Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 17.8.2026 8:37:50
|
|
|
|
nata11
|
Pozdrav drustvo. Mi smo rano bili na odmoru krajem juna pa se leto bas oduzilo ali imali smo par kracih odmora u banjama, izlete, provodili dane u selu pa je bilo lepo. Sada spremam djaka prvaka. Obavile smo prvu kupovinu u knjizari za pocetak- ranac, kolaz papir, bojice. Ovih dana da uzmemo haljinicu za prvi dan skole i patike. Pozz za sve.
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 31.8.2026 9:43:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cao, cao. Nek je svima srećan početak školske godine. Sto manje stresa 😁. A meni se leto oduzilo sa ovim vrucinama, bas je preteralo.
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 1.9.2026 7:09:41
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Hvala Ivana,takođe.Svoj deci želim srećan početak školske godine.Nato,divno,đak prvak.Želim vam sve najbolje.Mi smo lepo proveli raspust.Moje dete je popodnevna smena,a pre toga idemo kod frizerke.To smo ostavile za kraj.Mame,nadam se da ste uapele da se odmorite.Sve vas puno pozdravljam.❤️
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 1.9.2026 14:41:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Drugari, neka je svima srećan početak nove školske godine Marko je posle podne, srećom, jer ne znam kako bi poustajali
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2026. 2.9.2026 10:26:08
|
|
|
|
nata11
|
Srecan polazak u skolu svoj decici
|
Anketa
ime za moju bebuDankas
Lena (
40%)

Lenka (
18%)

Sara (
25%)

Lola (
17%)
Ukupan broj glasova: 225Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!