Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 3.2.2010 21:06:47
|
|
|
|
dacca
|
Mod , uz najljepse zvuke i najmanje (slatke) bolove da nam doneses svoju slatku bebicu! Drzim ti palceve svom snagommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 3.2.2010 21:17:55
|
|
|
|
*Alexx*
|
Hajde, Georgina, vreme ti je! Srećno!!!
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 3.2.2010 23:13:03
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ide Mod da legne, da slučajno ne dobije kontrakcije, jer bi se onda mogla i poroditi. Mod ljubim te i poradjaj se da se pije na rr
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:14:08
|
|
|
|
mamanp
|
Srecno Mod.
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:15:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Iščitah sve tri strane kad ono prc...ništa ... ama Mod jel to ti nas malo prcenzi idi ženo ba pa se porađaj
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:15:36
|
|
|
|
Anoniman
|
idemo nišlike mome
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:16:56
|
|
|
|
Mica breskvica
|
ma tu je, neće mali još napolje
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:19:58
|
|
|
|
Modessty
|
da mu ponudim 100 eura možda se pomami da izadje
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:20:32
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:20:45
|
|
|
|
Mica breskvica
|
mislim da bi trebala da odeš na trening, sad je pravo vreme
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:22:32
|
|
|
|
Modessty
|
juče je besneo divljak po stomaku ceo dan. Nije stao sve do ponoći. I evo sad je miran ko bubica. Ne mrda. Ja neznam dal žene imaju neki osećaj kad će da se porode Ja nemam nikakav osećaj!
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:24:19
|
|
|
|
Anoniman
|
ma nisam ni ja nikakav osjećaj imala ... dok nisu počeli trudovi ...e tada mi je bilo jasno da mi se crno piše
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:26:46
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ma nisam ni ja nikakav osjećaj imala ... dok nisu počeli trudovi ...e tada mi je bilo jasno da mi se crno piše jao ja sve kao nestrpljiva da se porodim, a kad me dr juče gledao i reko otvorena 2 prsta mene uhvatila panika da će me ostaviti u bolnici
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:29:45
|
|
|
|
Mica breskvica
|
ipak mislim da ćeš osetiti i to dobro
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:31:52
|
|
|
|
Anoniman
|
želim ti mila lagan porod sa što manje boli zaista ... i normalno je da te strah jer ti je sve nepoznato ...al nije to ništa strašno
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:33:38
|
|
|
|
Modessty
|
hvala Vučko! Mico doćićeš i ti na moje mesto pa ću onda ja tebe da zezam
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:36:17
|
|
|
|
gagins
|
Mod,drzimo ti fige i da se ubrzo upoznas sa tvojom malom bebicom!
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:37:20
|
|
|
|
Mica breskvica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Mico doćićeš i ti na moje mesto pa ću onda ja tebe da zezam ja te ne zezam breeee, lepo kažem da ćeš osetiti
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:37:39
|
|
|
|
indy_25
|
Mod sretno ti na porodjaju iz elim ti brz i lak porod. Nemoj se bojati draga sve ce to brzo proci vidjeces i sama nije toliko strasno samo disi duboko i opusti se.
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:39:50
|
|
|
|
Modessty
|
Indy znaš da sam jutros pomislila kako ja neznam kako treba da dišem kad krene porodjaj i da ću zaboraviti na to da treba da dišem
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:41:17
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Modessty juče je besneo divljak po stomaku ceo dan. Nije stao sve do ponoći. I evo sad je miran ko bubica. Ne mrda. Ja neznam dal žene imaju neki osećaj kad će da se porode Ja nemam nikakav osećaj! ne znam jel se secas i jesi li uospte citala, pisale smo o tome po forumu. Prva noc kad se budes naspavala kao top ti je poslednja noc trudnoce 99% zena koje znam kad su usle u 9i mesec nisu spavale nocima jer su trcale u toalet, imale cudne snove...i onda se jedne noci rasture od spavanja i sutra se porode. Kao da te priroda pripremi na napor koji te ceka
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:44:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR ne znam jel se secas i jesi li uospte citala, pisale smo o tome po forumu. Prva noc kad se budes naspavala kao top ti je poslednja noc trudnoce 99% zena koje znam kad su usle u 9i mesec nisu spavale nocima jer su trcale u toalet, imale cudne snove...i onda se jedne noci rasture od spavanja i sutra se porode. Kao da te priroda pripremi na napor koji te ceka istina živa
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:46:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Jeca RR ne znam jel se secas i jesi li uospte citala, pisale smo o tome po forumu. Prva noc kad se budes naspavala kao top ti je poslednja noc trudnoce 99% zena koje znam kad su usle u 9i mesec nisu spavale nocima jer su trcale u toalet, imale cudne snove...i onda se jedne noci rasture od spavanja i sutra se porode. Kao da te priroda pripremi na napor koji te ceka istina živa priroda je divna!!!!
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:47:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Modessty da mu ponudim 100 eura možda se pomami da izadje Da mali možda nije Grnogorac, pa moraš da mu platiš da izađe
|
|
|
|
|
RE: Modessty se poradja!!! 4.2.2010 8:49:09
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR ne znam jel se secas i jesi li uospte citala, pisale smo o tome po forumu. Prva noc kad se budes naspavala kao top ti je poslednja noc trudnoce 99% zena koje znam kad su usle u 9i mesec nisu spavale nocima jer su trcale u toalet, imale cudne snove...i onda se jedne noci rasture od spavanja i sutra se porode. Kao da te priroda pripremi na napor koji te ceka jao Jecooo daj bože da bude tako!!
|
|
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.