Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.4.2011 23:05:19
|
|
|
|
marijajo
|
Hvala devojke Mada,sam sada kao prase sa par kg viska
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.4.2011 23:06:29
|
|
|
|
marijajo
|
A za onu sliku sa svadbe su mi rekli,mora da ovo pozdravljas svekrvu!! hahahahaha
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.4.2011 23:09:57
|
|
|
|
Olga75
|
Marijajo
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.4.2011 23:11:24
|
|
|
|
madre
|
marijajo
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.4.2011 23:15:05
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: marijajo A za onu sliku sa svadbe su mi rekli,mora da ovo pozdravljas svekrvu!! hahahahaha
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 1.4.2011 23:23:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Marijajo
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.4.2011 15:50:47
|
|
|
|
marijajo
|
Hvala jos jednom,zenske
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 2.4.2011 18:48:02
|
|
|
|
AndreaK
|
Sve lepe mame
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.4.2011 21:16:40
|
|
|
|
AndreaK
|
Evo mene u krupnom izdanju Fotka nastala danas... verovatno sam u tom trenutku visila na RR...a mm se dosadjivao. Ovako mozete da me zamisljate narednih desetak dana a mozda i manje
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.4.2011 21:18:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Preslatka si u tom krupnom izdanju
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.4.2011 21:20:00
|
|
|
|
JMPM
|
Andrea,nisam te uopste tako zamisljala !Prelepa si,zracis pozitivnom energijom,sto ja jaaaaako volim.Volim vesele i mile ljude ! Marijajo,stvarno si cica
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.4.2011 21:20:31
|
|
|
|
minna
|
marijajo, andrea bas ste lepe!!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.4.2011 21:21:20
|
|
|
|
ivaj
|
Auuu macko Lepa si.Stvarno. A cini mi se i da nam je laptop isti
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.4.2011 21:21:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Andreice, bas si lepa
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.4.2011 21:28:16
|
|
|
|
bokicans
|
Ja pre ove moje debele duple trudnooce!(tu sam se inace ludirala nesto)
< Poruku je uredio bokicans -- 3.4.2011 21:40:10 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.4.2011 21:31:36
|
|
|
|
ivaj
|
Nisam znala da si tako mlada Zamisljala sam te drugacije. Lepo nema sta.Sad okaci ovu sliku na frizider i gledaj po ceo dan da ti bude lakse
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.4.2011 21:34:22
|
|
|
|
AndreaK
|
Hvala cure...sad sam se postidela Inace se nisam mnogo fotografisala kao trudnica ali mi je drago sto od danas imam jednu ovakvu fotku, ipak je trudnoca drugo ali divno stanje... i zelim da ga pamtim a i podelim sa vama
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.4.2011 21:39:06
|
|
|
|
AndreaK
|
bokice ne sumnjam da ces za vrlo kratko vreme opet biti kao na ovoj fotki...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.4.2011 21:39:20
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: ivaj Nisam znala da si tako mlada Zamisljala sam te drugacije. Lepo nema sta.Sad okaci ovu sliku na frizider i gledaj po ceo dan da ti bude lakse Ma to su geni ,imam 29 godina,ma imam i mrsavije ali je ova bas pre rudnoce!Ali zato sam sada Andrea i ja se nadam Sve pohvale za izgled
< Poruku je uredio bokicans -- 3.4.2011 21:41:11 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.4.2011 21:52:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Bokice, ti si meni jednako lepa i uživo Andrea, diiivna trudnica, svaka čast
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 3.4.2011 21:57:31
|
|
|
|
bokicans
|
Jaooo Nedjo ,hvala ti!Ma do sledeceg druzenja cu da se stesem pa cu da budem
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.4.2011 10:19:30
|
|
|
|
lanajelena
|
Ne slusajte ovu Bokicu isto ovako izgleda i uzivo sa kojom kilom vise ali to lepo nosi,ima baby face,slatkica prava
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.4.2011 15:10:51
|
|
|
|
marijajo
|
Andrea,Bokice Bas ste slatke
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.4.2011 15:13:54
|
|
|
|
nencydrew
|
Ja posle ovih fotki ne smem da se fotografišem
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice_2? 4.4.2011 15:15:33
|
|
|
|
Vika
|
Marijajo, već sam ti rekla šta mislim na drugoj temi! Bokice, slatkice! Andrea lepotice
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?