Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.4.2010 0:52:05
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Dora Super ste. Sad mi je još krivlje jer ste jele sladoled Ne mogu da verujem da sam ovo napisala...Lili, ja sam danas dobila boju u licu i baš mi je prijao onaj sladoled A Mihajlo me oduševio ponovo jako bistro dete
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.4.2010 1:49:24
|
|
|
|
eugenija
|
Doro, zbunila si me sa Spensom, kontala sam da se sutra družite
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.4.2010 9:46:26
|
|
|
|
lanajelena
|
devojke kad se opet druzite...hocu i ja sa vama na
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.4.2010 10:16:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena devojke kad se opet druzite...hocu i ja sa vama na Pa definitivno se mora pozuriti,vidim da ti je ticker sa veeeeeelikim brojem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.4.2010 10:28:14
|
|
|
|
lanajelena
|
ja sva vazna bi da se druzim a u ponedeljak ce me verovatno ostaviti u Betaniji jedino tamo negde da se nadjemo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 10.4.2010 11:28:16
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Dora IZVORNA PORUKA: Dora Super ste. Sad mi je još krivlje jer ste jele sladoled Ne mogu da verujem da sam ovo napisala...Lili, ja sam danas dobila boju u licu i baš mi je prijao onaj sladoled A Mihajlo me oduševio ponovo jako bistro dete Meni je baš prijalo što smo se fino, natenane ispričale
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:22:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Lillyka.... Šta radiš? Ići ću Merkator za oko sat vremena, hoćeš na kafu?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:23:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Lillyka.... Šta radiš? Ići ću Merkator za oko sat vremena, hoćeš na kafu? Kako ti zeno rano lutas
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:25:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma moram do Merkatora da kupim tortu, jer je mm rođendan, a Luka dušu isplače ako je nekome rođendan a nema torte i svećica.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:27:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma moram do Merkatora da kupim tortu, jer je mm rođendan, a Luka dušu isplače ako je nekome rođendan a nema torte i svećica. Jao,tvoj Luka je genijalac!I treba da ti place ako nema torte i ja bih
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:30:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Odoh da se spremam, pa ako neko hoće da kafeniše, imate moj br.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:31:54
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Imali okupljanja uskoro? Bas bi da vas vidim, mislim uzivo!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:32:12
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Lillyka.... Šta radiš? Ići ću Merkator za oko sat vremena, hoćeš na kafu? Hehe, ovo nisam videla Haj' kafenisaćemo sutra
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:34:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Haj' kafenisaćemo sutra Cccccc odustala sam od BG. Za sutra najavljuju kišu. Novosađanko, mi se to u letu dogovaramo, uglavnom u ovoj temi.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:36:46
|
|
|
|
Lilly*
|
Joj Tasho, a ja se taman opet odlučila da idem Odoh sada da se spremim pa kod čika Doce
< Poruku je uredio Lilly RR -- 27.4.2010 8:38:10 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:37:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR Joj Tasho, a ja se taman opet odlučila da idem Ne mogu. Jedno veliko mrzi me me je napalo, + u petak putujem za Peštu.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:38:59
|
|
|
|
Lilly*
|
To "mrzi me" je zarazno Ja taman ozdravila, a tebe spopalo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:40:26
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:42:29
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Mislila sam da neko organizuje vece okupljanje, tipa sve RR iz N.Sada da se dogovore i sl. Ima li takvih akcija?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 8:46:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Bilo je dva puta. Čak su nam i BG-ađanke bile. U poslednje vreme se same organizujemo, neka napiše predlog, i ovde u temi se dogovaramo, pa ko može - može, ko ne može - ne može.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 13:39:15
|
|
|
|
viking
|
Jel mu danas rođiš? IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma moram do Merkatora da kupim tortu, jer je mm rođendan, a Luka dušu isplače ako je nekome rođendan a nema torte i svećica.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 13:42:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Aha.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 13:44:09
|
|
|
|
viking
|
Jao, sestro slatka, i mom! Ti i ja smo srećne žene Pa srećan vam bio!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 13:47:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking Ti i ja smo srećne žene Tačno tako! Juče se nakuckavam sa Loth kada su je pustili iz porodilišta, i kaže ona, možda će sutra (tj. danas), rekoh joj "Jao super! Rodićeš dušu od čoveka! A onda će da oženi neku rospiju kao što sam ja!" Srećan i vama rođus!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 27.4.2010 13:54:22
|
|
|
|
viking
|
A posle ljudi ne veruju u horoskop cccc
|
Anketa
Трудна
пеперутка16
Када вам је почео да се види стомак? Када су почели да вас гледају као да сте трудна и да вас питају о трудноћи?