Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:11:00
|
|
|
|
Verus
|
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:11:56
|
|
|
|
JULIE
|
Evo i mene again.uspavah sinapa da se vratim na posao Cipi bre,zeno koga ovo jases na zadnjoj slici
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:12:19
|
|
|
|
Anoniman
|
cipi
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:13:40
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: JULIE Evo i mene again.uspavah sinapa da se vratim na posao Cipi bre,zeno koga ovo jases na zadnjoj slici nejasem..slucajno je seo tu...ja sam samo igrala na gredi
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:14:03
|
|
|
|
cipiripi
|
aj sad da vidim vas
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:14:43
|
|
|
|
Anoniman
|
1,2,3 su mnogo lepe i zanimljive!
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:20:24
|
|
|
|
JULIE
|
e,ima julie mnooogo toga da postavi samo kad bi mogla Znas da me zeza ovo moje sokocalo,mm radi po ceo dan i nikako da ga odnese u servis!Vidim ja cipi da tebi nikad nije bilo dosadno
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:22:43
|
|
|
|
cipiripi
|
a bas bi volela da jos neko postavi..da ne ispadnem samo ja neandrtalac
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:24:51
|
|
|
|
JULIE
|
postavice,sigurno.Nisu sve zene domacice budne ko ja do 01.20h
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:25:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi a bas bi volela da jos neko postavi..da ne ispadnem samo ja neandrtalac draga ja nemam nijednu blesavu na kompu.... sve su po albumima..... .....
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:27:11
|
|
|
|
cipiripi
|
skeniraj draga, nemoj da se vadis sad
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:28:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi skeniraj draga, nemoj da se vadis sad e *bem ga sad....nemam skener... majke mi!
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:30:20
|
|
|
|
cipiripi
|
posalji mi postom ja cu ti skenirati
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:40:01
|
|
|
|
Delijagirl
|
Skolski dani ;) Moja skolska drugarica i ja Licimo zar ne DG vestica Nova godina kod kuma u hostelu, ja i neka hrvatica e jbg neznam jos vise ime Repriza nove .... u.... khm.... Zabcu... Ma dosta vec me sramota
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:40:53
|
|
|
|
Anoniman
|
DG
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:42:10
|
|
|
|
cipiripi
|
VRHHHHHHHHHHH jadno malo prase...a zmuri ..smeta mu blic
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:51:52
|
|
|
|
cipiripi
|
a ja i moje drusvo da ukrstamo oci i plazimo jezike kao Chaki iz Breninog filma to moram da nadjem
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:53:55
|
|
|
|
JULIE
|
Cipika jesi ga gledala juce na prvom programu Delijagirl slike su opicene samo tako
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:55:24
|
|
|
|
cipiripi
|
Jesam ja njega obozavam
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 1:58:10
|
|
|
|
JULIE
|
Danas je bio onaj deo kad se udaje,meni je taj omiljeni Kad se jova radovanovic obuce ko zensko pa se popne na drvo a krava mu gurne kola
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 2:06:07
|
|
|
|
cipiripi
|
"kamannnnnnnnnnnn miliii letccccc goouuuuuuuuuuuuuuuuu"
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 9:14:17
|
|
|
|
Trcosava
|
Kahm.... dakle nisu sve lude ali još nemam skener, kad stigne - će skeniram pa turam Grčka 2000 i neka Doček jedne od NG - Pepeljuga Restoran ''Reka'' - umirem od smeha kolegi koji nije prihvatio moju (m)bračnu ponudu
|
|
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?