Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 11:58:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao Emi pa ludilo! I za bolesnu decu i za cipelarnik i za super ideju
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 11:59:26
|
|
|
|
Milena18
|
Ivana, muž mi radi u školi pa će moći on da bude sa njom. Ima neke obaveze do 12. jula, ali ne svakog dana i neće dugo biti odsutan, pa može sveki na kratko da je pričuva. A u vrtiću je haos, grupe su spojene, vaspitačice krenule sa odmorima, došle nove bebe na prilagođavanje pa plaču... Ljišo, to se zove multitasking
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:13:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je vrtic spas, necemo praviti pauze Pari, ne radi link.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:16:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Moje dete ide još sledeće nedelje i gotovo sa vrtićem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:20:04
|
|
|
|
pari
|
Verovatno ne znam da postavim link... Srecom nas vrtic radi normalno celo leto. Priblizava mi se rodjendan M,shvatila sam da mi je tesko da mu organizujem igraonicu sve sa malom bebom tako da verovatno nista od toga...samo u vrticu i kuci cemo proslaviti
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:25:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, zar nije lakše u igraonici? Mislim, rezervišeš, spremiš klopu i ćao. Mi ove godine slavimo u igraonici iz određenih razloga da ne kažem gostiju, ali prošle godine smo imali fantastičnu proslavu u dvorištu plus mađioničare kao iznenađenje za decu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:29:06
|
|
|
|
pari
|
Kuci sam mislila bukvalno samo mi i moji. A u vrticu sa drugarima. Izvan vrtica i tako imamo samo 2-3 drugara tako da bi u igraonici bili samo drugari iz vrtica... A nezgodno mi zbog bebe jer bih morala sa njom u igraonicu zbog dojenja a deluje mi da je jos mala da je cimam u igraonicu plus sa gomilom dece...
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:35:47
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjice na uz su najbolje i mogli da vide... Emice strasno za cipelarnik. I moj L je pre par meseci prevrnuo onu duplu komodu na sebe Ne znam.kako se izvukao da ga ne prikljesti jer je s druge strane bracni krevet. Al hvala Bogu super je prosao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:38:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj i ja to mislim. Videcu da ga ubedim da ide privatno na ultrazvuk. Sofija do kraja meseca ide u vrtic i posle je povlacim. Spajanje grupe, vrucina. Sta ce tamo da sedi kad sam ja kod kuce. Sve sam obavila po kuci. Sad cekam da slozi neki ves T. A ja se sad bacam na elektronski dnevnik
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:39:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, zaboravila sam da imaš malu bebu... jeste, onda je lakše tako.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:44:52
|
|
|
|
Duškić
|
E svud je to spajanje grupica, idu na odmore i bas je nezgodno. Meni beban ne ide u vrtic, cerkica da njoj sve odgovara. Pari ..lakse ti je tako.
< Poruku je uredio Duškić -- 22.6.2018 12:45:30 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:45:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj, to sa namestajem i decom uzas, sva sreca pa nije nista ozbiljno bilo.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:53:55
|
|
|
|
Rosita
|
Hej mame. Ne stižem da se javljam, neka frka -trka. Ja bih najradije da budem samo u modu imam malu bebu i to je to, ali neke obaveze, poslovi, odluke koje se moraju doneti ne pitaju za to... Ali ajde, izgura se kao i uvek. Ja još ne znam koliko će D ići u vrtić. Može celog leta, ispred vrata nam je. Ima taj momenat spojenih grupa, ali ja kapiram dq je njemu zanimljivije da bude u vrticu a posle podne da se druzimo, nego sa mnom i bebom sve vreme. Narocito sto bas kad je vrucina bio bi u kuci. Ovako je tamo, igra se, klopa, spava i onda odmoran dodje, popodne negde idemo. Ispunjeniji mu je dan. Ja u okruzenju nemam nikog ko iskljucivo doji. Dojenje je u neku ruku lakse ali i ogranicavajuce za majku prilicno. Sa kim god pricam napolju, a da ima malu bebu, beba ne sisa. Sad nista ne vrednujem nijedan nacin hranjenja nego iznosim utisak. Pozdrav mame i decice
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:57:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Rosita, to je dosta olaksavajuca okolnost jer vam je vrtic tako blizu... a i ako voli, sto ne bi isao? Bas sto kazes, bio bi mu zanimljiviji dan sigurno da je prepodne tamo a popodne sa vama... I u mom okrzenju je ista stvar sto se tice dojenja...isto - samo kazem
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:57:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Naš vrtić normalno radi preko leta, čak je za predškolce besplatno, ali nema potrebe da ide jer već početkom jula idemo na more, odmah posle nam dolazi rodbina pa ide Markov rođendan. Sredinom avgusta rodbina odlazi a mi se polako spremamo za školu. Biće mu ispunjeni dani iako ja radim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:58:12
|
|
|
|
pari
|
Da,dojenje je na neki nacin ogranicavajuce jer je vezano iskljucivo za majku...moras stalno da si tu...A opet dojenje je i prenost jer je hrana uvek tu sa tobom Ali da,zeznuto je...ne mogu nigde da se mrdnem...cak ni feniranje ne mogu da zakazem,o nekim vezbama napolju da ne govorim...
< Poruku je uredio pari -- 22.6.2018 13:00:17 >
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 12:59:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kod nas ne spajaju grupe u vrticu... Ne zelim opet da je prilagodjavam na jesen, a ni da placam brdo para. A mozda i ja nadjem neki posao, ako ona nastavi da bude ok sa imunitetom.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:05:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Нама је вртић далеко и онда треба да цимам и себе и њу да се будимо рано. Ми до 8 морамо да смо у вртићу. Пребацила сам се на ћирилицу, јер радим ес Дневник. Наручила сам мало пре наочаре. Коначно да не идем без њих.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:08:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas je dolazak fleksibilan. Uglavnom ga dovedemo u 9 a nekad i kasnije. Jutros smo se uspavali pa je tek u pola 10 otišao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:09:05
|
|
|
|
Maraj
|
Jeste. I ja to primecujem. Sve manje mama doji. Bar u mom okruzenju. Al sve je stvar izbora i mogucnosti. Ja sam L uspela 22 meseca. Sad cu videti da l cu moci s ovom bebom i mesec.... Inace mene grlo ubi. Jedva disem. Kako disem grlo me grebe. Onda krenem da kasljem . Nekad imam utisak da cu povratiti koliko mi je suvo grlo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:10:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, napravi zaprzeno mleko. Prskaj tantum verde.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:10:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Mislim da i u NS dolazak do pola 9, ne znam kako za privatne. Sanjice, to jeste cimanje ako vam je daleko, da je blizu druga prica.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:10:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Kod nas je dolazak fleksibilan. Uglavnom ga dovedemo u 9 a nekad i kasnije. Jutros smo se uspavali pa je tek u pola 10 otišao. Наш није приватни вртић, него државни и јако строго воде рачуна да се дође до 8, јер после дезинфикују ходнике и креће доручак. То ми се и свиђа.
|
|
RE: Razgovori mama 06/18 [chat] 22.6.2018 13:11:30
|
|
|
|
pari
|
I kod nas je srecom fleksibilno pa uskladjujem po bebi kad cemo ici. I super je sto rade do 18h pa mogu isto kad god da dodjem...ne znam kako bih drugacije sad u ovom periodu kad je beba mala. Jos uvek imam uvece problem sa M jer zeli da lezim sa njim dok ne zaapi a ja to ne mogu nikako zbog bebe...Imate neku ideju? Sta da mu kazem?
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.