|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Surogat majka
15.3.2012 9:50:10   
Mama 78
Boze sacuvaj,nebih bila iz razloga jer nemogu da se odreknem bebe koju samja rodila,ali da se razumemo podrzavam i treba da postoje surogat majke,one koje to mogu!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 76
2.4.2012 8:22:52   
vikiveki
Ja nisam imala problema oko toga da ostanem trudna,ali moj muž je u prošlom braku imao problema...radili su 5 puta veštačku oplodnju ali bez uspeha...iz njegovih priča mogu samo da naslutim kakva je to patnja i borba za nešto što većina dobije bez problema user posted image .Mislim da je veštačka oplodnja idealna stvar u slučajevima kad neko ima poteškoća da ostane u drugom stanju.Imamo troje dece i nisam baš sigurna da li bi ja ikada mogla biti surogat majka,user posted image jer tokom devet meseci prosto se vežeš za biće koje nosiš u sebi bez obzira da li ono nosi tvoje gene ili ne...onaj osećaj kad osetiš prve leptiriće u stomaku,pokrete svoje bebice,i kada svaki dan isčekuješ novi pokret i kada pričaš nerodjenoj bebi.....to je nešto što retko koja žena može gumicom izbrisati iz svog sećanja.Ja znam da ja nikad ne bih mogla biti surogat majka, ali znam i kroz šta prolaze oni koji ni na koji drugi način nemogu imati svoje dece i zato kažem svaka čast onim ženama koje to moguuser posted image

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 77
2.4.2012 12:28:03   
branki*
vikiveki,izvini ako zadirem u privatnost,ne moras da mi odgovoris,da li se prvi brak tvog muza raspao zbog nemanja dece?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 78
2.4.2012 22:58:41   
vikiveki
Moj muž tvrdi da je bilo i drugih razloga ali ja mislim da je to bio najveći razlog...mada neznam tačno jer postoji puno brakova koji super funkcionišu i bez dece

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 79
11.5.2013 19:25:24   
dunja RR

Rodiću svoje unuče!

Sara Donahi (27) je obolela od raka grlića materice. Uspešno joj je urađena histerektomija pre dve godine. Želja za životom je pobedila, ali ova žena sada ima još jedan san-da postane majka.

Pročitaj više ...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu stella)
Direktna veza do poruke: 80
11.5.2013 19:27:27   
peca
Nisam citala celu temu, samo se nadam da ce to dozvoliti kod nas da rodim sebi jednu sestricinu user posted image

....neko radi sve po Bozjoj volji a ipak je sirotinja, neko zna celu bibliju napamet a i dalje je zivotinja...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 81
6.10.2013 21:44:57   
dunja RR

Fabrika beba u Indiji
Rentiraju matericu bogatim zapadnjacima

Ova klinika nalazi se u Anandu, u ruralnom delu Indije, a vodi je doktorka Nanja Patel, koja važi za jednu od najkontraverznijih ličnosti u medicinskom sistemu Indije.

Žene koje prihvataju da nose trudnoću sa tuđim bebama, ovo rade i po nekoliko puta i uglavnom ovako izdržavaju svoju porodicu.

Pročitaj više ...

< Poruku je uredio dunja RR -- 6.10.2013 21:46:23 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu stella)
Direktna veza do poruke: 82
7.10.2013 13:58:10   
Verolina
IZVORNA PORUKA: peca

Nisam citala celu temu, samo se nadam da ce to dozvoliti kod nas da rodim sebi jednu sestricinu user posted image

user posted image user posted image

< Poruku je uredio branki RR -- 13.1.2017 15:03:52 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 83
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Osnove dojenja
video
Majčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here