|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat]
8.2.2014 12:33:01   
IVA 11
Čestitam ti! user posted image

(odgovor članu gluvarce)
Direktna veza do poruke: 276
8.2.2014 12:36:24   
milica93
Verolina, Gluvarce, ne bih da crnim sad ovde obzirom na divne vesti user posted image , ali meni ovo vise lici na pocetak mece user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 277
8.2.2014 12:38:16   
Verolina
Videces do sutra. Ja navijam

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 278
8.2.2014 12:38:56   
gluvarce
Bez brige i da je to cim ode user posted image na posao,sledeci mesec neka budu user posted image .Bez razocarenja

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 279
8.2.2014 12:40:30   
gluvarce
Hvala ti iva i ti da vidis svoje user posted image vrlo skoro i ne samo ti nego svi na ovaj forum

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 280
8.2.2014 12:41:34   
milica93
Ako ne krene nesto jace, kupicu veceras test. Hvala vam user posted image

(odgovor članu gluvarce)
Direktna veza do poruke: 281
8.2.2014 13:05:30   
rasa_
Cestitam Gluvarce, nek ti je laka trudnoca. user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 282
8.2.2014 13:15:43   
gaga1972
Kao prvo,nova sam,pozdrav svima user posted image !Ne znam kome bih se obratila sa pitanjem za misljenje...
U 38.g.sam postala mama prvi put user posted image sincic zacet prirodnim putem,za kratko vreme i dalje do porodjaja sve bez problema proslo,hvala Bogu!
Ipak,nemam neko znanje,sem da je ovulacijaotprilike 14.dana...E sad,moj ciklus je nekad bio...skoro celog zivota na 28 dana,a sad eto,cudna neka stvar.
Radi se o tome da sam posl.menzes imala 11.tj.12.januara(par kapi prvog dana,a drugog sve kako inace imam-ali to tako ,hoce-nece nije prvi put).
U vreme O sam bila kod mame,kao i pre i posle nje,a kad sam dosla,29.01. mm navalio da pravimo bebuuser posted image ,doslo mu eto,konacno user posted image .
Uporan covek ,svako vece u akcijiuser posted image iako je kasno za ovaj put,rekla bih. Nenaspavana sam,ne pitajteuser posted image
Medjutim,ja nisam dobila po izracunu 6. tj.7. pa ni danas.Cudno se osecam skroz...naduveno...Uradim test jutros u 5h,on negativan...jedna crtica user posted image
Koliko sam to ocekivala ...po onome koliko znam...toliko se cudom cudim sto nemam jos...i sve tako.
Jedino sto bih volela da smo zasad omanuli da ne rodim pre 23.10....ne znam sta bih sa Vagom u kuci user posted image ,Tacnije,zelimo devojcicu,a ovo ne bi bila...
a salu na stranu,samo neka je zivo i zdravo i da se samo radjaju deca!!!
Sta mislite...samo kasni,jel?!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 283
8.2.2014 13:19:31   
rasa_
Ne znam, mozda da ponovis test za dan dva. Nisam ni ja bas iskusna, ali koliko sam citala moze se desiti da si ga rano uradila. user posted image

(odgovor članu gaga1972)
Direktna veza do poruke: 284
8.2.2014 13:30:40   
gaga1972
Da,planiram da ponovim ako ne procuri... Hvala rasa! Medjutim,nisam mirna,kopka me a sve zbog tog sto sam ubedjena da je vec i 29.01.bio neplodni dan a tek ovamo kasnije...

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 285
8.2.2014 13:42:53   
rasa_
Ne mora da znaci, nekad se desi da ovulacija malo zakasni ili porani. Po tvom ovulacija je trebala da bude 24.og ili 14 dc. Ja ti savetujem da ponovis test ako ne dobijes. user posted image

(odgovor članu gaga1972)
Direktna veza do poruke: 286
8.2.2014 14:16:43   
amelia
Gluvarce srecan rodzendan i cestitam za user posted image nadam se da ces da povuces nekog user posted image . Ivo, milice nemam potrebu za test i betu dobila sam ujutru. euser posted image ...navijam da ve vas dve zaobidzeuser posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 287
8.2.2014 16:24:12   
madre
gluvarce, bravoooouser posted image user posted image user posted image
sada uzivajuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 288
8.2.2014 16:34:31   
nata11
Gluvarce srecan rodjendan i cestitam draga user posted image

Gago dobrodosla. user posted image Jel znas tacno kada ti je bila O, jesi prala trakicama, T ...?

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 289
8.2.2014 18:31:13   
milica93
Amelia draga, bas mi je zao, ali idemo dalje. Pokazacemo mi njoj kad tad. Nadam se sto pre user posted image ...
Kod mene nema nista. Ako da nateram dragog da odemo kupiti test. Jel mislite da je pametno da imamo odnos danas? Mislim da ne izazovemo nesto ako ne treba slucajno.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 290
8.2.2014 18:38:46   
amelia
Milice user posted image idemo dalje kako se lose osecam lomm stomak me rastura ni tableta ne pomaze sad evo pijem ca user posted image sto se tice odnosa mislim da nebi nista stetilo pa koliko znam sve zene imaju odnose tokom cele trudnoce osim one kojima je rizicna trudnoca...samo nek bude lagano uzivajte mislim da nece da nemoze danaskodi ali izbor je na tebi draga...jel prestalo ono curkanje? Kad ces da radis test?

Ayan <3

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 291
8.2.2014 19:53:09   
milica93
Amelia, probsj ds popijes caj od nane ili kamilice, to zna da smiri stomak, ako imas. Mada ako ti ni tableta ne pomaze, ne znam bas ... Jeste, prestalo je, nije ni bilo od onda, bar ja nisam primetila. Ne znam jel stizem da kupim test danas. Mozda bolje da sacekam, evo po prvi put da se meni ne radi test. Znam to za odnos, nego da ne procurim slucajno, ako ono nije pocetak mece bio ... ma bice kako bude
Ljubim te

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 292
8.2.2014 21:45:11   
IVA 11
Ćao žene! Šta ima novo?

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 293
9.2.2014 8:35:24   
vonavoj
jutro! kod mene nista novo,sta se ovo poremetilo!user posted image
sutra radim test,ako ne stigne..trebala sam u petak da dobijem! ali nemam nikakve simptomeuser posted image ..nego pms! grudi me ne bole!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 294
9.2.2014 9:06:27   
IVA 11
Von draga, ajde da nas obrađuješ! A imam osjećaj da jesi user posted image ! Ovog mjeseca si bila opuštena i rekla nećeš sad zbog operacije krajnika tvoje djevojčice, i evo vidjećeš. Dobro jutro! Ni ja nisam dobila još, danas idem na ultrazvuk...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 295
9.2.2014 11:35:31   
Anoniman
Drage devojke ja i muz pokusavamo dobiti bebicu vec 2 god ali bezuspesno...ovaj mesec veoma sam zabrinuta nisam jos dobila mecu a zadnja je bila 7.januara uvek su mi bile tacne a ovaj mesec nikako da stigne a i dva testa su mi bila negativna...jel imala neka slicno iskustvo...

(odgovor članu IVA 11)
  Direktna veza do poruke: 296
9.2.2014 11:36:29   
GagaT
Zdravo zenskaci, evo da se i ja prikljucim. Danas mi je 36Dc, Ovul. bila 21 DC vec nekoliko dana na dnevnom ulosku po tackica svetlo braon, danas malo vise tog braon iscedka, mens stize danas ili sutra. Radila sam test i negativan je. Dobila sam klomifen da pijem pa se nadam uskoru preseljenja iz crtica u trudnice... Ah, kakva masta user posted image .
Puno vas ljubim sve, svim zenicama koje su docekale svojee user posted image cestitam od srca a onima koje cekaju zelim brzo ostvarenje zelje.
Cao

< Poruku je uredio GagaT -- 9.2.2014 11:37:16 >

(odgovor članu gluvarce)
Direktna veza do poruke: 297
9.2.2014 12:29:35   
Maslacak15
Gago user posted image Da ti klomifen donese zeljene crtice!!

Anonimna nije tu jos proslo mnogo vremenena, tek je CD 31. Uvek moze da se desi da se ovulacija pomeri i odlozi ciklus. Uvek. Cak i kod zena sa najregularnijim ciklusom. Eto ja sam ceo zivot imala cikluse 26-28 dana, dan dva gore dole kao stoperica, pa sam u avgustu 2010 imala ciklus od 35 dana bez razloga. Srecom ja sam pratila i ovulacije i shvatila navreme da je kasnila tako sam se pripremila na duzi ciklus. Na zalost nisam bila trudna ( zatrudnela sam tek 7 meseci kasnije). Sto naravno ne znaci da ti nisi. Mozda je zbog toga i test negativan. Oni su pouzdani tek od 13 ili 14 dana posle ovulacije. Ponovi za par dana ako vestica ne stigne i mozda se obradujes. S druge strane ako vec tako dugo pokusavate a uspeh izostane mozda je vreme za proveru hormona. Pozdravljam te.

(odgovor članu GagaT)
Direktna veza do poruke: 298
9.2.2014 12:40:48   
IVA 11
Anonimna, sačekaj još malo, pa uradi betu. Srećno sa klomifenom! user posted image Meni kasni isto, jedva čekam da vidim šta će mi dr reći. I dalje me bole bradavice na dodir, stomak ne, nemam pms... Nadam se da ću uskoro saznati šta je u pitanju pošto godinama imam redovan ciklus...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 299
9.2.2014 12:41:32   
daca77
A kad ja da ocekujem user posted image , posle svega?user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here