Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 23.1.2010 22:12:20
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi strasno si mi poznata, odavno zelim to da ti kazem... Pa nemam pojma odakle,ja sam gledala tvoje slike,i ti si meni poznata
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 23.1.2010 22:12:43
|
|
|
|
cipiripi
|
snorkijevac
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 23.1.2010 22:13:19
|
|
|
|
cipiripi
|
aj u "od jutra do sutra" da se preslisamo
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 23.1.2010 22:14:17
|
|
|
|
Nensi*
|
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 23.1.2010 22:14:43
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi aj u "od jutra do sutra" da se preslisamo Ajde
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 23.1.2010 22:38:25
|
|
|
|
lothroniell
|
Ja imam ceo arsenal ludackih... Za sad ova pa kad nadjem ostale! Dosadilo mi sedenje
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 23.1.2010 23:19:30
|
|
|
|
cipiripi
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 23.1.2010 23:20:59
|
|
|
|
gagana83
|
Jao cipiripi,ova poslednja je najjaca
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 23.1.2010 23:21:29
|
|
|
|
Nensi*
|
Super ti je oko
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 23.1.2010 23:24:46
|
|
|
|
lence
|
Je li ono lama? bas si hrabra, mene je jedna ugrizla, onako iz cista mira, srecom kroz rukav jakne pa nije pustila krv, ali jeste bolelo. Valjda sto nisam imala smoki?
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 23.1.2010 23:25:16
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Jao cipiripi,ova poslednja je najjaca poljuprivredni sajam u NS snajka u traktoru
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 23.1.2010 23:27:45
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: lence Je li ono lama? bas si hrabra, mene je jedna ugrizla, onako iz cista mira, srecom kroz rukav jakne pa nije pustila krv, ali jeste bolelo. Valjda sto nisam imala smoki? Lence, kad bas insistiras.. ovo je par min posle naseg bliskog susreta...verovatno je od moje kose pomislila da je SLAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 23.1.2010 23:57:24
|
|
|
|
lence
|
Jao, cipi, lude su one zivotinje, stvarno treba neko upozorenje da se stavi, zamisli sednes dete za vrat da bolje vidi kad se lama okomi odjednom . Nista je lav!
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 24.1.2010 0:07:56
|
|
|
|
gagana83
|
Priprema,pozor.........
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 24.1.2010 0:13:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: lence Je li ono lama? bas si hrabra, mene je jedna ugrizla, onako iz cista mira, srecom kroz rukav jakne pa nije pustila krv, ali jeste bolelo. Valjda sto nisam imala smoki? Lence, kad bas insistiras.. ovo je par min posle naseg bliskog susreta...verovatno je od moje kose pomislila da je SLAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 24.1.2010 0:14:39
|
|
|
|
cipiripi
|
gagana ja ne bi smela.. imam frku od toga svaka ti cast
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 24.1.2010 0:16:46
|
|
|
|
Verus
|
Hej cipi, dodji vamo da mi zaores njivu u tom traktoru
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 24.1.2010 0:18:54
|
|
|
|
cipiripi
|
OSH da ti zamutim i malter za kucu u meshalici?
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 24.1.2010 0:24:38
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi gagana ja ne bi smela.. imam frku od toga svaka ti cast I ja sam imala frku,al je osecaj neponovljiv!!!
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 24.1.2010 0:28:46
|
|
|
|
Verus
|
Znam da cu se pokajati kasnije ali evo:
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 24.1.2010 0:29:44
|
|
|
|
cipiripi
|
posle ****** nema kajanja
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 24.1.2010 0:30:19
|
|
|
|
Verus
|
sestro ti mos' da mi zamuts sta god 'oces Eno vam par mojih slika sa mog veoma pijanog 30og rodjendana pa uzivajte, meni su suze tekle od smeha, a slika ima jedno 50tak sve tako nesto debilno. Na zadnjoj, ja uzivam moj omiljeni slatkis: Cipiripi IZVORNA PORUKA: cipiripi OSH da ti zamutim i malter za kucu u meshalici?
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 24.1.2010 0:38:07
|
|
|
|
lothroniell
|
Treca je najjaca!
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 24.1.2010 0:41:21
|
|
|
|
Verus
|
da da, a mene druga dovede do suza!
|
|
|
|
RE: Nase otkacene fotke :):):) 24.1.2010 0:47:36
|
|
|
|
gagana83
|
Nadjoh jos neke kad bejah mlada i luda
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?