|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat]
12.2.2014 15:30:31   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: 7marii

Molim vas recite mi dali je neka od vas user posted image imala implantacijsko krvarenje i kako je izgledalo? HVALA

Ja sam imala 22dc implatacisjko krvarenje, a to mu dodje 7 dan od odnosa. user posted image Bilo je kao svetlo roze sukrvica.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 576
12.2.2014 15:31:38   
Sosa Mena
Von sam ti rekla da je februar tvoj user posted image
A vidla sam i test i nesto mi je mnogo crvenkast user posted image Jel si sigurna da je samo jedno? user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 577
12.2.2014 15:42:58   
mamica3
17 joka hvala ti mila moja,ja sam se bas nesto ponadala u ovaj ciklus,toliko zutih tijela,samo me malo zbunilo kako ih je sve vidjela tri dana nakon O...ma kako god bude ostaje mi nadati se...sta se desava s tobom,verolinom, dacom izvinite stvarno nisam upratila jako sam malo svraćala

< Poruku je uredio mamica3 -- 12.2.2014 15:43:32 >

Direktna veza do poruke: 578
12.2.2014 15:50:53   
VKaja
to mi se pojavilo 7 dana pre (ne)ocekivane mece, ali sam imala koji dan ranije ovulaciju.. znaci nije KRV, nego blago, blago rozikasto.. pa sam ja to povezala sa tim.. mozda i nije.. hmmm user posted image
sada sam 4ned i 6 dana user posted image

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 579
12.2.2014 15:54:18   
17 joka
ja sam u oktobru radila VTO i nazalost opet 0

Verka, treba na inseminaciju,ali je fasovala neku cistu pa to da sredi i biceuser posted image kod nje ubrzo

Dacika, je sad bila u postupku ali je prekinut posto nije dobro odreagovala na stimulaciju,ali bice uskoro radice VTO iz prirodnog ciklusa i nadamo se ovog puta uspehuuser posted image

a ja ko zna kad cu opet raditi nesto

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 580
12.2.2014 15:57:19   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: VKaja

to mi se pojavilo 7 dana pre (ne)ocekivane mece, ali sam imala koji dan ranije ovulaciju.. znaci nije KRV, nego blago, blago rozikasto.. pa sam ja to povezala sa tim.. mozda i nije.. hmmm user posted image
sada sam 4ned i 6 dana user posted image

Hvala, meni se to sad pojavilo (6. februara, a treba da dobijem 15.) i to samo jednom naveče i posle ništa.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 581
12.2.2014 15:57:59   
mamica3
hvala ti puno na odgovoru,želim svima da sto prije ugledate crtice naravno i ja sa vama,
moja rodica se sprema uskoro u prag na VTO ,kazu da imaju najvise uspjeha,gdje si ti pokusala

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 582
12.2.2014 16:04:17   
VKaja
Stvarno ne znam sta bi drugo moglo da bude.. i meni se pojavilo taj dan jednom i vise ne..

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 583
12.2.2014 16:05:44   
VKaja
I moja drugarica bila u Pragu na nekim ispitivanjima, a VTO joj je zakazana valjda za mesec-dva.. Isto kaze da je cula da su najuspesniji!

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 584
12.2.2014 16:11:46   
17 joka
Vkaja, uzivaj i nebrigaj sad o tome

Mamice, i ja sam radila u Pragu ali ne u klinici PFC vec drugoj i jako sam zadovoljna i cene su im manje

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 585
12.2.2014 16:17:39   
mamica3
ja zaista ne znam u kojoj klinici ce ona al eto kako je ona saznala imaju dobre rezultate,jednoje sigurno nadu ne smijemo izgubiti nikada bice ako bgd bebica...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 586
12.2.2014 16:59:59   
milica93
Joka user posted image
Navijam za user posted image sto pre. user posted image

< Poruku je uredio milica93 -- 12.2.2014 17:02:48 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 587
12.2.2014 17:00:34   
amelia
Crtice moje kakoste mi ? Von imas li nekih simptoma ?kako se osecas? Milice jos uvek nista od vestice user posted image meni evo ovih dana user posted image prolazi jooo cure drzite mi fige moram da pocnem da pakujem kofere idemo uskoro u svajcarskoj trbuhom z kruhom...kako sam uzbudzena ne znam sta da radim..

Ayan <3

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 588
12.2.2014 17:06:53   
milica93
Amelia moja, nista ... ni naznake, ni ziganje jajnika ni nista. Sve cekam da dodje i prodje pa da pocnem da se kontrolisem, al nesto nikako ni da krene. Sve jos uvek potajno gajim nadu da sam mozda pogresno racunala sve, pa i prerano uradila test. Ko ce mu ga znati. user posted image

Sad onda u nove pobede. Sad ces imati i da mislis o cemu, pa ces biti opustenija. Sad ce user posted image 100%. Navijam draga. user posted image
I treba, samo begajte gde je bolje po vas.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 589
12.2.2014 17:10:59   
17 joka
Amelija, zelim tiuser posted image sto pre

zelim vam svako dobro i puno srece, i mi da imamo mogucnosti odleteli bi odavde bez razmisljanja

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 590
12.2.2014 17:11:35   
7marii
A neke bolove,mene ceo dan zigaju jajnici danas je 5 dan od O,a tad smo bili vredni. Nikad me ovako rano nisu boleli jajnici. Danas mi je 16 dc ali ja dobijam na 24 dana. Videcu sta je,nema mi druge sad cekam iliuser posted image ili user posted image

Direktna veza do poruke: 591
12.2.2014 17:13:08   
7marii

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Molim vas recite mi dali je neka od vas user posted image imala implantacijsko krvarenje i kako je izgledalo? HVALA

Ja sam imala 22dc implatacisjko krvarenje, a to mu dodje 7 dan od odnosa. user posted image Bilo je kao svetlo roze sukrvica.

A neke bolove? mene ceo dan zigaju jajnici danas je 5 dan od O,a tad smo bili vredni. Nikad me ovako rano nisu boleli jajnici. Danas mi je 16 dc ali ja dobijam na 24 dana. Videcu sta je,nema mi druge sad cekam iliuser posted image ili user posted image

Direktna veza do poruke: 592
12.2.2014 17:37:34   
7marii

IZVORNA PORUKA: milica93

Amelia moja, nista ... ni naznake, ni ziganje jajnika ni nista. Sve cekam da dodje i prodje pa da pocnem da se kontrolisem, al nesto nikako ni da krene. Sve jos uvek potajno gajim nadu da sam mozda pogresno racunala sve, pa i prerano uradila test. Ko ce mu ga znati. user posted image

Sad onda u nove pobede. Sad ces imati i da mislis o cemu, pa ces biti opustenija. Sad ce user posted image 100%. Navijam draga. user posted image
I treba, samo begajte gde je bolje po vas.

Milice pa koliko ti kasni?pokusala sam dandjem gore neki tvoj post da vidim,kad si radila test? Mojoj drugarici ni doktor ni test nisu pokazivali do 6 nedelje a sad ima malu user posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 593
12.2.2014 17:46:44   
Maslacak15
Urinski test teoretski moze da pogresi, tj da bude neispravan iako se jako retko desava, ali bHCG iz krvi je apsolutno pozdan. I gde je beta nula nema trudnoce.

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 594
12.2.2014 18:03:55   
vonavoj
jako mi se spava..hahhaa...a na poslu haos,a kod kuce cerka ne da da se odmara user posted image
i muka mi je,osecam svaki miris i nista mi se ne jede!user posted image

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 595
12.2.2014 18:12:34   
Sosa Mena

A neke bolove,mene ceo dan zigaju jajnici danas je 5 dan od O,a tad smo bili vredni. Nikad me ovako rano nisu boleli jajnici. Danas mi je 16 dc ali ja dobijam na 24 dana. Videcu sta je,nema mi druge sad cekam iliuser posted image ili user posted image

Nisam imala bolove. Imas u temi Znaci trudnoce moj post pa pogledaj. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 596
12.2.2014 18:47:07   
madre

IZVORNA PORUKA: vonavoj

jako mi se spava..hahhaa...a na poslu haos,a kod kuce cerka ne da da se odmara user posted image
i muka mi je,osecam svaki miris i nista mi se ne jede!user posted image

kakav nalet simptomauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 597
12.2.2014 19:00:15   
milica93
Von krenuli simptomi, a? user posted image
Nisam radila betu Maslacak, a test kad i Von, znaci prekjuce.
Kasni mi oko 10 dana ja mislim.
Ih kad bi bilo tako, niko srecniji od nas, ako je trudnoca, al iskreno ne verujem. user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 598
12.2.2014 19:01:03   
madre
milice, koliko ti je trajao prosli ciklus?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 599
12.2.2014 19:07:18   
milica93
Ja mislim 25 ... uvek dobijem izmedju 23-25-og dana
26 evo proverih

< Poruku je uredio milica93 -- 12.2.2014 19:10:57 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here