Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 16:11:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja imam koleginicu koja, na prvi pogled, ne obecava kao predavac I mnogi misle da je kruta, stroga i odbojna. Ali ti mnogi ne znaju kakva je u ucionici. Fenomenalno radi svoj posao, uvek spremna za cas, prepametna. Ali to niko ne vidi. Poenta je da djake nauci svemu, tj one koji hoce da uce. Ne moze se ni svako motivisati. I to sto i pored sve zelje zelimo da motivisemo neko dete na rad i ucenje nas demoralise a to nikome ne pada na pamet. Kod jednog sva motivacija ima rezultata a kod drugog nema. Jedan hoce da uci i da se trudi dok drugi nece. Jedan slusa na casu a onaj drugi i dalje udara decu ispod stola i kliberi se.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 16:28:10
|
|
|
|
flamingos
|
Ma gde ja učiteljima i nastavnicina lako.Imaju obveza i u školi,i posle nastave.Deca ko deca.Razlikuju se.Plus roditelji.Svaka čast svim prosvetnim radnicima.👍❤
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 16:44:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja nisam objektivna jer sam sa druge strane katedre Najgore mi je kad se stvarno potrudim da im ucinim cas zanimljivim da ih motivisem a oni se smeju, posprduju i ismevaju svaki pokusaj da im se cas svidi. Tada se bas lose osecam.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 17:02:30
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivanka, šta znači "posprduju"?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 17:16:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja smatram da jesam objektivna. Ima finih i manje finih. U dodir sam dosla i sa jednim i sa drugim. Naravno,isto tako ima i razne dece...a i roditelja...
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 17:42:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ivanka, šta znači "posprduju"? Ismevaju na najgori moguci nacin, vrlo glasno i neumesno, ponizavaju, imitiraju sve pokrete, glasove... Bude vrlo ruzno nekad, i ponizavajuce. Ja izgubim volju da drzim takav cas. Desi se da u jednoj grupi sve to uspe i bude fenomenalno i ponadam se da ce i druga grupa iSa istim zarom prihvatiti sve a ono sve padne u vodu. Dzaba trud i zalaganje.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 17:48:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja nekad nisam fina Izgurala sam pre 10ak godina jednu babu iz ucionice, stala pa hoceda prica sa mnom o unuci. Ne moze, imam cas gospodjo, okrenem je za ramena i izguram kroz vrata. Svasta posle pricala o meni. Jer, ona nemoze da dodjeda razgovara kad meni odgovara, jer dan otvorenih vrata je uvreme kad ona ne moze. Pa nisam bila fina kad sam zvala roditelje na razgovor jer jeevidentno da detetu rade domaci. Naljutili se. Za 20 godina se nakupilo nefinoće
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 17:56:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Očigledno se nismo razumeli. Ti si kivna na roditelje. A ja sam kivna na one nastavnike koje bas briga za decu.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 18:15:49
|
|
|
|
mati
|
Danas smo pratili deo nastave. Izvela sam decu u setnju... I bas nam je prijalo, tako da se ne osecam krivo... A uciteljica opet dala domaci sa TVa. Moracu da pronadjem na RTS planeti. Kada sam rekla M da je nastava kao i ranije, a ne od 9h, on poceo da place jer smo planirali da izadjemo. Bas sam se iznenadila, zatekao me. Popakovali se i izasli...
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 18:18:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mati, mogu opet da ti posaljem. Kasnije cu. Sad susim kosu.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 18:20:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nisam kivna uopste. Naprotiv, radim svoj posao najbolje sto umem. I obozavam to sto radim. Samo mislim da se stvaraju bespotrebna predrasuda vezana za posao predavaca i kako terorisu decu, zive za to da ih terorisu. Ali, sve u opis sluzbe 😂
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 18:21:49
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Ana RR Ivanka, šta znači "posprduju"? Ismevaju na najgori moguci nacin, vrlo glasno i neumesno, ponizavaju, imitiraju sve pokrete, glasove... Bude vrlo ruzno nekad, i ponizavajuce. Ja izgubim volju da drzim takav cas. Desi se da u jednoj grupi sve to uspe i bude fenomenalno i ponadam se da ce i druga grupa iSa istim zarom prihvatiti sve a ono sve padne u vodu. Dzaba trud i zalaganje. Pretpostavila sam da ima veze sa sprdanjem ali nikad nisam čula izraz posprduju.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 18:23:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivana, veruj mi, nastavnike je mnogo vise briga za decu nego sto se misli.
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 18:28:13
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,ja ti verujem.Pa svi smo mi išli u školu i imali nastavnike.Nastavnici brinu i daju svoj maximum,e sad deca se razlikuju.Živi bili vi nama i sva dečica.❤
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 19:02:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ivana, veruj mi, nastavnike je mnogo vise briga za decu nego sto se misli. Pa nije bas tako. Znam puno mojih kolega iz raznih skola u kojima sam radila. Kao pocetnik bila sam u soku kako se neki odnose prema ucenicima, a da ne pricam kako pricaju o njima. Isto tako ima predivnih nastavnika. Tako je to u svim profesijama.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 19:34:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uf,sigurno. Videh bas kako su se neki poneli prema mom detetu. Po onom sto sam doživela nekim bi trebalo oduzeti dozvolu za rad sa decom. U stvari,taman posla,divni su svi,prosto da im se svima daju ordeni.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 19:37:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A kako prema meni kad sam isla u skolu. Secas se da sam pricala. Tako da nije sve bas bajno. I to me sad prati ceo zivot. Nemam samopouzdanja sto je najbitnije za zivot.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 30.4.2020 19:38:49 >
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 19:39:27
|
|
|
|
ivaMark
|
Jeste tako u svim profesijama, to je cinjenica..jedna polovina radi da bi radila a druga da uradi.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 19:44:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
O kolegama i koleginicama sve najbolje. 😊
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 19:45:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Jeste tako u svim profesijama, to je cinjenica..jedna polovina radi da bi radila a druga da uradi. Otprilike tako. Cast onim divnim. Stvarno im kapu dizem.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 19:47:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Uf,sigurno. Videh bas kako su se neki poneli prema mom detetu. Po onom sto sam doživela nekim bi trebalo oduzeti dozvolu za rad sa decom. U stvari,taman posla,divni su svi,prosto da im se svima daju ordeni. Ti bi to po kratkom postupku 😊
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 19:56:05
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 O kolegama i koleginicama sve najbolje. 😊 Tako je Ivanka.❤
|
|
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 19:59:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da li treba ogromna ljubav,posvecenost,pozrtvovanost,strpljenje prema tom poslu? Ja mislim da treba. I znam dosta takvih nastavnika. A opet znam i onih drugih. I da,njima bih po kratkom postupku. Taj posao kako treba ne moze raditi bilo ko. I znam da ima svakakve dece,a i svakakvih roditelja. Stefanova uciteljica je govorila da je svako dete dobro i da zna makar nesto. Istina,kad krene pubertet i priklanjanje vecini,obicno onoj losijoj to nista ne mora da znaci 🤣
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 20:00:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma ajde bre. Svuda cveta cveće,svi su divni,dobri,bla bla...kad bi svet bio tako jednostavan.
|
|
RE: Pohađanje nastave od kuće 30.4.2020 20:40:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Eh da imamo tu moc da vedrimo i oblacimo po volji...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Njoj je 15, jednom nogom još u detinjstvu,...Teško je imati 15 godina. Takođe je prilično sjajno biti 15. 15 je hodajuća kontradiktornost.
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?