|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat]
12.2.2014 19:15:50   
IVA 11
Gdje ste žene? Ja još ne dobih, iskreno se nadam da ću uskoro.

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 601
12.2.2014 19:21:39   
Verolina
Ni jauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 602
12.2.2014 20:13:12   
*Sara
Dobro vece cekalice....evo i ja postadoh jedna od vas...procitala dosta postova i ocigledno je svaka zena individua za sebe...ja sutra treba da dobijem i strah me je da ne tripujem neke navodne znake,ali znam da me bole jajnici ali ne tako jako kao inace...videcemo svakako ovih dana

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 603
12.2.2014 20:13:56   
Verolina
Dobrodosla Sarouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 604
12.2.2014 20:25:20   
*Sara
Hvala za dobrodoslicu....jedva cekam da svane sutrasnji dan a isto tako me je i strah....uf kad mi kazu ljudi ne opterecuj se i ne razmisljaj....lako je to onima ko ne planirauser posted image pa slucajno zabebi....nama nije tako? Ili bar meni :)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 605
12.2.2014 20:32:14   
Verolina
Mi svi navijamo da ugledasuser posted image
Saro, slucajnost ili ne, bitno je doci do cilja.
Inace, ja uopste ne volim "opustene ljude" i ne verujem u njih. Extremna opustenost je izvestaceno, lazno stanje koje ne postoji kao ni perpetum mobile.
Ljudi smo pa se i strecamo. Ljudski je to, a ja navijam za taj atribut uz subjekat.user posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 12.2.2014 20:34:36 >

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 606
12.2.2014 20:33:11   
*Sara
Videcu sta cu dobiti za dan zaljubljenihuser posted image ....mozda najlepsi poklon

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 607
12.2.2014 20:51:16   
17 joka
Saro , dobrodošla, iuser posted image da te obradujuuser posted image

Verka, jos nema veštičare,skoro ce,kad radis OGTT?

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 608
12.2.2014 20:53:29   
Verolina
Sledece nedelje u sredu

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 609
12.2.2014 21:00:09   
*Sara
Da li vam je ovo prvo cekanje zauser posted image ili drugo? Koliko vec pokusavate,jer citam da je sve isto kod pms i trudnoce

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 610
12.2.2014 21:09:15   
Mara1986
Žene moje lepe,buduće trudnice i buduće majke želim vam SVU SREĆU OVOG SVETA da što pre ugledate user posted image čitajući ovde vaše kom. setila sam se sebe ... ja sam je čekala 3 godine ... jao koliko sam samo tih testova uradila ... i koliko je njih samo bilo negativnih... a pritom su mi bile jako neredovne... i svaki put sam rekla sebi neću više da ih radim .... i opet odem i opet bude negativan user posted image a onda kad sam naj manje očekivala odradila ga čisto radi reda ... bacila na sto i dok sam pobacala kutiju i uputstvo za upotrebu bacim pogled a ono user posted image bila sam u šoku i presrećna... (na žalost nije uspela trudnoća) Majka me tešila da se ne brinem jer čim sam ostala tad ostaću ubrzo opet... ja kao "ma da svi me teše jer me žale" ... međutim ja digla ruke nisam htela ni da čujem da odmah ostanem (trebalo mi je psihički da se sredim) ali Bog je imao drugi plan i ja ostanem opet trudna posle samo 3 meseca... user posted image sad čekam dečkića i još malo ulazim u deveti mesec... Ne želim da me shvatite pogrešno hoću samo da vam kažem da se držite cilja i drago mi je što se držite zajedno i podržavate,ne odustajte i verujte,mi smo žene psihički jake a da ni same nismo svesne koliko ... a ja vas sve za nos vučem i želim da vas što pre vidim kod nas u chat-u user posted image

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 611
12.2.2014 21:15:45   
rasa_
Dobrodosla, Saro. Mi radimo na bebicu vec 2 godine. I ja bih trebala sutra da dobijem, ali posto mi nisu bas redovni ciklusi dajem user posted image fore par dana.
Maro, hvala ti sto si sa nama podelila svoju pricu. To mi daje nadu da ko ceka taj i doceka. user posted image

(odgovor članu Mara1986)
Direktna veza do poruke: 612
12.2.2014 21:35:52   
mamin mish
Dobro vece zene!
Samo da vas zagrlim!!!

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu rasa_)
Direktna veza do poruke: 613
12.2.2014 21:57:46   
17 joka
Marno, jako mi je drago da je Bog nagradio vas trud, svu srecu vam zelimuser posted image

Saro nma je ovo 6 god user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 614
12.2.2014 22:01:49   
VKaja
17 joka
6 godina?? user posted image user posted image
Pa sta kazu dr?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 615
12.2.2014 22:04:26   
17 joka
MM ima azospermiju 0 spermatozoida i mi samo mozemo na VTO sa donacijom radili dva puta i bilo je neuspesno obauser posted image

< Poruku je uredio 17 joka -- 12.2.2014 22:09:20 >

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 616
12.2.2014 22:10:34   
VKaja
Jako, jako mi je zao kad cujem ovako nesto.. Samo nemojte da odustanete!!! Ja nekako verujem da hrana i bilje mnogo znace, pa bi mozda mogli da predjete na makrobiotiku.. kada cete opet na VTO?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 617
12.2.2014 22:28:34   
17 joka
ako se nedesi neko cudo, neverujem da cemo ove godine moci.

Finansije su nam najveci problem

sad imam neke varijante ako bude krenula neka studija ako skupe dovoljan broj zena tu bih mozda mogla izvuci neku jajnu celiju i zamrznuti ih dok nebudemo mogli raditi ostatak
ili da me nekom srecom izvuku za donaciju preko kutka,dobija se 2000e pa bih nekako skupili ostatak ali sve je to pod velikim znakom pitanja

mi nikad necemo odustati koliko god da je tesko verujem u dubini duse da cemo imatiuser posted image

(odgovor članu VKaja)
Direktna veza do poruke: 618
13.2.2014 0:35:48   
srculence25
joko user posted image bice verujem u tebe.Ti si nas borac.Mnogo puta kad citam tvoje komentare vracas mi snagu volju i borbu kad potonem.
Ivo da nije zakasnila o pa zato kasni

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 619
13.2.2014 8:25:45   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Von sam ti rekla da je februar tvoj user posted image
A vidla sam i test i nesto mi je mnogo crvenkast user posted image Jel si sigurna da je samo jedno? user posted image

user posted image user posted image
dobro si me povukla!!!
jutro! devojke,sad ja vas vucem!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 620
13.2.2014 8:37:18   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: *Sara

Hvala za dobrodoslicu....jedva cekam da svane sutrasnji dan a isto tako me je i strah....uf kad mi kazu ljudi ne opterecuj se i ne razmisljaj....lako je to onima ko ne planirauser posted image pa slucajno zabebi....nama nije tako? Ili bar meni :)

Sara dobro nam došla!

Kada ne postoje zdrastveni problemi kod partnera, upravo to opterećenje može da bude veliki problem.
Koliko slučajeva znamo da su žene se spremale za VTO (prvi put) i kad su predale papire - ostale u drugom stanju. Zašto? Opustile su se, nisu razmišljale jer su mislile da nema šanse.

Prvi put ni ne znam kako sam ostala u drugom stanju (sa bivšim - pazili se). Pa sam morala na kiretažu. Drugi put smo i mm i ja mislili da smo bili problem u prethodnim vezama - sabivšim sam ja posle pokušavala godinu dana, on sa jednom oko pola godine. I za mesec dana sam ostala u drugom stanju.
Drugi put smo ga isto uboli posle jednog ciklusa - misleći jednom smo uboli, nema šanse opet.

Evo, sad opet pokušavamo, ali ovaj put već nekih 3 ciklusa (kažem već jer smo prethodnih puta malte ne iz prve, molim čekalice koje se trude duže da me ne shvate pogrešno).

Ali ovaj put sam ja opterećenija - i šta ti cela priča govori?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 621
13.2.2014 8:49:17   
vonavoj
trco,na opterecenje ne mozes puno da utices,mi smo uspeli sad jer smo rekli da cemo praviti pauzu,zbog cerkine operacije koja je sledece nedelje..ali eto,Bog je tako hteo!
a prvi put smo uspeli,kad je meni bio najveci haos na poslu,zavrsni racun...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 622
13.2.2014 8:54:43   
madre
trco, cesto slusam kako opterecenje lose utice na zacece... mozes li da mi objasnis kako to utice?
da li mislite na opterecenje u toku seksa ili kasnije dok se ceka ishod?
pitam, jer meni ta teorija ne pije vodu, ali bih volela da me neko razuveriuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 13.2.2014 9:00:43 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 623
13.2.2014 8:57:47   
Trcosava
Kako misliš ne možeš da utičeš na opterećenje?

Upravo si rekla da ste oba puta uspeli kada niste mislili na to user posted image

Naravno, živ čovek - mora da razmišlja.

Ali koliko je moguće, probamo da ne mislimo o tome.
Da se razumemo, ni ja ne mogu da dočekam da vidim hoću li dobiti ili ne, ali se trudim da ne mislim toliko o tome. Vidiš da izbegavam temu crtice user posted image

Meni je to dodatan pritisak koji mi ne treba. Svrnem samo kad vidim da se svi sjatili - znači da je neka ugledala user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 624
13.2.2014 9:02:51   
VKaja
Tacno tako!! I ja verujem da cete uskoro ugledati user posted image
Zivot je cudo, samo jaka vera i bice sve ok..
Mnogo je vazno sto ste jedno drugom pokazali da se volite i postujete i da ste zajedno u svemu, do kraja!!!
Ja vam od srca zelim user posted image i saljem pozitivne misli i jaku, jaku zelju da se sto pre desi!!!
Znam neke ljude koji su i preko 10 godina cekali na user posted image ali nikada nisu odustali - medju njima i roditelji moje drugarice!!

Drzim fige i grlim jako user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Otkrivena veza između detinjstva i endomet...
Iako ovaj zdravstveni problem pogađa mnoge žene širom sveta, o endometriozi se malo zna. Nedavna istraživanja otkrila su...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

Млеко.
Admin

Које млеко је здравије давати детету после годину дана:

Click Here