Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.6.2018 9:02:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Maraj, jedino ti ostaje obicni lak
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.6.2018 18:09:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sad u Grckoj uzela neki fast dry rozi Taman da ga picim dok sam kap preplanula super stoji.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.6.2018 18:15:58
|
|
|
|
Maraj
|
Jao sto sam ja videla jednu preplanulu devojku u crnim sandalama, a na nogama narandzasti lak. Joj sto dobro izgleda
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.6.2018 19:57:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Moja A danas dobila Opi lak u mnogo lepoj nude boji.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.6.2018 20:10:58
|
|
|
|
Maraj
|
Ja obozavam opi. Divne su im boje
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.6.2018 20:12:37
|
|
|
|
veselicaa
|
Opi i essie su najbolji,a opi ima najlepse boje i cetkicu.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.6.2018 20:14:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Jao sto sam ja videla jednu preplanulu devojku u crnim sandalama, a na nogama narandzasti lak. Joj sto dobro izgleda Pa to sam bila ja
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.6.2018 20:15:11
|
|
|
|
Maraj
|
Essie nisam probala. Al opi mi je super. S tim sto sad redje mahem i njega. Ceo dan po kuci...oguli mi se i on
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.6.2018 20:15:59
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Maraj Jao sto sam ja videla jednu preplanulu devojku u crnim sandalama, a na nogama narandzasti lak. Joj sto dobro izgleda Pa to sam bila ja Pa anck sto ti dobro stoji narandzasti lak
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.6.2018 20:21:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ahhhh znam hvala ti
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 29.6.2018 20:57:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Opi ima prelepe crvene nijanse.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.7.2019 13:01:30
|
|
|
|
vocicana
|
Da malo temu osvezim. Dugo se nije pisalo. Narucila sam kinesku opciju primer, baza, gel lak u boji i top coat. Sada bas ovog trenutka suncam noktice u lampici. Prvi put sam uradula i to bas lepo. Zadovoljna sam i ostavicu ga ovog puta da stoji da vidim koliko ce da izdrzi. Ali sve pohvale za celu hemiju koja treba za ovu lepotu.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.7.2019 13:03:57
|
|
|
|
MimaKos
|
Hahaha ja sam isto to narucila pre nedelju dana, dve boje, bazu i top coat :))) jel onaj u pljosnatoj ili okrugloj bocici? Ja narucih okrugli jer mi na slikama deluje kao da je boja jaca..
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.7.2019 13:07:34
|
|
|
|
vocicana
|
Moj je neki pljosnati, ali nesto mi se boja skida, oh kako sam se sada iznervirala. Lepi ce biti, ali hocu da mi se ne skida lak u boji kada mazem top coat.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.7.2019 13:19:42
|
|
|
|
MimaKos
|
Sacekaj da se dobro osuse u lampi.. i meni se to desavalo sa onim u kutijicama u boji, koje sam kupovala kod masih kineza, razmazuje se i mrlja. A ove nahvalili pa rekoh ajde da probam :) jedva cekam da stignu, ako budu dobri, ostavljam link
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.7.2019 13:25:28
|
|
|
|
vocicana
|
mSM DA BAZA NIJE DOBRA. dA LI JE BAZA KAO PRIMER SKORZ TECNA I SUSI SE NA VAZDUHU ILI JE KAO PROZIRNI LAK ZA NOKTE, TE GUSTINE. sVE MSM DA SAM SE IZRADILA PRILIKOM PORUDZBINE.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.7.2019 13:30:12
|
|
|
|
MimaKos
|
I ovo sto sam ja narucila je takvo, al se susi u lampi (koliko videh na onom videu sto ima na aliju)... nemam pojma, ni ja do sada nisam tako radila, uvek sa onim iz kutijice, koji je gust bas..
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.7.2019 13:39:44
|
|
|
|
vocicana
|
https://dodaj.rs/image/LoNlfY Evo kakvi su ispali, necelak ispod lampe da se stegne. Zato je top coat beton iste sekunde.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.7.2019 13:41:02
|
|
|
|
vocicana
|
MimaKos daj link
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.7.2019 13:54:32
|
|
|
|
vocicana
|
Hocu jel ti se svidjaju moji sada? Nasla sam ovo sto si postavila, narucujem za par dana, i lampu veiku. U necemu gresim, ali ovaj lak je sa sljokicama, nije mlecna boja, zato se tako i razlije. Odmah sada idem da kupim neki.
< Poruku je uredio vocicana RR -- 25.7.2019 13:59:19 >
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.7.2019 13:57:53
|
|
|
|
MimaKos
|
:) mnogo ti se razmljao taj lak, jos oni kazunu 5 slojeva da bi dobili boju.... a da probas sa obicnim lakom za nokte? Pa preko top coat? (Ja sad stavim obican za izlivanje, pa preko lak, pa preko opet obican za izlivanje.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.7.2019 14:01:14
|
|
|
|
vocicana
|
Sledeci put cu tako uraditi. Sada sam zadovoljnija nego prosli put, jer sam fijasko napravila ne znajuci da ce se od top coat laka onako povuci boja. A to je zato sto nije krecna boja bez dodatka skljokica nego ovako lak.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.7.2019 14:04:34
|
|
|
|
MimaKos
|
evo kako meni ispadne, ovako sa obicnim lakom, i.providan gel ispod i preko... nije nesto najpreciznije, ali se ne skida tako kao kad je samo lak, a ruke su mi non stop u vodi..
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 25.7.2019 22:44:18
|
|
|
|
vocicana
|
MimaKos ja sam danas gresku napravila, sada sam sastrugala boju, upravo zavrsavam levu ruku. Slika sutra. Super su ti noktici.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciToo Orange - Sva lepota poludragog kamenja-Dijamanti su ženini najbolji prijatelji, reče jednom Merilin Monro uz potvrdu onoga što su žene vekovno na ovaj ili ona...
Maska za lice od keljaOsim u ishrani, kelj je svoje mesto našao i u kozmetici - njegov ekstrakt je deo krema, lakova za nokte i šampona.
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?