|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
11.1.2019 13:11:08   
LP mama
Hvala, sada sa ovim paketom za nas "nema zime"

(odgovor članu Nerandza)
Direktna veza do poruke: 526
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.1.2019 8:22:46   
Duškić
Sjajni paketi. Cestitam.

(odgovor članu LP mama)
Direktna veza do poruke: 527
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
28.1.2019 18:46:21   
Sanidej
Kada mogu da očekujem paket? Hvala

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 528
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
29.1.2019 10:57:25   
marketing RR
Sponzor šalje pakete na kraju meseca, tako da očekujte da će biti poslati do kraja nedelje,
Pozdrav
Ringeraja tim

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 529
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
30.1.2019 20:46:54   
pamaja
Uh, ovde bi se moglo pisati u nedogled. U nasoj kuci je uvek prava apoteka PFarmalife proizvoda. Pored CortinaT kreme koja je obavezna u nenormalnim kolicinama u nasoj porodici jer smo svi atopicari, tu je i Fitobalm. Deca ga redivno koriste, a moram priznati i ja.. posebno sada u trudnici kada mi nisu dozvoljeni svi lekovi, a virusi su svuda oko mene. Po meni takodje fenomenalna stvar je i imunocink. Deca ga koriste vec godinama i veoma im pomaze u idrzavanju imuniteta. Apis gola je nesto sto takodje uvek imam u svojoj apoteci s obzirom da su deca operisala treci krajnik. Odlicna stvar koju svima preporucujem. Svako ima svoj sprej u rancu i sami ga koriste. A kada dodje leto, tu je Mapezzzzz, spas od nepozeljnih uboda. Ima jos puno toga u nasoj apoteci Pharmalife. Probajte i vi, necete se pokajati

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 530
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
2.2.2019 13:50:50   
Bubamara14
Paket stigao! Hvala 😘❤

(odgovor članu pamaja)
Direktna veza do poruke: 531
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
2.2.2019 14:24:29   
Sanidej
Meni još uvek nije stigao, izgleda da ne šalju svima u isto vreme

(odgovor članu Bubamara14)
Direktna veza do poruke: 532
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
9.2.2019 14:06:52   
Sanidej
Stigao nam je lepi paketić, Immuno sirup je već "u pogonu". Hvala Pharmalife što mislite na nas ❤

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 533
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
28.2.2019 8:33:21   
marketing RR
Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda.

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju Pharmalife proizvoda, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa nekim od Pharmalife proizvoda. Želimo da čujemo vaše utiske, na koji način su ovi preparati pomogli članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da Pharmalife program pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.



Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za PHARMALIFE PAKET proizvoda koji sadrži IMMUNO (sirup sa Cinkom), BRONCAMIL (sirup), APIS GOLA (oralni sprej) i FITOBALM (gel).

PROČITAJ VIŠE...
user posted image


Na kraju meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće 3 pobednika kojima će paket biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva i da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt. Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.Tokom trajanja kampanje, dobitnici se ne mogu ponavljati.


U svakom paketu se nalazi:


APIS GOLA (oralni sprej), 20ml, dodatak ishrani

Antibiotska terapija u lečenju prehlada nije adekvatna jer antibiotici ne deluju na viruse pa se preporučuje alt_ernativna terapija (Herbalna i Api terapija) koja brzo, efikasno i bezbedno može ublažiti ove neprijatne simptome a naročito je pogodna za primenu u dečijem uzrastu. Kao najpoznatiji predstavnik api terapije i najkorisniji u tu svrhu se već dugo godina koristi prečišćeni ekstrakt propolisa koji dokazano poseduje antinflamatorno dejstvo (smanjuje crvenilo - upalu), antimikrobno i antifungicidno dejstvo (sprečava rast bakterija i gljivica), antivirusno dejstvo, pospešuje zarašćivanje rana – oštećena sluzokoža (afte) i umanjuje bol prilikom gutanja.
user posted image
Apis Gola oralni sprej - Dodatak ishrani za decu sa sokom acerole, ekstraktom propolisa, etarskim uljem žalfije i timijana koji doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Timijan doprinosi umirivanju iritirane sluzokože grla. Žalfija doprinosi prirodnoj odbrani organizma.

FITOBALM (gel) - OLAKŠAVA DISANJE, UMIRUJE KAŠALJ

Bebe odmah po rođenju poseduju imunitet koji nasleđuju od svoje majke, ali nisu potpuno zaštićene od velike grupe virusa (Adeno,Rino virusa ….preko 200 različitih virusa) koji uzrokuju infekcije gornjih disajnih puteva-PREHLADU. To znači da će većina zdravih beba imati šest do osam prehlada pre prvog rođendana. Naučno je dokazano da esencijalna ulja Bora, Srebrne jele, Mirte nanešena na grudi i leđa deteta isparavaju pod uticajem telesne temperature, dete ih inhalira te uspešno razređuju gustu nagomilanu sluz i opuštaju glatke mišiće bronhija. Na taj način detetu smiruju kašalj i olakšavaju disanje a pri tome su potpuno prirodni i bezbedni za upotrebu od rođenja ( od 0 meseci) kao i za decu starijeg uzrasta.
user posted image
Prva pomoć kod bebine prehlade, sadrži esencijalna ulja Bora, Mirte i Srebrne jele


IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML

IMUNITET predstavlja odbrambeni sistem organizma. U zavisnosti od njegovog statusa i pravilnog funkcionisanja predstavlja ključ za sve bolesti – od prehlade do težih oboljenja. Međutim, u najranijem uzrastu imunitet nije dovoljno efikasan i razvijen tako da nije spreman u potpunosti da se efikasno bori protiv svih zaraza.
user posted image
IMMUNO koncentrovani rastvor, 200ML, dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema. Cink, bakar, vitamin B6, koren astragalusa i koren sibirskog žen-šena doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.



Broncamil koncentrovani rastvor, 200ml dodatak ishrani

Statistika pokazuje da predškolsko dete ima 5-8 prehlada u toku godine sa prosečnim trajanjem od 8-9 dana, što znači da je kašalj prisutan najmanje 60 dana godišnje. Takođe, jedan od čestih uzroka nastanka kašlja kod dece je postnazalno slivanje, kao posledica akutnih ili hroničnih upala sluznice nosa, trećeg krajnika ili sinusa. Kašalj je složen kataralni proces koji se sastoji iz više faza (nadražajna faza, inflamacija, produktivna faza). Zbog toga se preporučuje upotreba složenih biljnih sirupa koji sadrže veći broj različitih biljnih ekstrakata koji mogu efikasno pokriti sve faze kataralnog procesa (od nadražajne faze, inflamacije pa do produktivne faze).
user posted image
Broncamil, koncentrovani rastvor 200ML - Dodatak ishrani za decu i odrasle sa biljnim ekstraktima za normalnu funkciju gornjih disajnih puteva. Listovi divljeg suncokreta i etarsko ulje iglica srebrnog bora, eukaliptusa i timijana doprinose normalnoj funkciji gornjih disajnih organa.

user posted image
Pharmalife research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.




Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i prema potrebi pitanjima, vezano za upotrebu Pharmalife proizvoda.



< Poruku je uredio lesica RR -- 14.10.2019 13:36:12 >

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 534
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
11.3.2019 20:00:35   
vocicana
Postovanom timu Pharmalife zelimda jos jednom odam pocas_t za divne stvari koje su nam dali.
Sezona gripa je ovog puta i moje dete dokacila sa najgorim mogucim stanjem, jer su skokovi temperature, bolno grlo i nemogucnost iskasljavanja sekreta iz gornjih partija respiratornog sistema bili strasni. Uz sve moguce metode koje sam znala,inhalacije, sirupi za temperaturu oi bol, rado sam se okrenula Vasim preparatima, koje rado koristimo, cak od rodjenja.
Grudi namazane finim slojem Fito Balm=a, Apis Gola koje je nanovo odradio fenomenalni posao sa ublazenjem tegoba sa gutanjem i naravno Broncamil za iskasljavanje. Mali je spavao mirno, bez tegoba kakve su bile dok se nismo vratili nasim drugarima iz Pharmalife kuce. 4
Hvala Vam sto postojite, ova pomoc je veoma znacajna, svakoj mami koja me je pitala, jer sam i sama zdravstveni radnik, sta da radi, sta da da svojoj bebi, najtolpije preporucujem Vase preparate.

Sledece sto nastavljamo sada nakon kvalitetnog izlecenja je Imuno sirup. Na njega uvek reaguje fantasticno. Mali su neotporni, a Vasa kuca nam daje prirodnu pomoc sa najboljim rezultatima.

< Poruku je uredio vocicana RR -- 11.3.2019 20:49:03 >


_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 535
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
11.3.2019 20:46:09   
bubulence
Ja takodje moram da pohvalim ove proizvode. Pre svega fitobalm, on nam je obavezan u kuci, cim krenu da kaslju odmah mazemo na grudi,  utrljamo lagano kruznim pokretima i vec pola problema je reseno. Kada je zapusen nosic, sto je jako cesto kod dece koja idu u vrtic, odmah namazemo fitobalm u tankom sloju ispod nosica i odmah lakse disu...

Sledeci proizvod koji takodje uvek imamo u kuci je apis gola. Njega najcesce koristimo zbog aftica u ustima ili bolnog grla... I to ne samo deca, nego i mama sada u trudnoci korisi 😁

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 536
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
11.3.2019 22:09:59   
Sanidej
Zaista odlicna paleta, za celu porodicu..

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 537
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.3.2019 18:45:11   
vonavoj
Obavezni proizvodi u nasoj kucnoj apoteci. Uvek imamo fitobalm,za bebu najveca pomoc tokom spavanja. Kod kaslja,zapusenog nosica,dolazi do olaksanja. Prijatnog je mirisa. Kod nas ima ulogu i da izbaci sekret.Broncamil koriste starije cerke,odlican za sve vrste kaslja.Imuno sirup im pomaze da zima,prodje bez bolesti.Evo i slicica,starija nije htela da se slika😁

user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 15.3.2019 15:34:17 >

(odgovor članu Sanidej)
Direktna veza do poruke: 538
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
20.3.2019 8:55:10   
mirana1
Pokusavajući da rešim problem ekcema kod mog deteta , mislilm da ne postoji terapija koju nisam primenjivala i kreme koju nisam probala. U moru noviteta mi smo se jako namucili dok nismo probali i pronasli pravu i odgovarajuću kombinaciju za nase dete a to je OMEGA JUNIOR KAPI i CortinaT krem. Zahvalna sam Pharmalife kompaniji i njihovim tako dobrim proizvodima, sto pomažu roditeljima na njihovom putu roditeljstva od prvog dana. Fitobalm je ta prva pomoc. Verujem da je svaki roditelji imao problema sa detetovom stolicom (mi smo imali prave muke dok nismo poceli da koristimo ISILAX). Jedini sirup koji 100% POMAZE kod kaslja je BRONCAMIL, a Apis Gola je nesto sto je uvek u nasoj maloj putnoj apoteci.
Verujemo u VAS kvalitet i uvek ste NAS izbor!


(odgovor članu nensifensi)
Direktna veza do poruke: 539
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
21.3.2019 8:45:49   
tacatic
Da moram da priznam da sam bila sumnjicava prema IMMUNO sirupu, ali sam se zaista prevarila i drago mi je zbog togs, tvrdim da je to NAJBOLJI sirup za imunitet na nasem trzistu, koristimo vec trecu bocicu i uredno pohadjamo jaslenu grupicu.
Samo je potrebno kontinuirano koriscenje da bi se videli rezultati,.
Pre toga smo isli nedelju dana u grupicu a onda dve nedelje kuci.Prezadovoljna sam efektom i sigurna da je 100 % pomogao u imunitetu mom detetu.
Volela bih da imaju bombonice tabletice za imunitet , eto to neka bude moj predlog, ali u svakom slucaju, HVALA , zaista ste nam pomogli!

(odgovor članu mirana1)
Direktna veza do poruke: 540
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
25.3.2019 19:37:28   
kamičak
Kašljala je ceo dan naša beba mila
Pobedili smo kašalj uz pomoć Broncamila
Da budemo jaki i ostanemo zdravi
Immuno sirup za nas je izbor pravi
Kad je nosić zapušen i teško se diše
Namažemo Fitobalm i ne brinemo više
Tu je Apis gola da grlo ne boli
Pharmalife nas čuva sve, Pharmalife se voli!


(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 541
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
28.3.2019 17:51:45   
doramar11
Imamo jako lepo iskustvo sa Pharmalife 
proizvodima, koje koristimo tokom citave godine i 
cesto ih kombinujemo. Broncamil nam je spas kod 
virusnog kaslja koji je tako cest problem kod dece u 
vrticu. Nebrojeno puta nam je pomogao da 
izbegnemo upotrebu antibiotika jer je lepo ocistio

disajne puteve i sprecio da se virusna infekcija 
zakomplikuje bakterijskom. Apis gola nam uvek 
smiri grlo kada je nadrazeno suvim kasljem. Uz 
Broncamil koristimo i  Fitobalm, mazemo ga na 
grudi i sekret se lakse "odlepi". Deci prija i ne zale 
se na peckanje kao sto je bio slucaj kada smo 
probali neke druge proizvode. Fitobalm stavljamo i 
pod nosic kada je zapusen i pomaze nam da  
prodisemo (posebno bitno pred spavanje), tako da 
smo prestali da koristimo kapi za nos. Immuno 
sirup sa cinkom deca piju tokom cele godine i 
zahvaljujuci tome mnogo redje izostaju iz vrtica 
zbog bolesti nego prethodnih godina. Volimo 
prirodne proizvode kompanije Pharmalife jer su 
nas uverili u svoj kvalitet. Hvala Vam sto ste tako 
vazan deo naseg odrastanja!

user posted image

(odgovor članu kamičak)
Direktna veza do poruke: 542
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
30.3.2019 19:39:07   
physio70
Pomaze svima kad je hladna zima
Hajdemo svi u glas koliko nas ima
Apis golu uzmi da se cujes glasno
Radis pravu stvar, to je svima jasno
Mama, tata i dete-da problemi sa zdravljem odlete
Ako kasalj smeta nam da stignemo do cilja
Lek je nas Broncamil, jer tu je snaga bilja
Imuno sa cinkom od virusa nas stiti
Fitobalm stavi i disanje ce lakse biti
Eto to je Pharmalife, probaj i ti!


(odgovor članu doramar11)
Direktna veza do poruke: 543
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
31.3.2019 11:22:44   
vocicana
Dragi korisnici, pisite svoja iskustva i osvojite fantasticne pakete!!!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu physio70)
Direktna veza do poruke: 544
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
2.4.2019 12:12:36   
medamisko
Predobri i odelicni nas pqarmalife sponzor,

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 545
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
3.4.2019 4:51:28   
Dida984
Svi preparati Pharmalife su odlicni. Od kad koristimo Immuno sirup retko kad da su deca bolesna. Ako se i desi da se zapusi nosic ili malo zaboli grlo, tu su fitobalm i apis gola, koji sve to efikasno ublaze. Sve preporuke

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 546
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.4.2019 9:16:56   
marketing RR
Prvi dobitnik PHARMALIFE PAKETA je vocicana RRuser posted image

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Postovanom timu Pharmalife zelimda jos jednom odam pocas_t za divne stvari koje su nam dali.
Sezona gripa je ovog puta i moje dete dokacila sa najgorim mogucim stanjem, jer su skokovi temperature, bolno grlo i nemogucnost iskasljavanja sekreta iz gornjih partija respiratornog sistema bili strasni. Uz sve moguce metode koje sam znala,inhalacije, sirupi za temperaturu oi bol, rado sam se okrenula Vasim preparatima, koje rado koristimo, cak od rodjenja.
Grudi namazane finim slojem Fito Balm=a, Apis Gola koje je nanovo odradio fenomenalni posao sa ublazenjem tegoba sa gutanjem i naravno Broncamil za iskasljavanje. Mali je spavao mirno, bez tegoba kakve su bile dok se nismo vratili nasim drugarima iz Pharmalife kuce. 4
Hvala Vam sto postojite, ova pomoc je veoma znacajna, svakoj mami koja me je pitala, jer sam i sama zdravstveni radnik, sta da radi, sta da da svojoj bebi, najtolpije preporucujem Vase preparate.

Sledece sto nastavljamo sada nakon kvalitetnog izlecenja je Imuno sirup. Na njega uvek reaguje fantasticno. Mali su neotporni, a Vasa kuca nam daje prirodnu pomoc sa najboljim rezultatima.


(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 547
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.4.2019 9:17:17   
marketing RR
Drugi dobitnik PHARMALIFE PAKET JE vonavojuser posted image


IZVORNA PORUKA: vonavoj

Obavezni proizvodi u nasoj kucnoj apoteci. Uvek imamo fitobalm,za bebu najveca pomoc tokom spavanja. Kod kaslja,zapusenog nosica,dolazi do olaksanja. Prijatnog je mirisa. Kod nas ima ulogu i da izbaci sekret.Broncamil koriste starije cerke,odlican za sve vrste kaslja.Imuno sirup im pomaze da zima,prodje bez bolesti.Evo i slicica,starija nije htela da se slika😁

user posted image


(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 548
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.4.2019 9:17:39   
marketing RR
Treći dobitnik PHARMALIFE PAKETA je kamičakuser posted image


IZVORNA PORUKA: kamičak

Kašljala je ceo dan naša beba mila
Pobedili smo kašalj uz pomoć Broncamila
Da budemo jaki i ostanemo zdravi
Immuno sirup za nas je izbor pravi
Kad je nosić zapušen i teško se diše
Namažemo Fitobalm i ne brinemo više
Tu je Apis gola da grlo ne boli
Pharmalife nas čuva sve, Pharmalife se voli!




(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 549
   RE: Napiši iskustvo i osvoji PHARMALIFE PAKET...
13.4.2019 9:19:19   
marketing RR
Dragi dobitnici,

Pošaljite nam na pp podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona do 18.4.2019.

U zdravlju koristili Pharmalife proizvodeuser posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Zašto UMORNE MAME ostaju BUDNE DO KASNO?
Volela bih da vam kažem da majke ovo vreme provode radeći one stvari u kojima uživaju, ali to ne bi bilo sasvim tačno. N...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here