|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 16:30:16   
Anoniman
mi smo bili danas kod ove nase nove doktorke..
za mesec i po dana (10.09.) se vidimo na kontroli, do tada da ne konzumiramo mleko i mlecno, jaja, kikiriki i oraste plodove. orasti plodovi su bili na testu, ne u optigen universal, ali je rekla i za njih, dok je za spanac rekla da probamo da uvedemo. pric npr. nije pokazao kikiriki, a ovo jeste, ali je rekla da ga ja ne konzumiram, kao ni beba, ali mahunarke mozemo. kao i sve vrste mesa! od sutra krecemo sa curetinom, jer jako dugo nista nisam uvodila, valjda tri nedelje! sve ostale namirnice koje nisu obuhvacene testom mozemo da probamo. naravno, necu joj davati jagodicasto i citrusno voce, ali ostalo hocu.
pitala je kakve promene sad ima, ja rekoh nikakve.. ekcem je imala ranije na bradici, ali ga nema mesecima vec. podsetila sam je za onaj proliv sa tragovima krv, mada ja ne verujem da je imalo ikakve veze sa alergijom ali ajde..
sto se mleka tice, rekla je da je najbolje za nju da je dojim sto duze, ako ja budem mogla. ako resimo da probamo drugo mleko, da uzmemo aptamil allergy digestiv care, pa ako joj ne bude odgovaralo alernovu. eto, jos se nisam usaglasila sa mm-om, oticicemo ovih dana pa cemo videti. ali s' obzirom da joj smanjujem podoje postepeno, mozda ga samo probamo u nekoj kasi.. videcu jos.
sto se tice mmr vakcine, rekla je da mi to NE smemo da primimo! sreca pa nisam poslusala dr opste prakse kada je htela da joj da vakcinu. optigen universal cemo ponoviti za 4,5.. a verovatno 6 meseci, pa cemo videti kakva je situacija onda. to mi se jako dopalo kod ove dr!!!! kada budemo ponavljali trazicu samo paletu za nutritivne alergene, inhalatorni nas ne zanimaju trenutno.
pitala sam smemo li mi negde na odmor u prirodu i da li da beka neki antihistaminik pije preventivno. rekla je da je dovedemo ako nesto bude da je pogleda, a ako nas alergija zadesi negde van da moze da pije aerius 2.5ml. a mi pili avil, navodno to samo sme, bas sam sad besna na dr!
rekla je za probiokidimuno da pije u kontinuitetu 6 meseci, ali svakako jos ova dva meseca, pa cemo videti za dalje!
pitala sam smem li ja kozje mleko tj, ne bih mleko nego fermentisane proizvode, rekla je da mogu da probam pa da pratim kako ce reagovati. pitala sam i za jaja druge zivine, za to nije, kaze da su proteini jako slicni kokosijem jajetu.
eto sve u svemu izgnjavila sam je posteno! otvorili smo karton kod nje, sada idemo tamo!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 976
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 16:58:02   
Anoniman
yula, nikako da ti odgovorim..
ja ne mislim da cu izgubiti vezu sa bebom ako prestanem da je dojim, lose si razumela. to misle oni mozgovi koji zele da prestanem. ja moju bebu dojim jer ne vidim razlog zasto je ne bih dojila. jos uvek imam hvala Bogu mleka i bila bih krele da joj ne dam da sisa jer eto ima godinu dana pa je vreme da prestane blabla.. svaki doktor ( i bebin pedijatar i njen alergolog i moj endokrinolog) mi je rekao da TREBA da sisa sto duze, bas zato sto je alergicna. sada kada smo bili kod ove nove dr, mm je namerno pitao za misljenje i ona je isto potvrdila. znaci, ja nemam dileme nikakve oko toga (sto puta pricam o ovome i vise mi je muka user posted image ) ali izgleda da drugi imaju.
sto se tice vezanosti bebe sa majku, ja ne mislim da je strasno sto je neka beba malo vise vezana za majku, neka manje.. jer moja beba ima manje od godinu dana i valjda je normalno da bude vezana za mene. pa za koga ce biti, valjda za komsinicu? user posted image jer nema ona 4,5 godina pa da se drzi mami za suknju, nego manje od godinu dana! samo sada je beba i nikada vise. ja zaista ne mogu da na takav nacin treniram (da ne bude ruzno pa kazem dresiram user posted image ) svoje dete, da mu dajem na kasicicu! mislim da to nije dobro, nikako. ne znam zasto bih je udaljavala od sebe. samo zelim jedan dobar razlog za to. ona oca OBOZAVA, ne mozes da zamislis koliko ga voli. i za njim place svako jutro kada treba da krene na posao..
kada sam odlucila da imam dete pomirila sam se sa tim da je ono moja briga u zivotu. i zato ne podrzavam to da ostavljam dete da ga neko drugi cuva, dok ja idem da skitam. mogu da prihvatim pomoc, ali ne da natovarujem svoje obaveze drugome na vrat.
nadam se da neces zameriti, ali morala sam da ti razjasnim jer sam stekla utisak da me nisi razumela..
user posted image

< Poruku je uredio Macaki -- 30.7.2012 17:03:04 >

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 977
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 17:00:04   
Anoniman
.... greska

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 978
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 20:15:15   
Anoniman
Drage moje, mozemo li sa ne razgovaramo o drugim temama osim o alergijama nase deece. Svi mi imamo misljenje o ovome ili onome, ali vas molim da se suzdrzite od komentarisanja. Nije vazno ko sta misli,svi se razlikujemo. Tu smo zbog jedne stvari, i treba toga da se drzimo.
Ljubim vas sve,jako ste mi drage. Tema mi je super i ne bih volela da se "pokvari".
Izvinite na ovom postu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 979
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 20:58:23   
maslackic
Mozete recimo da napisete ideje za veceru za bebe sa alergijomvna mlecne proteine...

_____________________________

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 980
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:19:53   
Anoniman
Vecera bebe od 6 meseci je po meni mleko.
Razmisljam sta je Marko tada jeo, i shvatam zasto se ne secam: on tada ije jeo cvrstu hranu, tada smo bili pri pousajima uvodjenja pirinca. Pre nego sto sam uvela formalnu veceru (hleba i necega oko 20h), sto je bilo pre oko pola godine cini mi se, poslednji cvrst obrok mu je bio ko 17.30h, i bilo je isto sto i prepodnevna uzina> zitarice sa vocem.

Juce sam krenula sveze sljive, danas dala opet, ali sam dala i sveze kruske, njih sam probala pre par dana, pa mu je onda natekla ona zlezda...

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 981
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:25:07   
Anoniman
zille, ja ne znam da li se na mene odnosilo user posted image ali mi smo i pricale o drugim temema. prica se ovde o svacemu, ne samo o alergijama.. ja sam samo morala da odgovorim yuli na podugacki post jer se odnosio na mene. izvinjavam se ako smo ugusile temu bespotrebnim pricama..

sto se rasporeda obroka tice, kod nas je stalno neko tumbanje. posto sad sisa rano ujutru i uvece plus jos jednom preko dana, uspevam da joj uguram dorucak (malo teze), rucak uglavnom poejde ako joj se dopadne, a veceru slisti, jer je izmorimo setnjom. imamo samo jednu uzinu, jer nemam gde da joj umetnem jos jednu, zbog tog sisanja. zapravo mislim da je ovako ok, jer nam je hematolog i rekao da bi trebalo da ima 3 mlecna i 3 nemlecna obroka (ja se trudim da ima 4 ili bar 3 i po). nije ni cudo kad nam nekada hranjenje traje po sat vremena, pa kad dete da ogladni, ne moze za dva sata ponovo da jede. inace, mi nemamo satnicu jer se svakoga dana budi u razlicito vreme, spava preko dana u razlicito.. kad smatram da je gladna ja joj dam obrok.

maslackic, recimo isto kao za rucak samo bez mesa, znaci samo povrce (mada ja cesto dam sa mesom, znaci isti dorucak i rucak - mada ne znam da li bi beba od godinu dana trebalo da jede 2x meso u toku dana, ali nase klicine svakako nisu velike), palenta, kacamak, pirincane pahuljice, kukuruzne..

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 982
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:27:38   
Anoniman
mozes palentu. i sutlijas na vodi pa dodas to mleko koje inace koristis.
mnogo stosta mi pada na pamet ali sa psenicom i jajetom, samo vi ste jos mali za to. nisi probala da u to mleko sipas vise vode?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 983
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:37:20   
Anoniman
Sklonila sam 17 paketa kajsija, i 27 paketa sljiva za zimu. Zao mi je sto nisam sklonila jos 5-6 paketa kajsija, ali se tesim da nema veze jer ih jede u dzemu. Pravice sveki i dzem od sljiva.
Sklonil sam za sada 5 paketa blitve (sklonicu jos bar 2 x toliko), i nekih 7-8 paketa spanaca. Sveki e sklonila visnje, a imam ja malo. Sklonila je (sveki) i mlade boranije i graska. Ne znam mogu li se jos naci kajsije? ostaju mi jos breskve da sklonim. I mislim da nista drugo . A da, i sveki kuva paradajz zaMarka.

< Poruku je uredio Tash -- 30.7.2012 22:38:46 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 984
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:41:49   
Anoniman
, da, pitala sam mamu za MORA test. Iskreno, nisam imala zivaca veceras daprocitam detaljno, ali shvatih da ne veruje u to. Ako budete zelele, mogu vam kopirati odgovor sutra nakon sto ga i sama procitam.
Garant mislite da mii je keva neka ludaca, a nije user posted image , samo ona ne verje u alternativnu medicinu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 985
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:42:20   
Anoniman
mislim da nema vise kajsija, ja htela da ostavim za zimu pa ne mogu naci. mozda na kvantasu?
ostavi ucelo paradajz, one manje, da mogu u saku da ti stanu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 986
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:43:21   
Anoniman
I planiram Marku da kiselim krastavce. Nisam sgurna kako ide, ali baka moja ih kiseli na neki prirodan nacin, mislim da dodaje samo secer u vodu i ostavlja tegle na suncu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 987
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:45:16   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Tash

Garant mislite da mii je keva neka ludaca, a nije user posted image ,

OFF: Upravo "je" učim.user posted image

_____________________________

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 988
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:48:02   
Anoniman
Kajsije treba pogledati u Merktoru, kao da sam ih videla tamo.
A paradajz... prosle godine sam svasta nesto ostavljala, a onda sam shvatila da je toga bilo celu zimu u Merkatoru. I paradajza, i paprike, brokolija, karfiola, tikvica, plavog patlidzana... ma nea bre sta nema celu zimu, a ja se mlatim sa zamravanjem. Ove godine sam odlucila da sklonim samo najbitnije, sto nisam nasla u Merkatoru proslu zimu> brskve, kajsije, sljive, blitve nesto kratko, prokelja ne bude. Ali neke od ovih proizvoda mozes naci i zamrznuto da kupis (Frikom). I ne znm dal znas, na cosku Maksima Gorkog i Bulevara ima jedna mala radnjica, prodaju prelepu boraniju o grasak na merene (vec zamrznuto). Imaju i svasta nesto drugo zamrznuto: zlatnu mesavinu, izdubljene paprike za punjenje... Bas svasta a povoljno.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 989
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:48:25   
Yula
 Macaki, draga moja, pa zasto bih ti bilo sta zamerala? user posted image   Ti si dusa draga, a ja samo iznesem svoje misljenje sa kojim neko moze da se slozi, ali i ne mora. Mozda cu i ja za neku godinu razmisljati drugacije, ne znam, znam samo da sam imala neke stavove o svemu jso pre nego sto sam i dobila dete, koje sam zauzela posmatrajuci ljude i decu oko sebe i njihove odnose, i vecinu sam zadrzala i do sada. user posted image   Uglavnom, nisi rekla prakticno nista sa cim se i ja ne slazem, ali o tome cemo drugi put na nekoj drugoj temi.

I Zille, u pravu si , necemo vise, ja sam kriva, ja sam zapocela ovu temu u offu. Ubuduce cu postaviti pitanje i zamoliti zenice cije me misljenje zanima da predjemo na neku chat temu i da razmenimo misljenja. Toga sam se tek sada setila user posted image



_____________________________

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.


(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 990
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:48:49   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: New Mom


IZVORNA PORUKA: Tash

Garant mislite da mii je keva neka ludaca, a nije user posted image ,

OFF: Upravo "je" učim.user posted image

pulmologiju?

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 991
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:51:15   
Anoniman
Yula, ukljuci se u razgovore mama, tamo ume biti zanimljivo.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 992
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:52:02   
New Mom
Da, to sad prelazim.

_____________________________

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 993
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:55:23   
Anoniman
prokelja ja nalazim celu zimu sto na pijaci sto u univeru, kako ga nema? paradajz ostavljam jer ga ja uzgajam pa nije prskan i nije djubren kojecime, a papriku nabavljamo od muzevog bivseg kolege, njegova domaca i sama biram velicinu za punjenje. nije tesko a i ja sam luda user posted image imas na limanskoj ciku iz djurdjeva sa domacim paradajzom, mirise i ima ukus i boju, zar nije bolje taj da ostavis nego onu plastiku sto prodaju u sred decembra?
znam za ABC, super su za boraniju, kukuruz i grasak (one mesavine za supu su pune karfiola, to ne volim)
zdravo organik ima preradu tu na telepu, pogledaj i kod njih zimnicu
skroz sam off, izvinjavam se i begam user posted image

< Poruku je uredio BlackBetty -- 30.7.2012 22:56:28 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 994
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:56:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: New Mom

Da, to sad prelazim.

Imas srece sto ona vise ne pita. :)

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 995
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:58:52   
Anoniman
Ja sam zimus imala rupu od nekih mesec i po da nigde nisam nasla prokelj.
A paradajz, gaji ga sveki, znas kako je ukusan, praaaaavi paradajz. Mozda bih mogla malo skloniti.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 996
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 22:59:27   
Yula
IZVORNA PORUKA: Tash
............
prosle godine sam svasta nesto ostavljala, a onda sam shvatila da je toga bilo celu zimu u Merkatoru. I paradajza, i paprike, brokolija, karfiola, tikvica, plavog patlidzana... ma nea bre sta nema celu zimu, a ja se mlatim sa zamravanjem. Ove godine sam odlucila da sklonim samo najbitnije
.............


Ovo stalno hocu da te pitam a zaboravim!  Da li je neophodno zamrzavati sezonsko voce i povrce kada prakticno sve ima gde da se kupi tokom cele godine? Pogtovu sto sada imamo veliku decu, mislim stariju od godinu dana?  Ja imam zamrzivac u sklopu frizidera i nije bas nesto komforan, tri fioke ima i nemam bas preterano mesta da zamrznem sve to. Imam doduse komsinicu koja ima veliki i kod nje mogu da tankiram namirnice ako je bas frka, ali to mi je mrsko. Molim te za savet i misljenje.

Jedino eto blitvu sada ne mogu nigde da nadjem! To me bas iznenadjuje. I bundeve sada ima slabo, ali je nalazim na pijaci i skoro sma kupila poveci komad, podelila na porcije  i zamrzla, mada, sada bundevu iseckam na krupnije parcice i stavim u kese za zamrzivac, one manje, i onda vadim po potrebi koliko mi treba, jer se lako kockice razdvajaju. Eto nekome predloga za zamrzavanje, ako neko vec ne primenjuje taj sistem.

Takodje, ne stigoh da odgovorim Zilletu u vezi MORA testa. Bas sam pre neki dan pocela na netu da citam nesto o tim alternativnim nacinima lecenja alergija i nisam naisla bas na neke pohvale, komentari su najcesci da su alergije sve ucestalije i da mnogi pokusavaju na tome da zarade lovu, e sada, ja bih se dobrano raspitala, pa ako nesto nije skodljivo, a pritom nije ni skupo, pa zasto da ne, vredi pokusati, zar ne? Ja cu mm sigurno naterati da idemo u Suboticu i da uradi onaj test sa magnetima, a moguce da cemo i bebi to uraditi. Ne moze da skodi.

_____________________________

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.


(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 997
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 23:05:43   
Anoniman
Imas odgovor o namirnicama u postovima iznad.
Kod nas bundeve nema vec dugo, sveki je nabavila od neke komsinice, vec zamrznuto, ali nema vee sada ce uskoro.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 998
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 23:12:12   
Yula
IZVORNA PORUKA: Tash

Yula, ukljuci se u razgovore mama, tamo ume biti zanimljivo.


Ma, nemam ja previse vremena, a tamo i onako nikoga ne znam pa ne zelim da budem padobranac  user posted image   Ali, kao sto rekoh, ako cacnemo neku temu, prebacicemo se tamo, to bilo mislim ok, pa mogu onda i ostali da uskoce ako ih zanima tema. user posted image

 Macaki, zaboravih da ti kazem najvaznije, mislim da je fenomenalno sto ste najzad nasli dr kome verujete i koja ce se zaista posvetiti vasem problemu. I ja verujem da kod vas sve ipak ide na bolje. Takodje, ne vidim potrebu da joj uopste uvodis specijalnu formulu ako si na odgovarajucoj dijeti i nameravas da dojis bebu, to su radile i mnoge druge zenice odavde. E, sad , jedino sto bi sa mlekom mogla da joj pravis neke kasice tipa sutlijas, griz koje ne znam kakve bi bile sa tvojim mlekom? Ono, znas, skuvas na vodi i posle umesas ad mleko. Ja sam bar tako radila. Ali, jeste, ad mleko ne znam tacno koliko moze da stoji, mada, ovo koje smo mi koristili su male limenke od 400gr i brzo se potrose. I da, ad mleko je obogaceno raznim vitaminima i gvozdjem sto bi mislim dobro koristlo Ksenijici. Da, sada kada sve to podvucem, mislim da ne bi bilo lose da joj mozda dajes spec. ml. kroz zitarice user posted image   Ne znam sta ostale mame misle o ovome?

Vec sam na par mesta nailazila na postove gde su mame dece sa alergijama komentarisale da kod nas doktori posebno preporucuju, da ne kazem, insistiraju, na tom Aptamilu i neke su izrazile sumnju da to rade jer imaju neki interes, odnosno, da su povezani sa tim brendom. Ne znam da li je to tako, ali kako god, ako je jeftinije i ja bih ga probala, pa app.

_____________________________

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.


(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 999
   RE: Uvođenje čvrste hrane deci sa alergijama ...
30.7.2012 23:16:50   
Christabel
Zille, taj test je ocigledno slican Vega testiranju u Subotici jedino sto tamo nema terapije. Mi na kraju nismo ni zakazali opet, dosao je odmor a stvarno mi se ne voza dete po ovoj vrucini ceo dan, ne prija joj. Nesto sam se i ja opustila pa cu verovatno poslusati muza-da idemo ako primetimo neku reakciju, u stolici, osip...
Macaki, nisam imala grudve posle mastitisa a i nisu bili na istom mestu. Cim mi se upali, taj dan mi je dolazila jedna babica da me rucno iscedi a ja odmah kod dr i od injekcija mi uvek bude bolje ali se dobhjaju 2x dnevno.
Tash, mozda da ipak dajes uzinu u vidu voca, bez zitarica, pa nek pojede makar malo.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Kako ostati normalan kada vaša beba ne žel...
Vaša beba već danima plače i nervozna je, a vi pucate po šavovima. Evo kako da ostanete pri zdravoj pameti kada vaša beb...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.



image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here