|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljubljenje beba
22.1.2011 11:41:15   
Anoniman
user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 51
22.1.2011 11:43:45   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: IVA 11

E ovaj moj moze da mirise jedino na parfem "Znojko" od proizvodjaca Sveky! user posted image

Znojko Madmazel user posted image ili Znojko No5 ?

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 52
22.1.2011 11:44:55   
IVA 11
Ih, ti su zlatni. Znojko Poison!!! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 53
22.1.2011 13:28:19   
magnetic
Ja svoje dete ljubim stalno.Sa ostalima jos nisam imala problema jer' je dolazila u kontakt samo sa meni bliskim i dragim ljudima koji znaju gde se i kako ljubi tudja beba.Pranje ruku obavezno.E sve bi to bilo super da nije mog svekra koji je ljubi u ruke i cak dopusta da mu ona caprka po ustima.Uzas,pop.....a sam tadauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 54
26.1.2011 10:00:08   
Anoniman
Nikad,bas nikad nisam ljubila tudje bebe, ni po guzi,ni po nogicama (podrazumevano preko odece),a tako ne dozvoljavam nikome da ljubi moju bebu. To je rezervisano za mene i mm, a svako sebi nek rodi jednog bebana pa nek ga ljubi user posted image user posted image
ps. nepotrebno je da napominjem da ne dozvoljavam ni da se bebi unosi u lice,ionako od toga place,a nema potrebe dok je ovako mali.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 55
26.1.2011 10:03:25   
nela79
Joooooj ne smijem poceti inace cu ispasti veeeeelika alapaca. Moram se ugristi za jezik na ovu temu.

Anyway, ne cmacem tudju djecu, posebno ne po rukicama

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 56
26.1.2011 10:05:24   
jabudic
IZVORNA PORUKA: magnetic

Ja svoje dete ljubim stalno.Sa ostalima jos nisam imala problema jer je dolazila u kontakt samo sa meni bliskim i dragim ljudima koji znaju gde se i kako ljubi tudja beba.

Isto takouser posted image

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 57
26.1.2011 10:07:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: nela79

Anyway, ne cmacem tudju djecu, posebno ne po rukicama

Veruj mi,dodjem u iskusenje da mu ljubim rucice jer su tako krofnaste i preslatke,al se suzdrzim user posted image mozda gresim, mozda je stvarno dobor za dete pa i ovako malo,da ga svi redom cmacu user posted image

(odgovor članu nela79)
  Direktna veza do poruke: 58
26.1.2011 10:08:58   
nela79
Ma srce moje on se i kad je bio manji bunio kad mu se unose u lice i kad ga uzimaju za ruke i gnjave.
Boze bojim se bice mi dijete kao onaj profesor iz Lajanja na zvijezde user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 59
26.1.2011 10:18:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: nela79

Ma srce moje on se i kad je bio manji bunio kad mu se unose u lice i kad ga uzimaju za ruke i gnjave.
Boze bojim se bice mi dijete kao onaj profesor iz Lajanja na zvijezde user posted image

Dahcu jedni na druge,dodiruju se tim znojavim telima,taj dodir je odvratna stvar user posted image user posted image user posted image 'di se toga seti,kraljiceuser posted image !

(odgovor članu nela79)
  Direktna veza do poruke: 60
26.1.2011 10:19:29   
nela79
"Ne volis da gledas filmove a Lajanje na zvijezde bi mogla gledati milion puta" , tako kaze moj Ivan za mene user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 61
30.8.2011 22:24:05   
mikica sa
pouser posted image la sam danas totalno! isli kod prijatelja na Bajram i naravno, igrali se sa Lukom, smijali se unosili se u lice uffffffffffffgrrrrrrrrrrrrrrrrr! ali, slag na tortu je bio kad se domacica (u trenutku dok sam se okrenula da nesto izvadim iz torbe za Luku) nagnula i poljubila ga u usta! user posted image
Bilo mi je doslo da je ubijem!

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 62
31.8.2011 10:56:36   
Ana RR
Joj Mikice user posted image kako bi je ja napenalila user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 63
31.8.2011 11:17:32   
PoisonEve
Ja mislim da nama niko nece smeti da dolazi u kucu ako se iznerviramuser posted image Necu dozvoljavati ni da se pipka ni da se ljubaka ni da se nosi beba, a posebno ne da se stavljaju pare u bebin krevetac! I uopste mi nece biti problem da to jasno napomenem svuda i svakome! Ruke i svakom slucaju ima da se peru cim se udje u kucu, a vise od dvoje necu ni da pustam odjednom. A ima i da se izuva.
Bolje da se oni ljute nego ja. Njihov problem. Ako sam dosad trpela neke stvari dok sam trudna, vala necu kad se beba rodi.
Ako drugi ljudi ne znaju za red i higijenu onda je na meni da ih podsetim.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 64
31.8.2011 12:32:06   
Klarita
Tako sam i ja mislila PE...a, onda grc i knedla u grlu...ne znam kako vise da odbranim dete, prosto ne znam kako da izadjem na ulicu neopazena jer salicu nas sa svih strana...Imam komsinicu koja radi u piljari preko puta kuce i sad je malo tu specificna situacija, elem ona je imala tri deteta ali joj je pre par godina poginula u kuci od strujnog udara najmladja cerka user posted image maloj je bilo 5 godina, tragedija ziva...Moja K podsecaa na nju i sad ova kad je vidi (minimum jednom dnevno) odmah krene da je uzme, grli je i cmace, a meni muuuuuuuukaaaaaaa, kako da joj kazem, kako a da je ne uvredim, ne povredim,ne znam...ne bi mi bilo tako zlo da je ona cista, ali ona onako u sve kecelji onoj sto sluzi ljude u piljari, prljavih ruku, mislim koje sve vocke i povrcke pipne i kakve sve gajbeuser posted image i onda krene da gnjavi K, povrh svega je i strastveni pusac, od onih kojima je cigara uvek u uglu usana. dok je bila manja stalno je spavala u kolicima i nije imala mnogo prilike da je cacka, sada je veca, dosta aktivna...sto bih izasla na ulicu i prosetala je, ja ne mogu od nje. To se ljudi moji pravi citava strategija kako da nas dve protrcimo i izbegnemo je...zao mi, ali stvarno ne znam sta da radim...sinoc joj je nisam dala, kao neka je sanjiva je, samo sto se probudila, a zena lepo krenu da je cmace i sise joj prste na rukamauser posted image doslo mi da placem majke mi...naisao mm i odmah smo usli u kucu na ''dezinfekciju''user posted image Ne znam sta da radim...Kako da joj kazem a, da je ne povredim? 

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 65
31.8.2011 12:34:15   
Leki 77
IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Bolje da se oni ljute nego ja.

Ne samo to. Nego će (NE DAJ BOŽE) neko bepče ispaštati što je neko kreten (nemam drugu reč za takvo ponašanje).
Evo, moj stariji sin zarazio mlađeg. Starijem prošlo sutradan, a mališa već nedelju dana slini. Dovoljno mi je to.

Direktna veza do poruke: 66
31.8.2011 17:24:58   
vukosava
Ja svoje ljubim stalno al ne pada mi na pamet da je ljubim u usta. A tudju bas ne bi dirala.

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 67
31.8.2011 17:35:03   
IVA 11
Joj Klarita, sve sto si nabrojala je uzas, ali poseban akcenat je na sisanje prstica! user posted image Sramota brate, pa mislim stvarno! Reci joj otvoreno, kratko i  jasno, da to ne volis, iz higijenskih razloga, ipak je to beba, i izbjegavaj je. Ja sam takav tip, bez ustrucavanja, ne bih da rizikujem da svasta navuce od zene koja dira novac itd. sto kroz ruke milion ljudi prodje...Pih, vec sam se sjetila mojih muka sa svekijevcima, kojima sam odmah dala do znanja. Pa su se naljutili bili. Molim lijepo, meni je prece zdravlje i higijena bebe nego vase cmakanje, prljave ruke i jos dosta toga. Aj samo ga jos u guzu poljubite, i to ukakanu! user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 68
   [Obrisana poruka]
31.8.2011 17:44:16   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 69
31.8.2011 18:15:18   
maca821
Ja ne shvatam to ljubljenje dece u usta, to je tako nehigijenskiuser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 70
31.8.2011 18:16:50   
anuksunamun
i ja se slazem...to mi je odvratnoooooooooooooo...bebe tako ciste ...a mi vec ...pih...svasta pomislim ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 71
31.8.2011 18:27:22   
PoisonEve
Ma Klarita, ako vec naletite na nju, neka ti izgovor bude da ste bas u zurbi, ako ti je vec neprijatno. Ja te razumem. I ja se stalno ustrucavam nesto. Celog zivota. I to meuzasno nervira. I uvek se kajem zbog toga. Ti si sigurno kao i ja. Stalno mislis na druge i njihova osecanja. E, pa draga, sada imas nesto vaznije od sebe. Imas dete. I zato ne treba da osecas grizu savest i da kazes da ti smeta. Naravno, na lep nacin. Ako se neko uvredi, to je vec njegov problem. Kultura se zna. Lepo je kad neko zeli da pokaze naklonost i ljubav, ali zaista moraju da postoje granice.
Ponovicu opet: Bolje da se oni ljute nego ti da se grizes i patis i posle ako se beba, ne daj Boze razboli, da razmisljas: Trebala sam drugacije da se postavim.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 72
31.8.2011 23:18:09   
mikica sa

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Joj Mikice user posted image kako bi je ja napenalila user posted image

sutra mora mm da ide nesto do njih i naravno, mora povesti i Luku sa sobom jer cu ja na posao. rekla sam mu da cu ga ubiti ako ona to ponovi. i on se toga grozi, veca je picajzla od mene cini mi se. rekoh mu "ako ti se zivi, cuvaj ga!"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 73
31.8.2011 23:18:30   
mikica sa

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Ja mislim da nama niko nece smeti da dolazi u kucu ako se iznerviramuser posted image Necu dozvoljavati ni da se pipka ni da se ljubaka ni da se nosi beba, a posebno ne da se stavljaju pare u bebin krevetac! I uopste mi nece biti problem da to jasno napomenem svuda i svakome! Ruke i svakom slucaju ima da se peru cim se udje u kucu, a vise od dvoje necu ni da pustam odjednom. A ima i da se izuva.
Bolje da se oni ljute nego ja. Njihov problem. Ako sam dosad trpela neke stvari dok sam trudna, vala necu kad se beba rodi.
Ako drugi ljudi ne znaju za red i higijenu onda je na meni da ih podsetim.

PE ti im onda reci "pare na sunce" i pruzi ruku user posted image

Direktna veza do poruke: 74
31.8.2011 23:57:32   
Jele
Uh da znate samo kakav ja rat vodim oko tog ljubakanja, što u lice, što u rukice user posted image Iscrpljena sam... Ja to ne dozvoljavam i sad sam trenutno u recimo 'lošim' odnosima sa svekrom i svekrvom - ne lošim, ali zategnutim, oko toga - vređaju se, jer kao kako to da su oni zarazni... Ma ne mogu više da objašnjavam, umorna sam od toga, ako se još jednom povede ta tema, verovatno ću se posvađati, kao sa svojima (koji poštuju moje odluke i način života)... Ne možeš ljudima objasniti običnu stvar kao što je pranje ruku pre diranja dece, a kamoli nešto drugo, ma muka mi je kad se setim koliko se nerviram i ubeđujem oko toga svaki dan...

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Neverovatan trik: uspavajte bebu za jedan ...
video
Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veom...
Mame zarađuju prodajom svog mleka bodibild...
Mnoge mame se bave dodatnim poslovima, a tu je i pretvaranje sopstvenog tela u mali biznis. Sve veći broj majki radi upr...

Anketa

Drugi carski rez

Koliko posle prve trudnoće i carskog reza raditi na drugoj trudnoći? .... bila bih zahvalna i na komentarima koje biste ostavili uz Vaš odgovor na anketu :-)

1. 6 meseci je dovoljan period (19%)

2. oko 9 meseci posle (11%)

3. minimum godinu dana (34%)

4. ...više od godinu dana (36%)

Ukupan broj glasova: 91

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here