBebo, tvojih prvih 60s života u 60s videa!Prvi minut života bebe je magičan, užurban, preispunjen. Mnogo stvari se desi! A kojih? Pogledajte u videu!
Kalendar vakcinacijeVaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?