Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Indeks telesne mase (ITM ili BMI) 14.8.2011 18:21:31
|
|
|
|
minavb
|
Dooobro, a to sve ima veze sa ovom temom kako? Imamo teme o dijetama, temu smrsati posle trudnoce, temu dijetalni meni, temu vezbajmo i smrsajmo zajedno, bolnicku dijetu, un dijetu, mesnu dijetu, cak i klizma dijetu... Mozda bi ovaj tekst bio prikladniji na nekoj drugoj temi.
|
|
RE: Indeks telesne mase (ITM ili BMI) 14.8.2011 19:04:50
|
|
|
|
vukosava
|
Pa recimo ti pominjes kako ti je idealan BMI neuhranjenost
|
|
|
|
RE: Indeks telesne mase (ITM ili BMI) 14.8.2011 19:36:55
|
|
|
|
minavb
|
Ja sve vreme pisem da BMI nije dobar pokazatelj stanja uhranjenosti kao i da ITM cesto nema nikakve veze sa pravim stanjem. Moja ITM je smesno velika, o tome sam pisala.
|
|
RE: Indeks telesne mase (ITM ili BMI) 14.8.2011 21:46:14
|
|
|
|
vukosava
|
Mršavljenje > RE: Indeks telesne mase (ITM ili BMI) Hehe, tema je u Mrsavljenju, pa se podrazumeva spika o BMI sa aspekta mrsavljenja Ma zezam se bre
|
|
|
|
RE: Indeks telesne mase (ITM ili BMI) 14.8.2011 22:00:37
|
|
|
|
minavb
|
Ti ko pijan plota,a?
|
|
RE: Indeks telesne mase (ITM ili BMI) 14.8.2011 23:20:19
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ti ko pijan plota,a? Jace je od mene
|
|
|
|
RE: Indeks telesne mase (ITM ili BMI) 14.8.2011 23:22:41
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: minavb Ti ko pijan plota,a? Jace je od mene Eeee, u tome je fora.
|
|
RE: Indeks telesne mase (ITM ili BMI) 18.8.2011 10:53:05
|
|
|
|
meyo
|
moj je preko 30 tako da je iskreno meni taj BMI jako dobar pokazatelj stanja u mom organizmu..
|
|
|
|
RE: Indeks telesne mase (ITM ili BMI) 16.4.2015 5:57:10
|
|
|
|
branki*
|
meni ovo bas i nije merilo..moj bmi je uvek bio taman odlican,a meni se uvek cinilo da treba da smrsam.i to zato jer sam tako gradjena,gore mrsavija,a butke jace.
|
|
RE: Indeks telesne mase (ITM ili BMI) 17.4.2018 14:35:04
|
|
|
|
findere
|
Tablete za mršavljenje Zabranjeno reklamiranje bez dogovora sa Marketingom RR!
< Poruku je uredio veselica RR -- 17.4.2018 14:44:25 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?