|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Modessty se poradja!!!
3.2.2010 17:20:48   
gagana83
Srecno Mod
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 26
3.2.2010 17:25:01   
lucia
bas sam ubola pravi trenutak, mod drzim ti palceve,jooooj!!!!!!!!!! ja sam bila na jednom duzem putu i evo cim sam otvorila nije mogla bolja vest! pozdrav i ostalim devojkama, dunja vidim da si i ti tu draga mojauser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 27
3.2.2010 17:30:15   
Daca88
Jupiuser posted image user posted image user posted image Mod nek vam je sa srecomuser posted image user posted image user posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu lucia)
Direktna veza do poruke: 28
3.2.2010 17:33:22   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: lucia

bas sam ubola pravi trenutak, mod drzim ti palceve,jooooj!!!!!!!!!! ja sam bila na jednom duzem putu i evo cim sam otvorila nije mogla bolja vest! pozdrav i ostalim devojkama, dunja vidim da si i ti tu draga mojauser posted image

jesam, kako si ti mila, jesi mi dobro?.ljubim te puuuuno...........

(odgovor članu lucia)
Direktna veza do poruke: 29
3.2.2010 17:35:32   
magnetic
Modd drzim ti fige user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 30
3.2.2010 17:37:53   
lucia
dunjeska,ja sam sad dobro, spartala sam po evropi kao luda, po 10 sati dnevno a usla u 6-i mesec..jedva cekam da i ti sacekas svojih 5 minuta, divim ti se zaista i najiskrenije zelim da to bude sto pre, pa da ovako kao za mod i za tebe iscekujemo..kad ce biti prva sansa za vestacku?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 31
3.2.2010 18:27:53   
Modessty
najdraže moje ženice user posted image mene ipak opet šutnuli kući! user posted image user posted image user posted image
Veruška nešto sluti pa poranila sa temom user posted image
Hvala vam svima na podršci! Danas me stvarno uhvatiula malo frka jer mi se baš približilo! user posted image
Radila sam CTG i ima malo komtrakcija. Onda me dr pregledao i kaže otvorena 2 i po prsta. Krenulo je kaže. Ako se ništa ne desi do petka da odem ujutru u bolnicu na CTG i da me pogleda dr koji bude dežuran jer on ne radi u petak. Ostavioi mi svoj mobilni da mu se obavezno javim ako porodjaj krene.
Jao kad je gurnuo ruku sve sam zvezde videla!!! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu lucia)
Direktna veza do poruke: 32
3.2.2010 18:29:02   
Modessty
luciaaaa user posted image kako sam se obradovala kad sam videla da si i ti tu! Nadam se da uživaš u trudnoći! user posted image Ljubim te!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 33
3.2.2010 18:31:35   
dunja RR

Mod ipak si tu, a ja jutros prvo pomislila na tebe kada sam otvorila očiuser posted image , još čekamo znači taj lep trenutak...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 34
3.2.2010 18:37:18   
Modessty
dunja ja se naam da će do kraja nedelje da se rodi ovaj mali vanzemaljac user posted image

Mislim da imam po malo kontrakcije od pregleda danas. Evo ne mogu da sedim u stolici uopšte! Baš me pritiska. Ododh da malo prilegnem. Javljam ako nešto bude!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 35
3.2.2010 18:41:47   
lucia
kako je tek meni drago sto sam ubola bas ovaj trenutek, mi9slicu na tebe sve vreme, samo hrabro i ljubim te puuno!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 36
3.2.2010 18:45:59   
Verus
user posted image Mod, krenuce krenuce!!!  Znala sam ja da ce tema da ga pokreneuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 37
3.2.2010 18:48:06   
Anoniman
Ide Mod da legne, da slučajno ne dobije kontrakcije, jer bi se onda mogla i poroditi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 38
3.2.2010 18:49:29   
Verus
Tashauser posted image   E da Mod hodaj naokolo po kuci, nista bolje od gravitacije-i konacno neki sex!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 39
3.2.2010 18:52:56   
Anoniman
Verus! Propustila si! Mod se sexala pre neki dan! user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 40
3.2.2010 18:56:35   
gaganica
Mod!! Srecno do petka.. a i u petak user posted image   Mene moja mama prenela 21 dan, i to nije bila greska u terminu user posted image

nista nije tako crno kao sto je nebo plavo

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 41
3.2.2010 18:58:57   
Verus
Jaoj ubicu jeuser posted image   Ja se ovde ukakim od treme svaki dan jel se poradja il ne=a ona uziva c c cuser posted image
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Verus! Propustila si! Mod se sexala pre neki dan! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 42
3.2.2010 18:59:52   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 43
3.2.2010 19:01:57   
JULIE
Kad sam videla temu mislila sam da je user posted image vec stigla.Modd je nasa Georginauser posted image Srecno draga,brzo ce to kad si otvorena 2.5prstauser posted image user posted image Cudi me da dr nije to ubrzao ja sam na dan termina otisla kod dr bez ikakvih bolova i otvorena jedan prst,onda me ona rucno otvorila jos jedan i otvaranje sa nastavilo ceo dan i sutra je stigao Mikiuser posted image

(odgovor članu gaganica)
Direktna veza do poruke: 44
3.2.2010 19:04:14   
Anoniman
Iz teme Sex u trudnoći:

IZVORNA PORUKA: Modessty

Prema Tashinoj preporuci pišem ovo u odgovarajuću temu:

SEKSALA SAM SE U 40 NEDELJI TRUDNOĆE, posle pauze od 8 meseci

user posted image

(odgovor članu JULIE)
  Direktna veza do poruke: 45
3.2.2010 20:04:38   
Dora
Mod, kažeš približilo ti seuser posted image user posted image user posted image
Približilo se tebi davnouser posted image Aj da ujutro čujemo lepe vesti...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 46
3.2.2010 20:12:21   
bebironcic
Draga Mod,odmaraj ti,a mi smo uz tebeuser posted image user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 47
3.2.2010 20:12:51   
Iva979
Hajde Mod, cekamo lepe vesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 48
3.2.2010 20:44:52   
Lu
Sretno draga Moduser posted image

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 49
3.2.2010 20:46:53   
buhla
Mod, sretno! Nadam se da ce nam jutro doneti lepe vesti iz Nis! user posted image  user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je vreme za brigu pre i posle Bete?
Implantacijsko krvarenje, blagi pad hormona, „čudne“ vrednosti Bete – šta sve (ne) znači i zašto je u ovoj fazi najvažni...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Kako dve godine dojenja mogu uticati na va...
Stručnjaci objašnjavaju šta se dešava sa našim telima nakon dojenja tokom dve godine i kakav je uticaj kada se ti postpo...
Tabela rasta dece (po polu)
Da li će dete i dostići prosečnu visinu, može lako da se prati na karti rasta još od rođenja.
PILION SA DECOM: Avantura koju nikada neće...
Planirate porodično putovanje u Grčku? Pilion je savršen spoj avanture, prirode i opuštanja!

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here