|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 4D ultrazvuk
29.4.2011 11:25:48   
andjelak2010
hvala na informacijiuser posted image
a da li si kod njih dobila i cd

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 301
29.4.2011 13:59:33   
Jelena M B
Ja sam u NS išla u Genezis na 4D UZ,dobila sam veliku sliku i cd

Čudno je koliko je malo potrebno da budemo srećni, a još čudnije koliko nam baš to malo nedostaje.

(odgovor članu andjelak2010)
Direktna veza do poruke: 302
3.5.2011 18:35:43   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: bucki

CAO DRAGE MAME JA SAM NOVA CLANICA RINGERAJA TAKODJE SAM TRUDNICA PA ME INTERESUJE DA LI JE NEKO RADIO 4D SLICICU I KAD JE NAJBOLJE URADITI.LJUBIM VAS 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Jelena M B)
Direktna veza do poruke: 303
5.5.2011 19:00:27   
Malecka074
Bila sam na 4D ultrazvuku kod mog dr Todorovica, pa kao sto sam i obecala, dajem izvestaj.
Ok je...sta znam...dr je prilicno bio pricljiv...govorio stas je sta iako se tesko razaznaje...bas moras da se zagledas pa da prepoznas. Ali svakako je dozivljaj divan. Dr je bio strpljiv, bas me dugo pregledao kako bi uganjao da nam devojcica pokaze lice, a ona lopuzica mla, nikako da pokaze...samo je profila pokazivala. na kraju je uspeo da "uhvati" lepo glavicu da se vidi lice, ali je stavila rukicu preko nosica. :)
Nismo dobili slicice. Mozda da sam ja trazila da bi dao. Ali sam dobila dvd - snimak.
U sustini...zadovoljna sam. :)
Inace obavezno se nosi DVD + R. A pregled kosta 5000din.
Eto tako...

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 304
18.5.2011 10:08:23   
Didy
Ja sam juče bila kod dr Todorovića. Nisam nešto oduševljena, očekivala sam više.user posted image Isto kao i kod Malecke, beba nije htela da pokaže lice. Spavala je i videli smo samo leđa, guzu i potiljak i na sekundu profil, a onda nam je opet okrenula leđa. Doktor je isto bio strpljiv i dugo me pregledao kako bi se beba okrenula, ali nije se dala.user posted image Isto nisam dobila sliku, već tri kratka filmića. Očekivala sam da se na 4d ultrazvuku bolje vidi...

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 305
25.5.2011 12:22:17   
PoisonEve
Ja sam isla skoro po 2. put u Analife (ovog puta kod Dr. Zivanica) i zadovoljna sam. Istina nije bio nesto pricljiv ali pouzdano znam da je jako dobar dijagnosticar a to je upravo ono sto meni treba a ne drustvo za kafenisanje.
Jeste da je prosli put bila neka doktorka koja je jako fina,ali u svakom slucaju dobila sam odgovore na svoja pitanja!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 306
25.5.2011 20:24:55   
*boka*
PoisonEve Dr. Zivanic je jedan od najboljih UZ dijagnosticara u Srbiji. Jako je mlad, ali izuzetno strucan. Ovo je meni rekao doktor iz Dragise Misovic.
A ta doktorka koja te je primila prvi put je Dr. Raakovic, ona meni od pocetka vodi trudnocu u DZ, a radi i privatno tu. Ja je obozavam, stvarno je divna i jaaaako fina.

< Poruku je uredio *boka* -- 25.5.2011 20:25:24 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 307
1.7.2011 12:58:12   
bea83
Da li je neka trudnica bila u 10 nedelji na besplatnom 4d ultrazvuku u Analife klinici?kakvi su utisci?da li preporučujete taj pregled ili je on suvišan?

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 308
1.7.2011 13:26:07   
vonavoj
ja sam bila! super su,dobila sam dvd sa slicicama i snimkom...lepo objasni sve sto pitas,ja sam bila kod neke zene,ne mogu da se setim kako se zove!
zakazi sto pre i idi,ako je vec besplatno!user posted image user posted image

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 309
1.7.2011 13:27:59   
bea83
super, znači pozitivno iskustvouser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 310
1.7.2011 13:58:46   
PoisonEve
Bea u principu tu ne moze mnogo toga da se vidi,mislim sto se tice ne daj Boze nekih anomalija,to tek kasnije. Ali stvarno dobijes jako lepe slicice i cd i lepo ti objasne. A i dobijas popust kad sledeci put dodjes, znaci umesto 7000 platis 6200. Mi smo bili 2 puta do sad i planiramo opet. Ali vazno je da sto pre zakazes jer je navala ogromna pa se desava da nema mesta!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 311
1.7.2011 14:05:10   
vonavoj
dobro kaze poison,ali vredi otici! pozitivno iskustvo!user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 312
1.7.2011 14:37:56   
PoisonEve
vrlo! Ali, moja preporuka kad vec prvi put ides ako mozes da pitas da li ce ti gledati UZ Dr. Rakovic, izuzetno fina doktorka, mnogo nezna i dobra! Da, Zivanic je odlican dijagnosticar, ALI posto i ne moze puno toga da se dijagnostikuje u 10. nedelji, mislim da bi ti vise prijala Dr. Rakovicuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 313
1.7.2011 15:03:33   
bea83
zvaću već u ponedeljak da zakažem pa se nadam da će biti mesta, ja sam sad 6 nedelja, hvala devojke na informacijamauser posted image

Direktna veza do poruke: 314
1.7.2011 16:38:10   
*boka*
Bea ja sam isto radila taj besplatan UZ u 10 nedelji i plakala sam od srece kad sam videla da moja beba tad ima vec sve ekstremitete, prstice, mase rucicama i ritka se. Savrsen osecaj i stvarno vredi otici, pogotovo sto je besplatno. Tacno je da se u 10. nedelji ne mogu dijagnostikovati mnoge eventualne anomalije ploda, ali se cak i tada mogu videti deformiteti kicmenog stuba, srcana radnja da li je pravilna i ritmicna i jos neke stvari. Sve u svemu, jako ces se obradovati kada se prvi put susretnes sa necim sto zivi u tebi, tj. sa svojom user posted image
Taj UZ ce ti raditi doktorka Radakovic, inace ona meni vodi trudnocu od pocetka, ali u domu zdravlja i predivna je zena, jako ljubazna, bas ce ti se posvetiti. Mozes sve da je pitas, uvek ljubazno odgovori na sve sto te zanima. A za kasnije, expertski UZ je zaduzen doktor Zivanic. On je jedan od najboljih ultrazvucnih dijagnosticara u Srbiji.
I sto ti devojke rekose, odlaskom na besplatan 4D u 10. nedelji oni te vec zavode kao svoju pacijentkinju i svaki sledeci put kada odes za bilo sta imas popust. Moj savet ti je da to iskoristis. Samo zakazi na vreme. I naravno prenesi nam utiske user posted image

< Poruku je uredio *boka* -- 1.7.2011 16:40:24 >

25.07.2011.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 315
1.7.2011 16:39:16   
*boka*
I da, sve to dobijes na CD-u, sve slicice i sve snimke, tako da ces imati lepu uspomenu da sutra pokazes svom detetu kako je izgledalo sa 10 nedelja user posted image

25.07.2011.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 316
1.7.2011 16:46:14   
Ana RR
Slažem se sa Bokom user posted image osećaj je neverovatan!

Meni je i taj UZ radio dr Živanić, baš je bio prijatan i odgovorio je na sva moja pitanja.user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 317
1.7.2011 16:53:37   
*boka*
Pa on samo jako tiho govori i dok radi UZ deluje kao da prica sebi u bradu, pa ga onda shvate kao nekog ko je cutljiv. Ali slobodno ga mozete sve pitati. Ne znam postoji li iko ko ga je smorio pitanjima vise od mene i mm i na sve je jako ljubazno odgovorio.

I ako vas bude zanimao pol bebe, on nema obicaj da to kaze sam, vec samo ako pitate. Nije da je od onih koji ne zele da kazu, vec prosto postuje ukoliko ne zelite da znate i ako pitate reci ce vam, a ako ne pitate nece spominjati.

< Poruku je uredio *boka* -- 1.7.2011 16:55:15 >

25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 318
1.7.2011 17:00:27   
PoisonEve
Bokouser posted image Mi smo se bili malo zbunili kad smo isli u 17. nedelji kod Zivanica i on onako tiho prica ko sto ti kazes i ja ga pitam jel se vidi pol, a on me pogleda i kaze-Devojcica, ali meni se ucinilo ko da je to rekao nekeko smoreno, razocaranouser posted image Ma glupo deluje sad kad ja ovako pisem, ali nama je bilo smesno

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 319
1.7.2011 17:14:03   
*boka*
Hahahaha... tako je bilo i kod nas. S tim da smo mi od 14.-18. nedelje ziveli u ubedjenju da je decak, jer nam je doktor u bolnici rekao da je muskic i da mu se nesto klati izmedju nogu. I kad je mm pitao Zivanica da li se vidi pol isto je tako kratko odgovorio DEVOJCICA. I to toliko tiho, da ja uopste nisam cula. Tek kad smo izasli iz ordinacije i kad je mm rekao, znao sam, jesam ti rekao da je devojcica, ja ga zbunjeno pogledam i pitam sta lupas, decak je. Vracala sam se posle u ordinaciju da pitam doktora je li stvarno video pol i on kaze, pa rekao sam vam da je devojcica, je li to u redu user posted image
Inace nije smoren kad su devojcice u pitanju, on tako uvek prica. I sam ima cerku koju obozava.

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 320
1.7.2011 18:29:47   
bea83
mi svakako u 10 nedelji nećemo znati pol, al da znam kad budemo išli drugi put da pitam jasno i glasnouser posted image da li se sećate koliko ranije ste zakazivale taj ultrazvuk?da li je sad rano ili kasno?(ja sam u 6.stoj) jel se radi običan preko stomaka? i jel to u kad već zagazim u 11 odnosno 10+neki dan ili 9+neki dan?al sam dosadnauser posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 321
1.7.2011 20:35:56   
*boka*
Bea nisi dosadna, sve smo mi pitale na pocetku, jer nista nismo znale. Slobodno ti pozovi vec sad da zakazes, jer je bas guzvica posto je besplatan. Desavalo se da devojke zovu da zakazu desetak dana ranije i da vec nema termina. Pol se sigurno ne moze videti tada, ali tad ti to nece biti ni vazno, a vec na sledecem UZ cete znati i je li user posted image ili user posted image .
Meni su radili u 11. nedelji taj UZ. Znaci 10+ neki dan, ne secam se tacno koliko. Kad ih budes pozvala, pitace te oni kad je bila poslednja menstruacija i sami ce izracunati kad treba da dodjes. U svakom slucaju, javi kako je bilo. Predivan je osecaj!

25.07.2011.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 322
1.7.2011 21:31:35   
PoisonEve
E, ma znate sta! Iz ovih stopa odo da okrenem Dr. Zivanica i da mu ispostavimo racun za sve ove silne reklame! Covek ce se obogatiti od RR clanica, pa razmisljam, mogao bi on mozda da bude i sponzor neke nove nagradne igre??user posted image user posted image user posted image
Sala mala user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 323
1.7.2011 21:41:03   
*boka*
Hahahahaha... e ludice! A sto sala, zovi i dogovori procenat! Da i mi neke koristi imamo, silne pare ostavih u njegovoj klinici. Ja sam cak 3 expertska UZ radila tamo, plus dva redovna... pa ti sad saberi user posted image

25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 324
1.7.2011 22:10:20   
mama kukunka
Ja sam zvala, ali kad je meni bilo vreme da se radi - nije bilo mesta...Mada, mozda sam zakasnilajer sam se javila tek sa  8+3..ali pre toga i nisam mogla jer sam tek sa 8+0 isla da gledam ima li srcane radnje...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here