Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 18.3.2017 15:27:03
|
|
|
|
branki*
|
pa,dobar je,mati,bas..a,je li radis po kuci?koji bese lak,znam da je sa efektom gela,ali koja marka?
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 18.3.2017 15:38:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Super je boja Mati i lepi su ti nokti.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 18.3.2017 15:40:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mati, super je sto toliko traje!
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 18.3.2017 18:37:19
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: mati Sanjice to nije gel lak, vec lak sa efektom gela(tako se zove). Razlika je sto ti ne treba lampa i krace traje, ali opet duze od obicnog laka. Ovaj sto sam ja uzela je neki MODA, uzela sam kod nas u prodavnici hemije i kozmetike. OVAKAV Branki to je ovaj lak. Meni je iskreno puno da dam 700-800 din za jedan lak. Pokazao mi se super. U nedelju sam namazala dva sloja, inace tako se maze jedan za drugim, odma. U ponedeljak sam samo presla bezbojnim lakom, da mi se 9vaj ne obrise. Jer ovaj lak se ne guli onako u komadicima, nego ppcne da se brise sa vrhova. A ja to sprecim ovim bezbojnim. Obisno ga skinem u petak, za vikend neku ludu boju, a u nedelju ovaj, za posao. Imam i n3ki kao boja koze ali malo vise roze i on mi je ok.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 18.3.2017 18:41:02
|
|
|
|
emicaa
|
Mati kako mu je lijepa boja.Super sto toliko traje.Rijetko koji izdrzi toliko.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 18.3.2017 18:43:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mati dobar ti je to sistem. Meni cim operem nesto polako se skida.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 18.3.2017 19:43:18
|
|
|
|
veselicaa
|
Super je mati,nisam dosad vidjala ove lakove,potrazicu ih.Ja uvek mazem dva sloja i bezbojni,traje mi u proseku 2,3 dana ako nosim rukavice dok ribam.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 19.3.2017 15:03:38
|
|
|
|
mati
|
Emice, ova krem mi jedina odg za posao, taj drugi sto vuce na roze pojedincima smeta, ali bas me briga... Mislim da bi preko super lego i Eveline 8u1, ali ja sam ga negde zagubila... Inace pre mazanja prodjem nokte blok turpijom, pa alkoholom i cim se sasusi mazem, dva sloja jedan za drugim. Ja sam zadovoljna. Jako mi je ruzno kad vidim neku lepu devojku, sa dugim noktima a lak sav ispucao ili se pola poskidao... bolje da ga nema nego tako.
< Poruku je uredio mati -- 19.3.2017 15:06:48 >
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 19.3.2017 18:29:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Mati nista gore od nesredjenih noktiju i ja to mrzim.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 19.3.2017 20:32:39
|
|
|
|
emicaa
|
Najgore je kad vidim crveni lak do pola oguljen,kosa mi se digne od toga.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 20.3.2017 23:39:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice a nesredjeni nokti i crveni lak
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 21.3.2017 15:35:18
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja sam unakazila nokte...Zimus sam oko nove godine nešto radila i bili su mi u haosu (a inace mi se listaju jako) i posto smo isli na zimovanje isla sam da ih sredim i stavim gel i super su bili, ali kad su poceli da rastu katastrofa...E posto taj gel skidaju sa turpijom a plus mi ih je prije toga turpijala, a ja to ne volim jer me boli, dvoumila sam se sta da radim. Na kraju su mi dva aotpala jer sam zakacila za nesto, a ostale sam onda sama poskidala sa acetonom odvalila ih i sada je bukvalno haos! Inace, taj dio koji je bio izrastao kad je gel bio na noktima je skroz krivudav i bijesna sam sto sam ih uopste stavljala To mi se i ranije desavalo, moji nokti to ne podnose izgleda... Mazem sa Eveline, ali nista, uzasni su. Ne znam kako to krivudavo da ispravim i čime da mažem?
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 21.3.2017 17:37:55
|
|
|
|
nata11
|
I moji su takvi choopa. 2 nedelje gel i 6 meseci oporavka.
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 21.3.2017 18:06:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Upravo sam skratila nokte. Inace niau dugacki zbog bebija ali danas sam ga malo.ogrebala tako da su sad bas bas kratki. A to kad vidim.lak so pola...bas.grozota...bolje da ga i nema nego tako.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 21.3.2017 18:41:02
|
|
|
|
mati
|
Choopa, ja bi ti savetovala, da sacekas da se obnovi cela nokatna ploca, nista da ne mazes za to vreme. Mozda samo da utrljavas kremu u zanoktice. Ja mazem obicnu niveu.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 21.3.2017 19:16:53
|
|
|
|
emicaa
|
Ja imam gel lak opet vec drugu sedmicu,ovaj put se uopste ne primjeni sto je izraslo,stavljala sam bas tanke slojeve i super izgleda.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 22.3.2017 22:37:05
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: mati Choopa, ja bi ti savetovala, da sacekas da se obnovi cela nokatna ploca, nista da ne mazes za to vreme. Mozda samo da utrljavas kremu u zanoktice. Ja mazem obicnu niveu. Ja nemam zanoktice. A ne znam kako da ih ne mažem bojim se da ne ostane ovako, ostalo je još manje od pola da izraste, ali ovo što je izraslo je krivudavo Užas, a rekla sam sebi da nikad više u životu neću da ga stavim i eto mi sad.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 23.3.2017 16:37:45
|
|
|
|
mati
|
Lose smo se razumele. Nemam ni ja zanoktice, vec kad mazem kremu guram zanoktice kako se ne bi stvarale. Tako kad ih sama guras, izbegavas secenje. I koza oko noktiju je lepa i meka...
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.8.2017 17:00:04
|
|
|
|
emicaa
|
topla preporuka klik
< Poruku je uredio emicaa RR -- 5.8.2017 17:01:11 >
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.8.2017 17:37:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice za set ili za lak?Super deluje steta sto nista ne razumem,ali ima dosta slika sve je lepo objasnjeno
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.8.2017 18:01:54
|
|
|
|
krin 40
|
Obožavam sredjene noktiće.Moji su sad u letnjim bojama😎
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.8.2017 19:29:53
|
|
|
|
emicaa
|
Vesi ja imam set za manikir i neki roze lak.Ne znam dal ima ti gdje da se kupi
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.8.2017 21:41:45
|
|
|
|
veselicaa
|
Jel ova marka.sa linka koji si postavila? Ima i ovde svakakvih setova,nisu nesto ni skupi za 50e mozes da kupis sve.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.8.2017 22:27:37
|
|
|
|
emicaa
|
da,da to je marka.Sensationail ili kako vec
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 6.8.2017 22:29:21
|
|
|
|
Sarav
|
Ja sama sebi sređujem nokte i uvek stavljam gel lak. Probala sam razne lakove, ali mi naviše odgovara ibd i više ne menjam marku.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPet lakih koraka koji će ti preokrenuti ži...Pronađi vreme za sebe. Moraš! Brini o sebi kao što bi brinula o svojim najdražima, jer bez obzira na sve drugo i ti zasl...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?