|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: 17 joka
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Azoospermija
6.7.2012 15:55:56   
mala zeka
Pa nadam se ja nekom cudu,ali vise ocekujem nulice jer realno mesec dana inekcija i dva meseca profertila je malo vremena da se tu nesto stvori...vise se ja plasim za muzica,kako ce to podneti...
Jel zna neko da mi malo blize objasni kako izgleda taj postupak punkcije...jel se to nekom velikom iglom radi,jel se bode vise puta,koliko traje,jel boli puno s obzirom da nema anestezije...sve me zivo zanima!user posted image user posted image user posted image Bas sam dosadnjakovic mali!

(odgovor članu miska32)
Direktna veza do poruke: 51
   RE: Azoospermija
6.7.2012 17:03:44   
miska32
Zeko, ja nista ne znam oko punkcije, posto nama nisu predlagali punkciju, nego biopsiju, ja sam se raspitala samo za biopsiju. Meni je stvarno van pameti da se bilo sta radi bez anestezije. Mislim da je to vrlo osetljiva zona i da bi trebalo da se daje anestezija. Ako je ne daju, onda verovatno boli user posted image , a to ceka i mm. Ako nadjem nesto na netu, postavicu link, pa ti baci pogled. Stvarno ne znam nikoga ko je imao taj problem, pa zato je i moje znanje samo sa interneta, tj. veoma sturo.
Nemoj ocekivati nulice, jer sasvim je moguce da posle terapije bude bolje. U principu ne znate uzrok i nikada ne znas sta moze pozitivno da deluje. user posted image

(odgovor članu mala zeka)
Direktna veza do poruke: 52
   RE: Azoospermija
6.7.2012 21:27:28   
vesnam
Drage moje, ja sam kopala sve moguće i nemoguće po netu i što više gledam sve se više plašim.
Punkcija se vrši tako što tankom iglom probodu testis i iz njega izvlače spermatozoide. Imate na you tube-u mada vam ne bi preporučila da gledate. Inače je jednostavniji zahvat od biopsije jer biopsijom vade uzorak tkiva i ona mnogo više oštećuje testise nego punkcija.
Elem, ja sam baš juče konstatovala da je kod mm nekako boja belja, do sad je bila skoro providna, pa ko zna možda se i samo popravi.
On za sada pije cink, selen, vitamin C, beviplex, od terapije smo imali nolvadex koji nije dao rezultate, pa sad čekićamo malo. I mogu vam reći, od kad smo saznali za problem, sex nam nikad nije bio bolji user posted image user posted image

(odgovor članu miska32)
Direktna veza do poruke: 53
   RE: Azoospermija
8.7.2012 23:08:44   
miska32
Zeko, mislim na tebe i drzim fige za sutra, Hajde, pa da cujemo lepe vesti...!!!

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 54
   RE: Azoospermija
9.7.2012 15:59:00   
mala zeka
Miska moracu da te razocaram....nista nisu pronasli!Sve su pokusali,3 puta su ga boli i spermogram i sve same 0000000...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Eto,to je to!

(odgovor članu miska32)
Direktna veza do poruke: 55
   RE: Azoospermija
9.7.2012 16:17:14   
miska32
Jao Zeko, jako mi je zao user posted image user posted image user posted image Jesu li rekli sta dalje? Jesu li radili punkciju sa anestezijom ili bez? Zvala sam Spebo, definitivno su na odmoru u avgustu i pocinju da rade 5. septembra, pa cemo mi izmedju 5-10.sept.

(odgovor članu mala zeka)
Direktna veza do poruke: 56
   RE: Azoospermija
10.7.2012 17:05:15   
mala zeka
Cure izvinite sto nisam juce puno pisala,bas sam bila neraspolozena i utucena...nije mi bilo ni do cega!Mmu su prvo uradili punkciju bez anestezije!kaze da boli kao ludo,nije mu bilo dobro,ali on je moj junak!odmah je hodao,vozio je sam do kuce.kada su to pregledali i nisu nista nasli poslali su ga na spermogram.Ni tu nije nicega bilo pa nam je dr Markovic rekao da nam je ostalo samo jos da probamo biopsijom da nesto nadjemo.Ja sam pitala za neku terapiju do biopsije koja ce najverovatnije biti u septembru i on nam je rekao NISTA samo profertil je da je moglo nesto da se uradi terapijma to bi se vec desilo od menopura.Ja razmisljam da mu nabavim tribestan jer tu nema sta da mu smeta?Ako neko zna gde mogu da ga nabavim bila bih zahvalna da mi javite...Inace sto se tice biopsije ja bas i nisam za to,plasim se da ce opet biti 0000 a izmaltretirace se muzic...a i u leskovcu rade neku biopsiju nekakvom iglom koja ima kukicu pa probodu testis,otvore tu kukicu i pri izvlacenju igle izvlace i tkivo...to mi je bas jezivo!
Javite mi za Tribestan,please!!!!!

(odgovor članu miska32)
Direktna veza do poruke: 57
   RE: Azoospermija
11.7.2012 6:41:49   
vesnam
Draga zeko, nemoj da gubiš nadu, razumem te kako se osećaš, svi mi ovde prolazimo kroz slične situacije, ali moraš da veruješ da će sve biti ok.
Imaš još jednu varijantu biopsije, radi se u klinici u Sarajevu koja je nedavno otvorena, rade je neki Turci koji su specijalizovani za azoo problem, zove se microtesa. Možeš malo iskopati po netu, ali se prvo odmori i iskuliraj te zajedno, sve je to previše stresno, a znaš i sama da je i stres jedan od uzroka svih problema.
Ljubim te i javi ako ima nekih novosti.

(odgovor članu mala zeka)
Direktna veza do poruke: 58
   RE: Azoospermija
11.7.2012 10:04:55   
miska32
Vesna, jel znas mozda kako se zove ta klinika u Sarajevu? Ja sam trazila, ali mi nesto ne ide. Bas bih pricitala o njima i ako mi se ucine ok, mozda bih isla pre kod njih. Posle onoga sto je Zeka napisala bas sam se istraumirala, narocito sto je mm-u samo jedan testis u funkciji, pa ne bih bas da radimo nesto za sta unapred znamo da nece uspeti.

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 59
   RE: Azoospermija
11.7.2012 20:17:38   
vesnam
Imam i telefone user posted image
Bahceci BiH IVF Centar
062 051 312
033 420 194
Eto pa probaj da ih zvrcneš, ta micro tesa je navodno poslednje što može da se uradi, jer valjda nekim mikroskopom traže spermiće.

(odgovor članu miska32)
Direktna veza do poruke: 60
   RE: Azoospermija
12.7.2012 10:22:30   
miska32
Hvala Vesnice!
I nama su ovde u Emiratima rekli da je to odlicna metoda, kao jedna od najnovijih, samo sto je ovde bas skupo. Mislili smo prvo u Bg-u posto dolazimo na odmor da pokusamo obicnu biopsiju, pa ako uspe da ja ostanem i da radim vantel.Ja trenutno ne radim i nemam zdravstveno osiguranje, a svako "dobar dan" kod doktora je skoro 100e. Onda kada sam malo bolje porazmislila, hocu da vidim sta rade ti Turci u Sarajevu, pa mozda bolje da idemo direkt tamo.
Pozz devojke i pisite ako bude nesto novo!

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 61
   RE: Azoospermija
13.7.2012 6:57:52   
vesnam
Micro tesa bi trebala da bude oko 4000€ sve ukupno sa lekovima, tako sam nešto pročitala. I mislim da je bolje da odmah idete na micro, nego na biopsiju pa na micro, zato što i jedna i druga metoda dosta oštećuju testise, da se tm ne muči previše, jer je postupak svakako težak i bolan.

(odgovor članu miska32)
Direktna veza do poruke: 62
   RE: Azoospermija
13.7.2012 10:54:43   
miska32
Jel mislis samo micro tesa je 4000e ili sve sa vantelesnom je 4000e? Ovde, u Dubaiu su nam trazili 7000e za sve, od toga micro tesa je 2000e, a vantel.5000e.

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 63
   RE: Azoospermija
13.7.2012 21:20:25   
vesnam
Postovani,

Za sve sto vam treba stojimo vam na raspolaganju, svaki radni dan od 09:00
do 17:30 sati. Pozovite i dogovorite svoj termin za konsultacije.

Cijena za Micro-TESE u nasoj klinici je 1.000 EUR. Isti dan nakon
Micro-TESE, pacijent moze biti otpusten. Preporucuje se da pacijent ostane
bar jedan dan u Sarajevu da se relaksira.

Da, postoji mogucnost zamrzavanja spermatozoida.

Cijena za ICSI u nasoj klinici je 2.000 EUR. Cijena lijekova nije
ukljucena u iznos.

Sretno!

Ovo sam sam kopirala sa foruma, gde je devojka slala mail da pita, i to su joj odgovorili. Kontam da su lekovi oko 1000€ tako da bi trebalo da bude oko 4000€ sve zajedno E sad, pošto nisam baš puno upućena u cene lekova i terapija, možda i grešim, ali ne bi trebalo da bude preko 5000€ sve zajedno user posted image

(odgovor članu miska32)
Direktna veza do poruke: 64
   RE: Azoospermija
13.7.2012 21:25:52   
miska32
Hvala puno na informacijama, bas mi znaci. To su onda standardne cene.
Sta god da saznas novo, pisi.

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 65
   RE: Azoospermija
17.11.2012 11:50:28   
vesnam
Drage moje, ima li šta novo kod vas?
Evo prošlo leto i mi krenuli u akciju, kad ono prvi nalazi, pa iznenađenje, strefila nas ureaplazma. Sad smo završili sa terapijom i krećemo dalje. Najverovatnije idemo u Spebo na punkciju, pa ćemo vide, ako ništa ne nađu palimo u Bahceci. Eto nekih naših planova, nadam se da bar jedna od vas ima neke lepe, pozitivne vesti. Ljubim sve :****

(odgovor članu miska32)
Direktna veza do poruke: 66
   RE: Azoospermija
17.11.2012 14:29:35   
degu
Vesnice baš sam mislila juče na tebe user posted image gde si, šta se dešava...
Drago mi je da krećete u akciju user posted image nek bude brza i uspešna user posted image

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 67
   RE: Azoospermija
17.11.2012 14:30:58   
Verolina

IZVORNA PORUKA: degu

Vesnice
Drago mi je da krećete u akciju user posted image nek bude brza i uspešna user posted image

Potpisujem i navijam za tebeuser posted image

_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 68
   RE: Azoospermija
18.11.2012 10:48:58   
vesnam
Hvala vam drage moje :*
A ja se baš pitam je l' mi Degu zakevila konačno :)))
Stišali smo se malo dok moj dragi sebi utuvi u glavu da prirodnim putem dete nećemo dobiti, i još da shvati koliko je problem ozbiljan, pa da krene nešto konkretno da radi. Pustila sam ga da sam ukapira pošto mi je jezik utrnuo od priče, onda je na kraju sam otišao da uradi briseve. Sledeće nedelje radi spermogram i ja idem na papa i ostale džidže pa pravac Leskovac.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 69
   RE: Azoospermija
18.11.2012 12:08:16   
degu
A ne, ova veverica se ne da tako lako user posted image u ponedeljak radimo drugu IUI, pa ćemo videti šta dalje.
Javljaj sve, hoću lepe vesti iz Leskovca user posted image

_____________________________

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 70
   RE: Azoospermija
4.1.2013 8:16:39   
vesnam
Dobrp jutro drage moje. Evo da se javim posle dužeg vremena. Juče smo bili na pregledu kod dr. Miloševića u Polimedic-u. Dao nam uput za genetske analize. Po pitanju nalaza hormona, kaže da bi mogao punkcijom nešto da nađe, samo ako je gentika ok. E sad bi mi trebala mala pomoć. Pošto se psihički spremam i za loše vesti, zanima me kako izgleda nalaz mikrodelicije i kariotipa, jer na netu ne mogu da nađem ništa. Ako neka od vas može neka mi pošalje pp ili odgovori ovde, sve jedno.
Inače vam mogu reći da je čovek osavio odličan utisak, pa ćemo videti šta će biti dalje.
Ljubim vas sve, sve najlepše u novoj godini :*

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 71
   RE: Azoospermija
4.1.2013 12:23:14   
Meisje
E Vesna ja bas dodjoh da vidim je l ima vesti od tebe kad ti bas danas pisala..
Drzim fige da ti se neko javi i da dobijes potrebne informacije,i da rezultati budu dobri i upecate dovoljno spermica za vase bebiceuser posted image user posted image

(odgovor članu vesnam)
Direktna veza do poruke: 72
   RE: Azoospermija
4.1.2013 12:31:16   
vesnam
Hvala puno draga user posted image
Samo da genetika bude ok, pa cemo u borbu, ako ne uspemo, ostaje donacija, kako god, bebica ce da padne kad tad user posted image
Kakva je vasa situacija, ima nekih novosti?

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 73
   RE: Azoospermija
4.1.2013 12:32:04   
17 joka
Vesnamuser posted image jako za dobre rezultate

mi genetiku i imunologiju tek trebamo raditi tako da ce se javiti neko ko o tome vise zna

punoooo punoooo sarece

_____________________________

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 74
   RE: Azoospermija
4.1.2013 12:57:59   
vesnam
Hvalaaaaaaa user posted image
javljam se sa rezultatima, čim budu gotovi, pa ću ispisati sve što budemo prošli

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here