Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 9:02:38
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Sad ce to, cekam zajedno s tobom.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 11:24:45
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vojvodjanka, tu si???
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 11:59:41
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Tu sam Mrvice, jos mi nije stigao rezultat.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 12:01:05
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Bit ce to sada, samo sto nije. Jesi jako napeta?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 12:02:32
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ma nisam, isplakala sam se sinoc i spremna sam na losu betu ☹️
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 12:03:42
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Nemoj plakatii, radila si test navecer, ima nade i ja cvrsto vjerujem 😙
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 13:19:10
|
|
|
|
jess021
|
Vojvodjanka🤗
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 13:21:29
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Sad sam uradila jos jedan test i opet isto ☹️ pa cak ni da mi se prividna druga crta pojavi, takva sam ja zasto lakse kad moze teze, Hvala vam devojke moje 🤗
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 13:22:39
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ne razumijem zasto toj beti toliko treba da stigne.. 😏
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 13:41:14
|
|
|
|
jess021
|
Vojvodjanka, sve znam, glavu gore. Da je lako, nije sigurno, ali iz koze se ne moze. Grlim te punooooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 13:53:08
|
|
|
|
Ksenix
|
Draga Vojvodjanka, ne gubi nadu a i ne gubi glavu! Muževi su tu vrlo korisni.. i meni je moj ponavljao da nećemo da umiremo zbog toga, koliko god da je teško.. a isto tako, bio je prilično siguran da se nešto desilo! Nadam se da je i kod tebe isti slučaj! A ti svakako moraš na sebe posebno da paziš, posle svega.. Što se tiče testa.. ja sam radila prvim jutarnjim urinom, i to nekim najosteljivijim mogućim, baš da se ne bih uzalud nervirala (mada uvek postoji mogućnost lažno negativnog testa). Rapid nije toliko oset_ljiv.. Mislim na tebe, u svakom slučaju
< Poruku je uredio Ksenix -- 6.11.2018 13:54:10 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 15:08:28
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Zene moje stigla beta rezultat je 25,440 dal da se nadam necemu ili je biohemijska Ja i dalje imam bolove na levoj strani ne znam sta da mislim,dal uopste da idem preksutra da vadim krv opet?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 15:13:53
|
|
|
|
Malenamrvica
|
IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87 Zene moje stigla beta rezultat je 25,440 dal da se nadam necemu ili je biohemijska Ja i dalje imam bolove na levoj strani ne znam sta da mislim,dal uopste da idem preksutra da vadim krv opet? pa naravno da ces vaditi, nemoj se sada sekirati, opusti se i cekaj cetvrtak. Ja i dalje drzim 🤞
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 15:29:42
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
A da jedinica je mlU/ml
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 15:38:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Vojvodjanka, ne razumem se u jedinice, tu mozda druge zene mogu da pomognu, ali bez obzira nesto se desilo ili desava s obzirom na brojku. Sacekaj i drugo vadjenje, grlim jako!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 15:45:48
|
|
|
|
Ksenix
|
Jesi li javila klinici? Svakako ćeš ponoviti za dva dana.. mislim da sam negde pročitala da je nečija beta bila 20, pa se dete rodilo.. ne znam mnogo o tome.. ali, kod tebe se nešto desilo, svakako..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 15:53:50
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
nisam javila kasno je sad da zovem ,zvacu preksutra kad izvadim ponovo..kad budem znala sta se desilo ,i dalje imam taj osecaj te boleve sa leve strane ne znam sta da mislim..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 15:58:04
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Ksenix, ja sam isto procitala da je bila tolika beta i na kraju sve uredu. 😊
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 16:00:05
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Devojke legla sam u krevet i ne mrdam popila sam jos 100mg utrogestan kad je bal nek je maskenbal, ja citam da su vrednosti za 4 nedelju od 5 do 400
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 16:03:01
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Onda se sada fino opusti i probaj odmarati koliko mozes, ja sam isto u krevetu. Prejela sam se i sada mi je zlo. 🙂
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 16:40:25
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ja jos nisam u pune 4 nedelje onda tek sutra je 4 nedelje, kontam da bi beta u cetvrtak trebalo da bude oko 50... Vuci jako Mrvice 🤗
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 17:06:24
|
|
|
|
nata11
|
Vojvodjanka koji je dpt?
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 17:07:23
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Nato 12. Ubaceni su trodnevni 🙂
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 17:40:47
|
|
|
|
Maslacak15
|
Svakako si zatrudnela vojvodjanka. Cestitam😀 e sad videces Jako napreduje, to je jako individualno.beta mora da raste a apsolutni brojevi ne moraju Puno da znace. I Bol ne Mora da Bude los pokazatelj.Ja sam najmanje tegoba imala U trudnoci U kojoj sam pobacila. Drzim fige
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.11.2018 17:57:32
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Hvala Maslacak, kontam po beti da je jedna beba ostala a bolove i presecanja koja sam sinoc imala da je to druga odustala 😕 SAD samo da se pravilno duplira u cetvrtak, inace danas je 3 nedelje i 6 dana od zadnje menstruacije. Da li ti mislis da je to ok vrednost, imam i dalje ziganje sa leve strane.
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.