|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Modessty se poradja!!!
3.2.2010 21:06:47   
dacca
Mod user posted image user posted image user posted image user posted image , uz najljepse zvuke i najmanje (slatke) bolove da nam doneses svoju slatku bebicu! Drzim ti palceve svom snagommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 51
3.2.2010 21:17:55   
*Alexx*
Hajde, Georgina, vreme ti je! Srećno!!!

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 52
3.2.2010 23:13:03   
2002m
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Ide Mod da legne, da slučajno ne dobije kontrakcije, jer bi se onda mogla i poroditi. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moduser posted image user posted image ljubim te i poradjaj seuser posted image da se pije na rruser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 53
4.2.2010 8:14:08   
mamanp
Srecno Mod.

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 54
4.2.2010 8:15:23   
Anoniman
Iščitah sve tri strane kad ono prc...ništa ... ama Mod jel to ti nas malo prcenzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image idi ženo ba pa se porađaj user posted image

(odgovor članu mamanp)
  Direktna veza do poruke: 55
4.2.2010 8:15:36   
Anoniman
idemo nišlike momeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamanp)
  Direktna veza do poruke: 56
4.2.2010 8:16:56   
Mica breskvica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma tu je, neće mali još napolje user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je čudo, treba se smejati....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 57
4.2.2010 8:19:58   
Modessty
user posted image da mu ponudim 100 eura možda se pomami da izadje user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Mica breskvica)
Direktna veza do poruke: 58
4.2.2010 8:20:32   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 59
4.2.2010 8:20:45   
Mica breskvica

mislim da bi trebala da odeš na trening, sad je pravo vreme user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 60
4.2.2010 8:22:32   
Modessty
juče je besneo divljak po stomaku ceo dan. Nije stao sve do ponoći. I evo sad je miran ko bubica. Ne mrda.
Ja neznam dal žene imaju neki osećaj kad će da se porode user posted image Ja nemam nikakav osećaj!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 61
4.2.2010 8:24:19   
Anoniman
ma nisam ni ja nikakav osjećaj imala ... dok nisu počeli trudovi ...e tada mi je bilo jasno da mi se crno piše

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 62
4.2.2010 8:26:46   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

ma nisam ni ja nikakav osjećaj imala ... dok nisu počeli trudovi ...e tada mi je bilo jasno da mi se crno piše

user posted image user posted image user posted image

jao ja sve kao nestrpljiva da se porodim, a kad me dr juče gledao i reko otvorena 2 prsta mene uhvatila panika da će me ostaviti u bolnici user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 63
4.2.2010 8:29:45   
Mica breskvica

ipak mislim da ćeš osetiti user posted image user posted image user posted image user posted image i to dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 64
4.2.2010 8:31:52   
Anoniman
želim ti mila lagan porod sa što manje boli zaista ... i normalno je da te strah jer ti je sve nepoznato ...al nije to ništa strašno user posted image

(odgovor članu Mica breskvica)
  Direktna veza do poruke: 65
4.2.2010 8:33:38   
Modessty
hvala Vučko! user posted image

Mico doćićeš i ti na moje mesto pa ću onda ja tebe da zezam user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 66
4.2.2010 8:36:17   
gagins
Mod,drzimo ti fige i da se ubrzo upoznas sa tvojom malom bebicom!user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 67
4.2.2010 8:37:20   
Mica breskvica
IZVORNA PORUKA: Modessty

Mico doćićeš i ti na moje mesto pa ću onda ja tebe da zezam user posted image user posted image

ja te ne zezam breeee, lepo kažem da ćeš osetiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 68
4.2.2010 8:37:39   
indy_25
Mod sretno ti na porodjaju iz elim ti brz i lak porod. Nemoj se bojati draga sve ce to brzo proci vidjeces i sama nije toliko strasno samo disi duboko i opusti se.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 69
4.2.2010 8:39:50   
Modessty
Indy znaš da sam jutros pomislila kako ja neznam kako treba da dišem kad krene porodjaj i da ću zaboraviti na to da treba da dišem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 70
4.2.2010 8:41:17   
Jeca*

juče je besneo divljak po stomaku ceo dan. Nije stao sve do ponoći. I evo sad je miran ko bubica. Ne mrda.
Ja neznam dal žene imaju neki osećaj kad će da se porode user posted image Ja nemam nikakav osećaj!

ne znam jel se secas i jesi li uospte citala, pisale smo o tome po forumu. Prva noc kad se budes naspavala kao top ti je poslednja noc trudnoce user posted image  99% zena koje znam kad su usle u 9i mesec nisu spavale nocima jer su trcale u toalet, imale cudne snove...i onda se jedne noci rasture od spavanja i sutra se porode. Kao da te priroda pripremi na napor koji te ceka user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 71
4.2.2010 8:44:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

ne znam jel se secas i jesi li uospte citala, pisale smo o tome po forumu. Prva noc kad se budes naspavala kao top ti je poslednja noc trudnoce user posted image  99% zena koje znam kad su usle u 9i mesec nisu spavale nocima jer su trcale u toalet, imale cudne snove...i onda se jedne noci rasture od spavanja i sutra se porode. Kao da te priroda pripremi na napor koji te ceka user posted image

istina živa

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 72
4.2.2010 8:46:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

istina živa

priroda je divna!!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 73
4.2.2010 8:47:39   
Ivanka 75

user posted image da mu ponudim 100 eura možda se pomami da izadje user posted image

Da mali možda nije Grnogorac, pa moraš da mu platiš da izađe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 74
4.2.2010 8:49:09   
Modessty

jao Jecooo daj bože da bude tako!!user posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je vreme za brigu pre i posle Bete?
Implantacijsko krvarenje, blagi pad hormona, „čudne“ vrednosti Bete – šta sve (ne) znači i zašto je u ovoj fazi najvažni...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Kako dve godine dojenja mogu uticati na va...
Stručnjaci objašnjavaju šta se dešava sa našim telima nakon dojenja tokom dve godine i kakav je uticaj kada se ti postpo...
Tabela rasta dece (po polu)
Da li će dete i dostići prosečnu visinu, može lako da se prati na karti rasta još od rođenja.
PILION SA DECOM: Avantura koju nikada neće...
Planirate porodično putovanje u Grčku? Pilion je savršen spoj avanture, prirode i opuštanja!

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here