|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: green expresso
18.12.2009 12:45:50   
Nove poruke
Anoniman
hvala Jeco user posted image
kako se piju.....?
ja evo pijem turbo šlank par dana i neeee skidam se sa wc šolje... user posted image user posted image
jedem normalno   ( ne prejedam se.....)
nego, znaš šta ja mislim...? mislim da je mnogo lakše skinuti veći broj kilograma , nego tih par kojih ja želim da se otarasim...

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 26
18.12.2009 12:58:44   
Nove poruke
Jeca*
pa to je i meni bio najveci problem. 35 sam skinula brze nego sto cu jos ovih 4-5 koje zelim. Zato sam i uzela nesto da mi potpomogne user posted image
pije se ujutru, 20min pre jela. Sipas kesicu u 100ml tople vode. Mada ja to popijem kad dodjem na posao i i ne jedem posle 20min nego ko zna kad, kad se setim user posted image  evo danas sam samo uzela nekoliko plazmica, i to ne zato sto sam nesto posebno osetila glad nego zato sto znam da moram nesto da stavim u usta, a imala sam sastanak pa nisam stigla da sidjem da kupim nesto tipa kifla, jogurt ,voce... Inace izbegavam plazmu i sl.
a to sto se tice puno vode koja se pije, meni isto ne izaziva zedj nesto posebno, premda ja imam naviku da pijem vodu pa mozda zato. Ne znam

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 27
18.12.2009 13:55:27   
Nove poruke
*Alexx*
Hm, ja ću sad da pametujem, ali zar je dobro ne jesti ništa po ceo dan, makar i nemala apetit?

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 28
18.12.2009 13:59:21   
Nove poruke
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Hm, ja ću sad da pametujem, ali zar je dobro ne jesti ništa po ceo dan, makar i nemala apetit?

i ja sam se to zapitala....ne želim da ti pametujem Jeco, ne znam kakav si apetit imala ranije ali....
ja recimo moram da doručkujem, ručam sasvim normalno a večeru izbegavam....slatko sam izbacila, smanjila unos testa (ne mogu bez njega jbg,....) gazirana pića nisam volela ni ranije ...ta plazma koju ti izbegavaš je meni spas, mogu  celu da smažem za doručak uz mleko...user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 29
18.12.2009 14:00:34   
Nove poruke
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

pa to je i meni bio najveci problem. 35 sam skinula brze nego sto cu jos ovih 4-5 koje zelim. Zato sam i uzela nesto da mi potpomogne user posted image

i ja bih tako nekih... 5-6 i dosta user posted image   . Šta ću kad mi muž voli male guze   ("Foliranti") user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 30
18.12.2009 15:40:56   
Nove poruke
Jeca*
ma ja napravim tri obroka. Doruckujem neku vockicu, posle nesto pojedem oko 14h i kad dodjem sa posla, oko 17h-18h uzmem opet par zalogaja nečega. Gubitak apetita je super jer mozes da iskontrolises da se ne prejedas, ali ja imam svest da moram jesti, pa to i radim user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 31
18.12.2009 15:44:52   
Nove poruke
Suncicabg
Jel postoji neki preparat za mrsavljenje za trudilice? Ja sam za zelenu kafu cula dobre komentare, ali procitah na prosloj strani da izaziva pobacaj user posted image  Strasno

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 32
18.12.2009 15:53:31   
Nove poruke
alexis77
Suncice, nisam cula da izaziva pobacaj, ali meni se od zelene kafe ciklus poremetio...Ionako mi je ciklus dug 40 dana, a dok sam pila zelenu kafu produzio se na 60! Moja doktorka mi je ukazala na tu povezanost!

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 33
18.12.2009 16:03:26   
Nove poruke
Suncicabg
Mislim da to nije dobro

(odgovor članu alexis77)
Direktna veza do poruke: 34
19.12.2009 23:29:45   
Nove poruke
MERYEN
Da napisem i ja par reci,smrsala sam 17 kg do idealne linije koju sam imala treba mi jos 10kg,da se razumemo idealna linija nije bila pre trudnoce i tada sam imala par kg vise...sad sam stala niti mrsam niti se gojim a cak i ne jedem kao sto sam jela a da jedem nagojila bih se verujem brzo.Pre od prilike mesec dana vadila sam krv sa namerom da kupim zelenu kafu-pa prethodno da odradim analize,sve je bilo ok ali ja imam aritmije,i naravno lekar mi kaze da nesmem da koristim preparate za mrsavljenjeuser posted image .

Toliko zelim,da sam mami rekla kupicu je pa makar umrla,jer dve moje drugarice su brzo skinule kilazu doduse ne veliku 4-5 kg.i nije im se vratilo,tako da ja preporucujem zelenu kafu svima koji su zdravi.

Evo draga prebacila sam!

< Poruku je uredio MERYEN -- 19.12.2009 23:30:20 >

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 35
3.2.2010 15:00:48   
Nema novih poruka
dacca
Da javim da sam ja danas pocela sa ovom kafom, vidjecemo da li ce de nesto desiti za ovih 20 dana :)))))

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 36
3.2.2010 21:11:44   
Nema novih poruka
dacca
Jutros sam popila prvu kesicu i ne mogu da vjerujem dq nemam uopste volju zagrickanjem, pa cak ni za kafom. Samo sam nju popila jutros!

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 37
4.2.2010 16:14:44   
Nema novih poruka
Suncicabg
Dacco kako se danas osecas? I jesi proverila da li trudilice smeju da je piju?user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 38
4.2.2010 16:33:18   
Nema novih poruka
dacca
osjecam se dobro, nemam apetit, ali naravno da uzmem da jedem, rucam i moyda doraucak. Nemam volju za grickalice! Neko se zali da mu se gadi hrana user posted image , meni ne Boga mi. Danas mi je drugi dan!

Direktna veza do poruke: 39
4.2.2010 16:35:54   
Nema novih poruka
Suncicabg
Jesi kupila onu sto je Leontina nacrtana ili neku drugu? Ja sam otvorila i temu za onu sa garsinijom, ali niko se ne javlja....user posted image

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 40
4.2.2010 16:38:04   
Nema novih poruka
dacca
Sada sam je vidjela teu, ali nemam pojma za to! Nisam Leontininu, vec Llptinovu! Kosta 24 eura 18 kesica.

Direktna veza do poruke: 41
4.2.2010 16:47:06   
Nema novih poruka
Suncicabg
Nisam cula user posted image
Ovu drugu reklamira voditeljka Ivana Zaric

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 42
4.2.2010 17:15:17   
Nema novih poruka
gagana83
Mm pije zelenu kafu,juce nista nije jeo sve do 12 nocu,jedva sam ga naterala da pojede nesto.
Ja pocinjem sa ovim cim prestanem da dojim.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

Direktna veza do poruke: 43
4.2.2010 19:10:18   
Nema novih poruka
dacca
Evo i sada nemam volju za hranom, ali mi organizam strasno zahtijeva vodu. Danas sam preko 2 litre popila.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 44
13.2.2010 8:43:48   
Nove poruke
mamanp
Vec dva dana se lomim oko te zelene kafe...dal' da kupim ili ne...hvale se da je dobra za mrsavljenje, ali opet koliko je dobra po zdravljeuser posted image user posted image

Jutros sam malo googlala i nabasala na ovaj tekst tako da tek sad ne znam sta cu.

Tekstic

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 45
13.2.2010 8:52:13   
Nove poruke
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: gagana83

Mm pije zelenu kafu,juce nista nije jeo sve do 12 nocu,jedva sam ga naterala da pojede nesto.
Ja pocinjem sa ovim cim prestanem da dojim.

Nije zdravo ne jesti user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 46
13.2.2010 19:17:39   
Nove poruke
ivanabg

ej zenske,jel imate info sta skidate tim kafama?vodu,mast,bjelancevine?

Direktna veza do poruke: 47
13.2.2010 19:25:37   
Nove poruke
marince1
Jel bi hteo neko da postavi slicicu kako izgleda ta zelena kafa?
Na trzistu ih ima gomila,neznam koja od njih e delotvorna user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu ivanabg)
Direktna veza do poruke: 48
13.2.2010 19:34:45   
Nove poruke
lothroniell
ZELENA KAFA KAO NAPITAK/u]:user posted image

SASTAV

Zelena kafa 5.87g, mleko u prahu 2.902g, biljna mešavina: sušeni plod nezrele pomorandže 17.5mg, esencija kineske ruže 12.5mg, esencija lista lotosa 300mg, esencija divlje ruže 12.5mg, esencija đumbira 10.75mg, hitin 600mg, vitamin B3 - 20mg/125%RDA*, vitamin B6 - 5mg/357%RDA* i vitamin C - 250mg/312.5%RDA*.
*EU RDA vrednosti

DEJSTVO

Zelena kafa - napitak za mršavljenje je dijetetski suplement čiji aktivni sastojci stimulišu sagorevanje masti, ugljenih hidrata i kalorija, kao i održavanje optimalnog energetskog nivoa. Smeša biljnih esencija utiče na smanjenje telesne težine, obima struka i poboljšava formu tela. Sadrži antioksidanse neophodne za termogenezu koja ubrzava metabolizam masti i utiče na smanjenje apetita.

NAPOMENA

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, deci ispod 16 godina, osobama sa srčanim problemima, visokim krvnim pritiskom i dijabetesom. Preporučena doza se ne sme prekoračiti. Dijetetski suplementi se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Pre upotrebe posavetovati se sa svojim lekarom ili farmaceutom.
Nakon 14 dana redovne upotrebe napitka, potrebno je napraviti pauzu u trajanju od 4 do 5 dana.

NAČIN UPOTREBE

Jedna kesica dnevno.
Kesicu Zelene kafe rastvoriti u 100ml tople vode, popiti 20 minuta pre doručka.

IZVOR: http://www.zelenakafa.rs

< Poruku je uredio lothroniell -- 13.2.2010 19:49:10 >

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu ivanabg)
Direktna veza do poruke: 49
13.2.2010 19:38:33   
Nove poruke
lothroniell
ZELENA KAFA U KAPSULAMA:user posted image

SASTAV

Svetol®**
Suvi standardizovan ekstrakt zrna zelene kafe (Coffea canephora robusta P.) sa 45% - 50% hlorogenične kiseline - 400mg.
Ostali sastojci: želatin, boje: titan-dioksid, patent plava, sunset žuta, hinolin žuta, ponso 4R.
**Svetol® je zaštićeno ime firme Naturex SA.

DEJSTVO

Zelena kafa je dijetetski suplement koji sadrži ekstrakt dekofeinizirane zelene kafe, uz pomoć koje se gube kilogrami. Hlorogenične kiseline iz zelene kafe blokiraju transport i otpuštanje glukoze u cirkulaciju, čime omogućavaju sagorevanje masnoće i njeno korišćenje kao izvor energije. Na taj način se gubi masno tkivo u organizmu.
Zelena kafa preoblikuje formu i liniju tela, smanjuje telesnu težinu i obim struka.

NAPOMENA

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, deci ispod 16 godina, osobama sa srčanim problemima, visokim krvnim pritiskom i dijabetesom. Preporučena doza se ne sme prekoračiti. Dijetetski suplementi se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Pre upotrebe posavetovati se sa svojim lekarom ili farmaceutom.

NAČIN UPOTREBE

Jednu kapsulu dnevno popiti 20 minuta pre glavnog obroka.

IZVOR: http://www.zelenakafa.rs

< Poruku je uredio lothroniell -- 13.2.2010 19:41:01 >

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Uz Maksimovic ide...
Enalen

Ako bude decak, uz Maksimovic se najvise slaze sta?

Zarije (31%)

Ignjat (8%)

Isak (11%)

Konstantin (34%)

Teodor (17%)

Ukupan broj glasova: 185

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here