Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 21:46:10
|
|
|
|
vocicana
|
E stvarno ne mogu da verujem. Jess, neka brzo prodje
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 21:52:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, koliko vec traje temp? Maca je imala četiri dana samo temperaturu, nista drugo. Pre dve, tri nedelje. Znam kako ti je, ja sam iscrpljena skroz.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 18.3.2018 23:53:44
|
|
|
|
jess021
|
Ivana, danas 6. dan. Temp i neki grozan kasalj. Viroza je garant, jer svi imamo iste simptome, samo se brinem da se ne iskomplikuje kad tako dugo traje. Evo L pala temp, M ima 38. Sad sam joj dala sirup
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 0:24:38
|
|
|
|
vocicana
|
Bas dugo , uzasno dugo. Mgu da zamislim koliko si iscrpljena
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 0:29:57
|
|
|
|
vocicana
|
Sama sam ostala u treoj smeni, da kuckam i da citam , a i razumljivo je, spavajte, samo neka i decica spavaju, mame odmarajte. Da zatvorim danasnji dan, laku noc
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 7:19:38
|
|
|
|
Queen Lady
|
Dobro jutro mame. Evo kod nas od jutros krenuo promukao kasalj. Bice ukljucene inhalacije vrlo brzo. Od vrtica nista. no
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 7:44:34
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Kako ste? Jess, je l' spala temperatura? I M je jutros nešto kašljucala. Videćemo kako će biti popodne. Jutros ponovo zimske jakne. Sledile su mi se ruke dok sam došla od vrtića do posla.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 7:52:56
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ja sam provalila da cim krenu ovakve promene vremena njemu krene kasalj i zavrsimo na inhalacijama. A kao ne bi trebalo posto je pod terapijom vec sest meseci. Nisam pametna vise
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 7:59:31
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mame Jess kako ste? Mi budni od pola 8,ja jos nisam dosla sebi
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 8:02:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro i od mene 😊 Jedva otvram oci... Hajde javite da su decica dobro!!
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 9:12:42
|
|
|
|
Duškić
|
Fantasticno vreme, divno.. Ledena kisa, sneg.. Za uzivanje i setanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 9:37:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas pada... Sta da radimo, jos malo grudvanja danas pa sutra suncanje 😂 ne bi me cudilo da se tako odjednom promeni vreme...
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 9:43:01
|
|
|
|
jess021
|
Zurka celu noc, samo trcim iz sobe u sobu. Obe su imale temp, plus i mm. Popodne opet vodim Milu kod dr. Hvala sto brinete, divne ste. Nadam se da su ostali dobro
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 10:03:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao cure I kod nas zurka ! V celu noc povracao a jutros i proliv. Nista nije hteo da jede. Otisao sad da spava, pijeo par smokija samo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 10:10:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Uzas. Kod svih zurka. Brzo nek decica ozdrave.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 10:21:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj drage zene ☹ Hajde da se sto pre oporave svii i da zavrsimo vise i sa zimom i sa virusima i prehladama...
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 11:17:18
|
|
|
|
emicaa
|
ajoj Anck,jadnicko.a ja te zezam tamo u kafanici. Hoce li ikad proci ova sezona virusa
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 11:24:06
|
|
|
|
Sarav
|
Dobar dan. Mi danas prvi dan išle na adaptaciju u vrtić i bila je neočekivano dobra Dečica se samo prehlađuju, nadam se da će svi već danas biti bolje.
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 11:56:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jess, kada ste bili kod dr? Secam se kada je E imala manje od 2 god, imala je preko 38, 39 deset dana i sve su govorili virus, malo je kasljucala, isli smo vise puta nista nisu culi na slusalice, tek kada su joj snimili pluca video se nalaz upale pluca. Tako da, vodi je opet... Zdravo svima! Ja raduckam po stanu i pravim spisak sta da kupim ako budemo izasli kasnije , zavisi od kise. Nista novo. Eva pregurala bronhijalitis, vise od 10 dana inhalacije...ko je sta radio ja sam inhalirala. Sada su na redu zubi i nervoza. Ne vadi ruke iz usta... Zelim svima brz oporavak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 12:34:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess,Anck, Queen, ljubim i vas i decicu! Mi smo bolje, dr kaze da je dobro sto sam joj dala ab, povuklo se i sa grla i sa usiju. Krenulo je kao virus, ali njoj ode na usi, uglavnom.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 19.3.2018 12:35:39 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 12:45:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Zdravo svima, nadam se da cete svi javiti sa boljim vestima - da su decica bolje. Sara, bravo za tvoju curicu, to bas znaci, da zavoli od pocetka. Mi vodili bebu na uz kukova, sve je u redu mozemo da skinemo siroki povoj... ME - vi ste mesec dana stariji, a i moja beba non stop ruke u usta i balavi strasno... sve su to verovatno pocetne pripreme za zubice...
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 15:51:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas bas krenulo Malopre me zvali iz skole T boli stomak. Ona kaze boli je kad piski. Idemo posle do dr. A malisa pisa kroz guuu Nista nece da jede. Nije doruckovao a za rucak pojeo malo pilece supice, iz kesice. Sad saam otisao i legao da spava dusa, verovatno se ne oseca dobro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 18:22:01
|
|
|
|
Queen Lady
|
S je super raspolozen, ali kaslje, samo da mu ne bude gore. Sutra javljam sta smo uradili kod pulmologa...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 19:33:09
|
|
|
|
jess021
|
Evo nas, bili smo kod dr, isto kao i juce, samo nam dala uput za deciju ako joj se nastavi temp. Srecom nema od jutros, tako da se nadam da je to to. Iskreno plasim se decijoj zbog morbila, Mila jos nije primila mm, a i tamo je haos. Lenka ima i dalje, nadam se da ce sutra kod nje temp malo posustati. Sreca pa je mm kod kuce danas i sutra, jest da nekad kilavi gore od njih dve, ali opet mi je lakse. Anck, kakvo je stanje kod vas?
|
|
RE: Razgovori mama 03/18 [chat] 19.3.2018 21:36:22
|
|
|
|
mama Jo
|
O, jess nadam se da ce da vas prodje, i da cete da izbegnete deciju. Hajde do jutra da budete kao novi
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?