|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat]
9.2.2014 18:11:34   
IVA 11
Prvo sam ga nazvala. Sjutra u 18 h, a ne danas. Ja sam pogrešno shvatila onaj dan kad sam zvala mog dr. Samo mi je rekao ili imam vodenu cistu ili trudnoću, jer sam se pretrage i preglede radila poslenjih dva mjeseca. Da napunim bešiku i sjutra na ekspertni u bolnicu, pa će me pregledati i dogovorićemo se što i kako. Ako ne bude T(kao što ja mislim da neće)uključiće neke tablete za folikule i pucanje tako nešto ne shvatih najbolje, objasniće mi sjutra reče. Jedva čekam, uh...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 326
9.2.2014 18:16:42   
madre
eh, ebi ga, a ja cekam kao ludakuser posted image
kazes nesto za folikule i pucanje, menii to lici na klomifen i pregnil, ali mi je to malo cudno s obzirom da imas ok cikluse i ovulacije. a mozda i nije to mislio... mozda nesto za izazivanje menstruacije? ma videces sutrauser posted image
nego, boli li tebe stomak, grudi, bilo sta stoo nagovestavauser posted image ?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 327
9.2.2014 18:38:44   
rasa_
Ivo, volela bi da sutra dr kaze da si trudna, ali i meni se desavalo da mi kasni user posted image i to zbog vodene ciste. Sad mi je poslednja tri meseca ciklus na 27- 28 dana. Jedva cekam da nan javis sta ti je dr rekao. user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 328
9.2.2014 18:45:16   
Jole84
Iva držimo palčeve da je trudnoća user posted image Kad si beše radila test,kolko kasni?
Ako je folikul koji nije pukao onda će verovatno da ti uključi primolut nor,on je za te svrhe.
VKaja čestitam,želim ti laku trudnoću user posted image user posted image Pridruži nam se u trudničkim temama!
Verkić jel stigla veštica?
Madre jel prošla O? Ljubim vas sve user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 329
9.2.2014 19:23:50   
Andjelika80
Hvala drage puno. Pratim vas evo vec godinu dana i radujem se svakoj novoj trudnoci user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 330
9.2.2014 19:45:31   
rasa_
Andjelika, od pretraga se rade hormoni 3dc, brisevi na hlamidiju, ureaplazmu i mikoplazmu i muz treba da uradi briseve, zatim da se prati ovulacija folikulometrijom, papa, redovan pregled i uz. I urino struktura. Mm i ja radimo pretrage pa znam. user posted image

< Poruku je uredio rasa_ -- 9.2.2014 19:46:29 >

(odgovor članu Andjelika80)
Direktna veza do poruke: 331
9.2.2014 19:49:37   
milica93
VKaja, čestitam user posted image user posted image
Von, isti slučaj, s tim što kod nas ni ja ne verujem ( al ipak bih da proverim, nzm ni sama zašto ), al nikako da ga nateram da odemo da kupimo test. Kaže da bacam pare. user posted image
Ivo taman htedoh da pitam šta bi kod lekara. Onda čekamo sutra i nadam se da je lepa vest. user posted image
Meni je danas 29 dan ciklusa, uvek dobijem il bar krene na 23-24, izem li ga... Sad me nervira. A od ovulacije 17-18. user posted image

Direktna veza do poruke: 332
9.2.2014 19:52:23   
rasa_
Milice, nadam se da ces ugledati user posted image user posted image Imas li neke simptome?

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 333
9.2.2014 19:57:00   
milica93
Rasa ... ništa posebno. Pre neki dan mi nije bilo dobro i mučnina i povratila sam kavu, ali posle toga ništa. Čudno se nekako osećam, al i dalje mislim da mi je to reakcija na menjanje dioptrije. user posted image
Jutros sam bila u kolačima, sutra je tati rodjendan, a voli slatko pa reko ajde malo da napravim. Pa se malo uživeh i preterah, al poješće se. user posted image Htedoh reći nisam obraćala pažnju, a celo popodne sam sva nešto bljak.
Kako kod tebe stoje stvari, nikako da pročitam sve što ste kuckale? user posted image

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 334
9.2.2014 20:10:17   
rasa_
hm, mozda bi sledece sedmice mogla da uradis jedan testic. Kod mene jos nista, user posted image tek treba da dobijem oko 15.og. O mi je bila 31.og januara. Videceno dal smo smuckali user posted image . Vec pet dana mi se cini da mi je povecana telesna temp, ali ne merin bazalnu tako da verovatno da sam malo umislila. user posted image Nesto ne mogu previse da se opterecujem. Sta bude bice. user posted image zato se jako radujem svim vasim crticama.

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 335
9.2.2014 20:10:47   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: milica93

Jutros sam bila u kolačima, sutra je tati rodjendan, a voli slatko pa reko ajde malo da napravim. Pa se malo uživeh i preterah, al poješće se. user posted image

Tati srećan rođendan user posted image , a ti milicičak slikaj kolač pa stavi recept u C kuhinju user posted image , evo linka KLIK

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 336
9.2.2014 20:15:54   
Andjelika80
E da radila sam pre cetiri godine ureoplazmu, mikroplazmu i hlamidiju, a mm ce sve to sad u subotu, pa nesto mislim ako njemu bude ok da ne moram ponovo raditi, ili bi trebalo, sta mislite?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 337
9.2.2014 20:17:59   
milica93
Pa nije ni to tako daleko. Brzo će 15., nadam se da ćeš nas obradovati. user posted image

Ja htedoh već sutra ujutru, al ne mogu da pomerim ovog mog. Mrzi ga do apoteke, a do kladionice ne. user posted image
Kupiću ja sutra ujutru, kad ga već mrzi da sad prošetamo.

Dunja, oću user posted image user posted image Jedan je lepši za oči, drugi za ručkanje. user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 338
9.2.2014 20:19:00   
rasa_
Mislim da mora sve uporedno da se radi. Mi smo isti dan izvadili, ali pitaj dr. Vec dve godine pokusavamo da ostvarimo trudnocu ali ne uspeva, pa smo pre pola godine poceli sa pretragama trenutno idem na folikulometriju. user posted image

< Poruku je uredio rasa_ -- 9.2.2014 20:20:35 >

Direktna veza do poruke: 339
9.2.2014 20:27:27   
dunja RR

Dunja, oću user posted image user posted image Jedan je lepši za oči, drugi za ručkanje. user posted image

Sjajno, stavi oba user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 340
9.2.2014 21:43:19   
vonavoj
milice,znaci i kod tebe je sumnjivo!
mene vec pocinje da nervira,kasni zvanicno 4 dana...vec umisljam da imam neku cistu,ako nisam trudna! vec 4 meseca mi stize 6.og u mesecu!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 341
9.2.2014 21:50:20   
milica93
Joooj Von, uhvatila me nervoza neka sad. Ne mogu da se skoncentrisem ni na sta. A valjda je sumnjivo. Svaki put kad se ponadam, na kraju nista. Evo vec preko godinu dana, hvata me strah polako. A dragi se boji i same pomisli da nesto nije u redu, pa ne moze ni da prica o tome. Ufff ...
Okacila sam jedan receptic. Klasika. Al je lep za jesti. user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 342
9.2.2014 21:51:07   
dunja RR

Okacila sam jedan receptic. Klasika. Al je lep za jesti. user posted image

Videla, odličan je i sjajno izgleda, bravo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 343
9.2.2014 21:55:28   
IVA 11
I ja mislim da imam cistu, beta mi je bila negativna, bez ako se O nije zeznula pa zakasnila... Von, ti ćeš ugledati dvije crtke, vidjećeš! Madre, nemam nikakve bez bolne grudi, tj.bradavice, uhhh. Inače stomak ne, jeste prije 10-ak dana. Jole, radila test, bila jedva vidljiva crta, posle par dana beta negativna, sumnjali na biohemisjku. Nisam nikad ništa pila ni koristila, valjda neće biti potrebe. Vidjeću sjutra sve, mada kad sam radila uz prije 2 mjeseca sve je bilo super, i jajnici, mada ne mora da znači...Ljubim vas sve! Milice daj koji kolač, ja slatko obožavam! :*

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 344
9.2.2014 22:00:00   
milica93
Dunja, hvala. Volim da prckam u kuhinji, al obicno nemam kad. user posted image user posted image
Iva, dodji ... cekam te user posted image i ostale slobodno, ima dovoljno da se sve osladimo. user posted image
Sretno sutra draga ...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 345
9.2.2014 22:00:58   
vonavoj
ovaj mesec je lud! ciklusi se poremetili,..da li od hrane,stresa..kod mene puno stresa,sto zbog operacije,posla..\

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 346
9.2.2014 22:04:50   
vonavoj
bez kolaca i mogu,ali slanisa jok! jedem kokice!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 347
9.2.2014 22:10:58   
milica93
E to si dobro rekla. Lud mesec. Ihh, ja bez slatkog ko riba na suvom. user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 348
9.2.2014 22:26:44   
mamin mish
Dobro vece zene! VKaja i gluvarce cestitam na user posted image .
Kod mene ili je O okasnila ili ce user posted image stici ranije. Jajnici me vec 2 dana zigaju a u stomaku kao neki pritisak Sto dosad nikad nije bilo.
Ivo cekam vesti i navijam zauser posted image .

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 349
9.2.2014 22:37:14   
IVA 11
Hvala mamin mishu! :* Ne očekujem bez cistu, ali kako bude da bude, samo da znam šta mi je... Nije prijatno kad ne znate na čemu ste, danima mi kasni, imam redovne cikluse. Ali čim počnemo na bebi da radimo poremeti se sve, tako mi je bilo 2009 kad smo Luku pravili. Mishu, sa srećom, da ugledaš svoje crtice vrlo brzo! Von, javi što napraviste user posted image

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here