Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Profertil! 23.7.2011 22:20:23
|
|
|
|
galovic
|
Meni jos nije stigao, nadam se da ce u ponedeljak!!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 23.7.2011 22:30:08
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu I da i mi imamo hemijsku ali bez plivača Eeee pa to nismo znali:)
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 23.7.2011 22:30:56
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: galovic Meni jos nije stigao, nadam se da ce u ponedeljak!!!! Stići će ne brini. Kako si dogovorila?
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 24.7.2011 9:59:37
|
|
|
|
galovic
|
Zvala me je jedna zenica u cetvrtak , proverile smo podatke i rece da ce sutra prekosutra stici, ali nije stigao, nadam se da ce sutra !!!!! Javim ja !!!! Hvala Dunja jos jednom !!!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 25.7.2011 17:43:43
|
|
|
|
galovic
|
Stigao nam je profertil !!!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 25.7.2011 17:45:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Super neka je sa srećom i da pomogne prijateljima da dođu do
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 25.7.2011 17:48:05
|
|
|
|
galovic
|
Hvala !!!! Danas prosledjujem pokloncic !!!! I samo jos jedno pitanje, nisam bas najbolje razumela, DA LI SE DOBIJA SAMO OVO JEDNO PAKOVANJE ILI SVAKI MESEC PO JEDNA KUTIJA?????
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 25.7.2011 17:48:05
|
|
|
|
degu
|
Galovic Želim svu sreću tvojim prijateljima i nadam se da ćeš nas uskoro obradovati lepim vestima Da tvoji drugovi što pre dobiju Dobija se jedna kutija, to je terapija za mesec dana, a najkraće bi trebalo da se koristi 3 meseca da bi bilo rezultata.
< Poruku je uredio degu -- 25.7.2011 17:49:03 >
|
|
RE: Osvojite Profertil! 25.7.2011 17:49:49
|
|
|
|
galovic
|
HVALA ZA CESTITKE, JA SE NADAM DA CE OVOG PUTA ZAISTA USPETI DA I ONI OSTVARE SAN POSTO JE OVO ZAISTA BILO OD SRCA SA MOJE I VASE STRANE !!!! HVALA VAM SVIMA JOS JEDNOM !!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 25.7.2011 17:50:24
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: galovic Hvala !!!! Danas prosledjujem pokloncic !!!! I samo jos jedno pitanje, nisam bas najbolje razumela, DA LI SE DOBIJA SAMO OVO JEDNO PAKOVANJE ILI SVAKI MESEC PO JEDNA KUTIJA????? Ovaj krug/mesec jedno, a biće verovatno još nagradnih Profertil kvizova, kada nas sponzor obavesti. Čim dobijem obaveštenje ja ću objaviti na forumu. Onda opet pišete i glasate.
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2011 17:53:09 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 25.7.2011 17:52:37
|
|
|
|
galovic
|
OK. !!! Hvala !!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 26.7.2011 19:36:45
|
|
|
|
neron
|
nisam se stigla ranije javiti al je stigao i zelim da se zahvalim na poklonu, nadam se da ce nam pomoci , taman su nam isti dan kad je dosao profertil i javili da smo dobili vantjelesnu o trosku drzave jupiiiiiiii. samo jos da se nadje bar jedan svjez spermazoid i bice savrseno. hvala jos jednom na poklonu.
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 26.7.2011 19:52:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Neka je srećom, da pomogne Profertil i bude uspešna VTO
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.7.2011 19:53:35 >
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 26.7.2011 23:04:40
|
|
|
|
degu
|
Neron želim vam puno, puno sreće
|
|
RE: Osvojite Profertil! 28.7.2011 9:13:15
|
|
|
|
neron
|
hvala na lepim zeljama, ma ja sam sigurna da ce uspjeti vto jer sve nekako ide bez problema. cak je posle mesec dana ovih tableta zagustilo i to dobro, mada mi dr na to kaze da se ne nadam previse.al ipak za mesec dana ogromna se uocava razlika u spermi totalno se promenila konzistencija.
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 28.7.2011 11:36:37
|
|
|
|
degu
|
neron Javljaj nam kakvo je stanje i ja se nadam da će nam Profertil bar malo pomoći
|
|
RE: Osvojite Profertil! 29.7.2011 1:35:49
|
|
|
|
galovic
|
Degu jesi tu? vidim da si trenutno ptisutna !!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 29.7.2011 1:41:24
|
|
|
|
degu
|
E tu sam, upravo sam krenula na spavanje
|
|
RE: Osvojite Profertil! 29.7.2011 1:44:30
|
|
|
|
galovic
|
sacekaj samo tren !!! Ja sam osvojila profertil ali bracni par za koji sam ja konkurisala uz konsultaciju doktora kaze da njima te tablete ne odgovaraju zato sto je problem u njoj a ne u njemu , pa sam mislila ako hoces da ti prosledim ovaj mj paket, verujem da ce ti znaciti !!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 29.7.2011 1:46:11
|
|
|
|
degu
|
Joj draga HVALA ti puno, naravno da će mi značiti Nemaš pojma kako si me sad obradovala Šaljem ti na pp adresu
< Poruku je uredio degu -- 29.7.2011 1:47:35 >
|
|
RE: Osvojite Profertil! 29.7.2011 1:50:01
|
|
|
|
galovic
|
E nema na cemu, htela sam ja proslediti nekom taj paket posto meni i mm licno ne treba pa onda kad bolje razmislim bolje vama da dam sa rr ipak je pokloncic odavde i zasluzuje ga neko sa rr !!!!! Jurim vas ceo dan na forumu profertil i nikako da neko bude aktivan !!! E super, salji mi podatke, adresu i ja ti sutra eventualno prekosutra saljem aks postom !!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 29.7.2011 1:57:00
|
|
|
|
degu
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 29.7.2011 2:04:00
|
|
|
|
galovic
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 31.7.2011 21:56:06
|
|
|
|
GRGA
|
Zene ja samo da vam javim da je mm pio profertil 3 meseca U utorak radimo analize!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Profertil! 31.7.2011 21:59:18
|
|
|
|
lanajelena
|
Galovic ti se pravo
|
|
|
Anketa
Филмови за одрасле.
пеперутка16
Да ли волиш да гледаш „филмове за одрасле“?