|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Francuski pasulj
28.3.2010 16:12:50   
Ana RR
Potrebno za 4 osobe:

500g krupnijeg belog pasulja
300g crnog luka (ja sam stavila 2 srednje glavice)
150g šargarepe
4 čena belog luka (ja sam stavila malo belog luka u prahu)
karanfilić (nisam stavljala)
paradajz pire
lovorov list
biber u zrnu
slatka i ljuta začinska paprika
so (ja sam koristila vegetu)
suvi biljni začini
biber
prezle
krompir

Priprema:

Pasulj prokuvajte i prvu vodu bacite. Zatim ga kuvajte u posoljenoj vrućoj vodi sa lovorom, biberom u zrnu i glavicom crnog luka u koju ste zaboli karanfilić. U toku kuvanja u pasulj dodajte opran ceo krompir da izvuče materije koje izazivaju nadimanje. Dinstajte iseckani crni luk i šargarepu isečenu na štapiće da omekša. Zatim dodajte paradajz pire, začinske paprike i beli luk. Posolite, pobiberite i dodajte suvi biljni začin, te izmešajte. Iz kuvanog pasulja izvadite luk sa karanfilićem, lovor i krompir. Pasulj delimično ocedite od vode, pomešajte sa dinstanim lukom, preručite u vatrostalni sud, pospite prezlama i zapecite u rerni.



< Poruku je uredio Ana RR -- 28.3.2010 16:13:35 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Francuski pasulj
28.6.2012 19:28:17   
Zell
Ana, jel mogu da se dodaju neka suva rebarca u ovaj "La Pasulj" ja ga uvek kuvam samo na jedan, starinski nacin sa kolenicom...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Francuski pasulj
28.6.2012 19:31:24   
crazymama
obozavam pasulj, ali cini mi se da su ove prezle visak :)

_____________________________

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Francuski pasulj
28.6.2012 22:07:18   
Ana RR
Može, što da ne user posted image

Prezle malo upiju višak tečnosti i naprave koricu odozgo. Može i bez njih, ja volim kada je sočno user posted image


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Zell)
Direktna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
Faširane snicle
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here