|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svuda zajedno sa mužem
14.9.2009 18:17:22   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: cicko

Mama mi je pricala kad se udavala da joj je njena baka (moja prabaka) savetovala kako da ocuva brak. Pa je jedan od saveta bi " Kad vidis da se muz negde sprema i zovete da ides sa njim nemoj govoriti "imam posla idi bez mene" vec vadi ruke iz sudopere, oblaci se i sa njim".

i ovo je moja majka rekla da joj je pricala njena majka tj. moja baka. user posted image al ja sa ovim "nametanjem" da negde idem sa njim nemam potrebu jer on nikada nece da ide bez mene, on je taj koji me uvek "vuce" sa sobom user posted image

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 26
22.10.2015 9:35:46   
branki*
ovaj gorenapisani savet sam i ja cula od starijih zena.alo,naravno da ne idem svud zajedno sa muzem.kad ide sa svojim drugovima na pice,sta cu ja tu sa njima.zajedno idemo kad nas zovu na vencanja,krstenja,i tako neke svecanosti,slave npr.ovako,ne.naravno da moze da izadje i bez mene.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 27
22.10.2015 23:27:45   
nata11
Jao kad sam procitala naziv teme odmah se setih moje komsinice. user posted image
Ona ide kod frizera sa dragim user posted image , znaci on lepo sedne i ceka dok ona zavrsi friziranje.

Ma nepada mi napamet, i kada mu dodju drugovi javim se, skuvam kafu i odem da nesto citam sta cu sa njima da pricam. Ili nedaj boze da on prisedne na kaficu sa mojim drugaricama- naravno da procaskaju ali nece valjda da slusa koja koje uloske koristi i kako joj je teko porodjaj.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 28
23.10.2015 8:29:15   
Modessty
Mi smo mnooooooogo dugo zajedno tako da sad imamo zajedničke prijatelje pa smo skoro svuda zajedno. Ali moje vreme sa drugaricama, a naročito sa RR drugaricama je samo moje! To ljubomorno čuvam. Na žalost toliko smo u obavezama da je to vreme - on sa drugarima ili ja sa svojim drugaricama toliko retko da je to strašno! Mi smo željni zajedničkog vremena.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 29
23.10.2015 12:00:04   
Ivanka 75
Svako treba da ima svoj prostor u braku.
Ja svog muza volim ali ne zelim da bude samnom kad ja pijem kafu sa drugaricama i u komsiluku.
ALI!
Nije mi normalno da u vezi ili u braku postoji previse demokratije i slobode kretanja.
Nemojte me pogresno razumeti ali ja se nisam udala da bi na letovanje i zimovanje isla sa drugaricama kao pre braka.
Drugarice su jedan deo mog srca i bitan deo mog zivota, a mm i porodica se dopunjavaju sa njima.
A ne mogu da zamislim da odem na more bez mm kao neki koje znam. Kazu da je bolji provod bez muza. Jedino ako su im muzevi dosadni, i ako im je sa muzevima dosadno ali onda se postavlja pitanje sta rade kad su kod kuce? Izbegavaju jedno drugo?
Gde je tu zajednicki zivot ako svako radi sta hoce i ide gde hoce samo zato sto druga osoba to nece u tom trenutku....
Ne znam da li sam se dobro izrazila.
Primer: on povredjen, operisan, noga u gipsu narednih 6 nedelja, njegova devojka prvo ode na Exit (jer se to ne propusta!!!), pa kod prijatelja u posetu u drugi dan na nekoliko dana, pa na more sa mamom, pa je on na kraju otisao kod roditelja da ga gledaju (u drugi grad opet) a ona ostala u njihovom stanu, je "ima posla" a na raspustu je.
U tom trenutku su vili u vezi vec nekoliko godina i uveliko ziveli zajedno.
Raskinuli su posle godinu dana.
Nema zajednistva bez dogovora i prilagodjavanja.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 30
23.10.2015 12:17:27   
wivern
Ah ne, nikako. Mislim da je svakome potreban taj luft da moze da ode i popije kafu/pivo sa svojim drustvom i da prica a da ga partner ne slusa. Mislim da u vezi svako mora zadrzati komadic privatnosti.
Ivanka ja sam isla sa drugaricama na more posle prvog spontanog mm me poslao da odmorim mozak. Tako da ima i slucajeva kad je to preko potrebno, to razdvajanje user posted image Ali razumem sta si htela reci i mislim da u tim odnosima nesto ne stima, ali to su extremi.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 31
23.10.2015 12:27:15   
Ivanka 75
Wiv, znala sam da ces me razumeti user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 32
23.10.2015 12:31:01   
mila83
Slazem se sa Ivankom u potpunosti ! Ali sto kaze Mod,nama su skoro svi prijatelji zajednicki pa uglavnom idemo zajedno na druzenja. Ali ne mogu da shvatim sta ce ti muz kad ides na kafu sa drugaricom ili kod frizera...to su onda prilicno ljubomorni i sebicni partneri u pitanju...Ako sam se udala, ne znaci da sam prestala da postojim i funkcionisem kao individua. Samo imam i zajednicu,koju cine muz i deca.i uzivam u svakom pogledu.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 33
23.10.2015 12:36:22   
wivern

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Wiv, znala sam da ces me razumeti user posted image

user posted image
Ali meni nisu jasni ljudi koji nemaju nikakav odnos a na godisnje odmore idu zajedno, i slika za javnost je obavezno kako je to skladan i divan brak. To mi je tek hit.
Ja stvarno ne znam sta bi me nateralo da sedim sa mm kod frizera ili da sedim stalno sa njegovim drugarima. Mogu da posedim malo ali me te njihove price stvarno ne zanimaju.

Mila je to dobro objasnila

IZVORNA PORUKA: mila83
.Ako sam se udala, ne znaci da sam prestala da postojim i funkcionisem kao individua. Samo imam i zajednicu,koju cine muz i deca.i uzivam u svakom pogledu.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 34
23.10.2015 16:30:28   
Ivanka 75
Zato sam ja i rekla da ta dva odnosa (bracni drug i prijatelji, ne zajednicki prijatelji nego oni od pre) treba da se udopunjuju u vezi a ne da jedan vuce na svoju stranu, ugadja sebi, ili još gore da se prate u stopu iz nepoverenja ili necega drugog.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 35
26.10.2015 13:15:43   
Kata90
Nikako,nismo mi vezani pupcanom vrpcomuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

Direktna veza do poruke: 36
7.12.2015 3:05:59   
bojana92
Isli smo svugde zajedno dok nam se nije rodila beba.Otkad se beba rodila retko smo isli zajedno.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 37
7.12.2015 7:29:36   
m2m2
Dok se nismo vencali cesce smo isli zajedno nego sada. Na vece proslave idemo zajedno. u kupovinu uglavnom idem sama, a dok smo pre braka ugl;avnom isli zajedno.

(odgovor članu bojana92)
Direktna veza do poruke: 38
28.7.2016 7:33:00   
Khaleesi
MM je polovnjaca, tj imao je jedan brak pre ovog. Tada je imao i previse slobodu kretanja, pa je tako odustao od bivse zene...
Ja se ne kacim kao cicak sa njim da idem na te muske skupove, ali sam mu ih smanjila sa cetiri pet puta nedeljno na jednom mesecno.. To je po mom misljenju ok, jer kad ode nema ga 3-4-5 sati zavisi sa kim se nalazi, to je uvek popodne, a pre podne je na poslu, a inace je puno vremena na poslu....

(odgovor članu m2m2)
Direktna veza do poruke: 39
28.7.2016 7:39:21   
isidora88
Ne idemo zajedno svuda, zajedno idemo samo sa decom u setnju ili kod zajednickih prijatelja. Kad se vidijam sa drugaricama idem sama, isto tako vazu i za frizera i slicno. On kad se vidja sa kolegama i prijateljima naravno da ne idem, jedino ako neko od njih dodje kod nas onda sedimo zajedno jer nemam 2 dnevne sobeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 40
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here