Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 12:33:23
|
|
|
|
marince1
|
Imam ija vise koamada u komadima,stavicu kad uzmem iz tatinog kompa . Evo sta am iskopala sad Tara,prosla nova godina
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 15:05:21
|
|
|
|
cipiripi
|
eee devojkeeeeeeee superrrrrrrrrrrrr ste
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 15:06:57
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Kahm.... dakle nisu sve lude ali još nemam skener, kad stigne - će skeniram pa turam Grčka 2000 i neka brmmmmmmm brmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 3.1.2010 23:55:25
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Ja sam sad ovo iskopala, nasla na prenosnom hard disku pa reko da podelm sa vama Razumecu ako niko nece da postavi svoje..ali ja sam morala Lepo je da upoznamo jedna drugu i iz ovakvih ludackih uglova slika 1. Kuma i ja..pod vodom slika 2 - katapult, mesto desavanja Turska slika 3 - ne secam se cemu ovaj napad ludila slika 4 - pomahnitala plavusa na jednom beogradskom splavu i slika 5 - ... to je dupe ... ...od mm... p.s. - 2002m o tome je bilo reci eto....to je vasa cipiripi Dobra riba A ova sa guzetinom ...sto turas nos gde mu nije mesto
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 0:13:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj ova Trcosava stvarno hoce da me oslijepi sa njenim slikama!
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 0:26:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl I shvatila sam da ja i moje drustvo mnogo volimo da pokazujemo sube na takav i drugaciji nacin hahah.....ma shta reche..... evo jedne moje lude fotke...sad sam gledala slike od docheka 2009 pa rekoh da podelim sa vama
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 0:57:47
|
|
|
|
cipiripi
|
al su te ponele emocije
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 1:09:15
|
|
|
|
Dora
|
Cipiripi, baš si dobra riba!
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 1:10:34
|
|
|
|
cipiripi
|
spolja gladac , iznutra jadac salim se HVALAAAAAAAAAAAAa
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 1:13:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi al su te ponele emocije hahahha....da znash da jesu...nisam ni znala da su me slikali....sliku sam kasnije videla I potpisujem Doru.....cipiripi....bash si dobra riba
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 1:19:19
|
|
|
|
cipiripi
|
ma nikako ne mogu da nadjem jedne izopacene slike...tada cete povuci rec "zgodna riba" trazim ih na hard diskovima vec 2 dana
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 1:22:01
|
|
|
|
Dora
|
Džabe, kad je neko fotogeničan on i na najglupljoj slici ispadne super. Ja sam debilna na svakoj, zato ne volim da se slikam. Nisam fotogenična a i u prirodi nisam nešto posebno, ali ni toliko očajna kao na slikama. Koju god da stavim ide mi uz ovaj naziv teme
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 1:32:34
|
|
|
|
cipiripi
|
nasla sam jednu u telefonu od mm imam ja jos ovakvih bisera
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 1:33:50
|
|
|
|
Anoniman
|
e sad sam se ismejala! IZVORNA PORUKA: Dora Džabe, kad je neko fotogeničan on i na najglupljoj slici ispadne super. Slazem se! Ja imam samo par slikica na kojima sam lepo ispala!
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 4.1.2010 1:35:15 >
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 1:41:45
|
|
|
|
cipiripi
|
jel da da licim na Chakija iz Breninog filma "hajde da se volimo"
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 1:43:26
|
|
|
|
Anoniman
|
aha Primetila sam da je jos neko poslao dve iste poruke,to slucajno ili do foruma?
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 1:45:49
|
|
|
|
cipiripi
|
meni se pojavi neki error i nakon toga izbaci 2 poruke..
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 1:48:24
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi jel da da licim na Chakija iz Breninog filma "hajde da se volimo" Joooj, ženo, uplaši me!
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 1:52:46
|
|
|
|
JULIE
|
A da nisi ti u nekom srodstvu sa cakijem Jesi luda ko struja
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 1:54:48
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: cipiripi jel da da licim na Chakija iz Breninog filma "hajde da se volimo" Joooj, ženo, uplaši me! ahaaaaaa vidis vidis ni traga od dobre ribe
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 2:04:37
|
|
|
|
Dora
|
loš ugao
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 2:05:35
|
|
|
|
cipiripi
|
zanimljiv
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 4.1.2010 17:32:55
|
|
|
|
cipiripi
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 5.1.2010 13:36:36
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Slike su vam odlicne i svaka cast za temu . Moracu i ja da nadjem neke svoje slicice...
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 11.1.2010 15:20:38
|
|
|
|
Anitaaa
|
Sa mog rodjendana dok sam trudna bila
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?