Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 17.7.2009 18:21:00
|
|
|
|
božana
|
Meni ne smeta to što imam 32 godine.Ne osećam se starom.Nije stvar u godinama, već u tome kako nosiš svoje godine.
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 11.8.2009 17:18:48
|
|
|
|
dacca
|
A ja sam udata, jos i uciteljica i mnogo mi je bilo tesko da se uozbiljim. Uozbiljim se kad zvoni, ali kao odzvoni jaojjjjjj...Osjecam da imam 20!
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 11.8.2009 23:25:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Juuuuuuuuuuu samo ja ovde imam 20 a ko da imam bar 26 tak ose osecam! Krenula sam na praksu za frizere i prica jedna zena u frizerskom salonu nesto o deci i kaze meni pa i ti nemas vise od 14 znas kako je... a ja u zemlju! Svi kazu da mnogo zrelo razmisljam za svoje godine!
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 11.8.2009 23:41:50
|
|
|
|
MERYEN
|
Jos uvek 29.a od novembra 30,i super mi je ne opterecujem se.
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 12.8.2009 11:00:27
|
|
|
|
branka10
|
Koga jos briga za godine, super se osecam sa svojih 35 i ne bi ih menjala.
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 12.8.2009 11:01:33
|
|
|
|
branka10
|
IZVORNA PORUKA: dacca A ja sam udata, jos i uciteljica i mnogo mi je bilo tesko da se uozbiljim. Uozbiljim se kad zvoni, ali kao odzvoni jaojjjjjj...Osjecam da imam 20! KOLEGINICE!!!!!! POZDRAV.
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 12.8.2009 11:53:28
|
|
|
|
dacca
|
Ali stvarno je tako! A ti kolega vjerovatno znas popustis li malcice djeci, na glavu ti se penju. Inace ja sam od strozijih nastavnika
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 12.8.2009 11:54:43
|
|
|
|
Doroty
|
U julu sam napunila 33. Ponekad pomislim, au, brate mnogoo. Al' se super osecam. Mislim da cu se narednih godina jos bolje osecati
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 20.4.2013 17:09:20
|
|
|
|
Figaro88
|
Svesna sam,ponekad ne verujem da mi je vec 25 Bas sam pre neko vece dok smo lezali u krevetu pipkala nogama donju ivicu i setila se da sam,dok sam bila mala,jedva cekala da mogu da je dohvatim,to onda znaci da sam porasla Ponekad se i sad osecam kao da mi je 15g...
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 20.4.2013 17:25:29
|
|
|
|
nata11
|
Ne osecam se kao da imam 18.
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 22.4.2013 9:27:11
|
|
|
|
minna
|
Ja i ne bas, za 2 meseca punim 27, a stala sam tu negde na 23, kad me neko pita koliko imam godina ja zaustim da kazem 23, a onda se presaberem Ali posto mi uglavnom daju 18, nema veze ni ako se zbunim Mada su mi godine od trudnoce pa na dalje pro-le-te-le
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 22.4.2013 9:55:27
|
|
|
|
majared
|
Sad u trudnoći i te kako osećam svojih 39 (za koji mesec 40). Inače ne. Lažem, oset_ila sam i letos kada sam išla na fitnes, duša mi bila u nosu
< Poruku je uredio majared -- 22.4.2013 10:00:01 >
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 22.4.2013 10:06:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vrlo je bitno kako se osecamo iznutra i kako nosimo svoje godine! Osecam se vrlo vrlo mladom, jer sam luckasta, mad ami smeta ona trojka sto se pojavila ispred najvise zbog posla
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 22.4.2013 10:11:56
|
|
|
|
Modessty
|
čitam temu i računam kolko ja to godina imam sada 36! auuu! matora koka ALi stvarno se ne osećam tako. Čak i ne razmišljam o tome koliko godina imam. Nije mi to mnogo bitno. Imam drugarice koje su mnogo starije ili mnogo mladje od mene i nikad o tome ko koliko godina ima nismo pričale. Ali ko što reče gore majared - u trudnoći definitvno osećaš godine.
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 22.4.2013 11:06:49
|
|
|
|
Olga75
|
pa ne bas mislim ja sam veciti pubertetlija zarobljen u telu odraslog coveka
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 22.4.2013 22:07:22
|
|
|
|
branki*
|
uglavnom ne...
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 22.4.2013 22:32:39
|
|
|
|
ivaMark
|
Naravno da NISAM 32 a kao da su 23
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 22.4.2013 22:41:07
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pa ne bas mislim ja sam veciti pubertetlija zarobljen u telu odraslog coveka isto, ja jos uvek imam 16 godina.
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 22.4.2013 23:01:39
|
|
|
|
bokicans
|
Uh BoKte ja sam sada morala da uzmem kalkulator da izracunam koliko godina imam,To sam totalno izbacila iz glave
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 22.4.2013 23:49:35
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: Modessty čitam temu i računam kolko ja to godina imam sada 36! auuu! matora koka Koka da ali matora jok, ma te godine su najbolje, najlepse,...
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 23.4.2013 0:37:32
|
|
|
|
VVVV
|
osim sto me sve vise i cesce boli, i dalje milsim da ima 19 ;))
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 23.4.2013 1:24:30
|
|
|
|
Brand new mama
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa IZVORNA PORUKA: Olga RR pa ne bas mislim ja sam veciti pubertetlija zarobljen u telu odraslog coveka isto, ja jos uvek imam 16 godina. I ja.ali sa 16-godisnjim iskustvom
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 18.11.2013 9:25:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Poslednjih meseci sam bas dobila puuno "komplimnenata" da izgledam kao da mi je 25 Pogotovo od nekih ljudi koji me ne poznaju. Mnogo sam vedra i vesela osoba , da ne kazem luckasta nije da se hvalim, da mi je jedan devojcurak rekao da ne moze da poveze samnom da imam i decu i da sam udata Ne dam se , a postanem svesna svojih godina samo kad ih izgovorim
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 18.11.2013 9:30:15
|
|
|
|
vikiveki
|
Bogami ja još nisam svesna svojih godina...ne mogu da verujem da sam postala ozbiljna žena nekako sam u duši ostala dete,pogotovo što radim sa decom,pa nikako da odrastem
|
|
|
|
RE: Da li ste svjesni svojih godina? 18.11.2013 10:01:22
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Bogami ja još nisam svesna svojih godina...ne mogu da verujem da sam postala ozbiljna žena nekako sam u duši ostala dete,pogotovo što radim sa decom,pa nikako da odrastem Jesam, ali samo kad me neko pita.
|
|
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?