|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat]
16.2.2014 14:24:08   
Jole84
Saro čestitam,neka ti je laka trudnoća user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 851
16.2.2014 14:44:26   
milica93
Iva, u prevodu još postoji šansa za bebca, jel? user posted image
Raso, nadam se da nećeš. I da ćeš dobiti na vreme, ako trebaš već.
Amelia, kako selidba? Postižeš li sve? Nemojte da zapostavite bebicu. user posted image
Saro od 5. nedelje na UZ da ja znam. user posted image

Meni se pojačao sekret.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 852
16.2.2014 15:00:23   
Maslacak15
Ivo11 mislim da bi mogla da ocekujes vesticu najkasnije 7-10 dana otkako se beta spustila na manje od 1.Pozdrav za sve crticeuser posted image

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 853
16.2.2014 15:19:01   
milica93
Maslačak, izvini na gnjavaži. Jel znaš kolika bi sad trebala da mi bude beta ako jesam il ako nisam trudna? Hvala. user posted image

Meni je kad sam prošli put mislila da sam trudna, kad je samo curkalo, a ispostavilo se da je to menstruacija bila bila oko 1. A to je bilo oko 23. januara. A po maybe baby-ju mi je tad već bila ovulacija. Sad videh ovo što si napisala Ivi pa se set_ih. Izvini još jednom.

< Poruku je uredio milica93 -- 16.2.2014 15:28:37 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 854
16.2.2014 15:20:11   
IVA 11
Maslačak, hvala user posted image Beta je bila 1, 20 prije 7 dana. Ja bih voljela da dobijem, pa da odradim hormone(iako mi kasni samo ovog mjeseca, godinu dana mi je ciklus na 31 dan). Jer iskreno ne vjerujem da može ovulacija ovoliko da zakasni, ZM je bila 4-og januara.

Direktna veza do poruke: 855
16.2.2014 15:56:35   
Maslacak15
Ma ovulacija je bila najkasnije dve nedelje pre tog HCGa 4. prvog kojeg si radila. Ciklus je pomerila biohemijska trudnoca, tj prisustvo HCG a u sistemu, koliko toliko, stabilizovao je zuto telo. Svaka zena razlicito reaguje. Kod nekih cim padne HCG odmah prokrvare a kod trugih traje dosta dok se progesteron spusti. Ja verujem da ces ti dobiti spontano uskoro...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 856
16.2.2014 16:07:41   
Maslacak15
Ne razumem miliice sta je bilo 23. januara. Beta HCG je jako individualna ali je 14. dana posle ovulacije, nazovimo ga na dan kasnjenja menstruacije obicno vec trocifrena, oko sto. I onda raste eksponencijalno. Znaci desetak dana posle kasnjenja bude cesto vec u hiljadama. Zato su testovi jako pouzdani obicno par dana posle kasnjenja. Eto najbolji primer je Von, kasnilo joj je 4. dana kad je uradila test i ono ga u galeriji spreman za razglednicuuser posted image . Ali kljucno je znati kad je bila ovulacija za sve racunice. A to se zna ili folikulometrijom ili merenjem bazalne ili LH trakicama. Sve ostale metode su nepouzdane i podlozne greskama.

Direktna veza do poruke: 857
16.2.2014 16:08:44   
*Sara
I mozete li mi molim vas preporuciti neku novu temu gde mogu naci neke zanimljivosti za pocetak mog stanja... Hvala

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 858
16.2.2014 18:10:09   
vonavoj
sara,tek za dve nedelje i moze da se vidi nesto na uzuser posted image
ja sam poslednji put imala 6.1.i dr mi je pregledom ustanovila trudnocu,a uz imam zakazan za 17.3...nacekacu se!
maslacak user posted image user posted image ..meni je stvarno bazalna pomogla,da ne kazem tebi da me nateras da radim testicuser posted image

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 859
16.2.2014 18:21:38   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: *Sara

I mozete li mi molim vas preporuciti neku novu temu gde mogu naci neke zanimljivosti za pocetak mog stanja... Hvala

Saro, ovde se možeš pridružiti razgovoru trudnica, a po tickeru-kada pređeš mišem preko nečijeg nicka (koji i sama dodaj) možeš videti ko je u kojoj nedelji trudnoće KLIK OVDE

Pored ove chat teme, uz pomoć pretraživača možeš naći bezbroj drugih tema koje te zanimaju vezano za tromesečja.

Dobro nam došla trudnjačo!

< Poruku je uredio dunja RR -- 16.2.2014 18:22:11 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 860
16.2.2014 18:22:49   
Andjelika80
Von, Saro cestitam! Pozdrav.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 861
16.2.2014 19:44:46   
mamica3
Saro cestitam od srca....zelim ti sto laksu trudnocu i ostale koje cekaju da sto prije ugledaju user posted image

(odgovor članu *Sara)
Direktna veza do poruke: 862
16.2.2014 21:00:23   
amelia

IZVORNA PORUKA: milica93

Amelia, kako selidba? Postižeš li sve? Nemojte da zapostavite bebicu. user posted image
Milice napredujemo vec sam spakovala kofere treba da vidimo za karte i onda idemo....necemo zaboraviti na bebicu ali ovog puta cu opustenija biti ..mozda tako smuckamo nesto user posted image

Ayan <3

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 863
16.2.2014 21:25:59   
17 joka
Saro user posted image user posted image Cestitam lepu i laku trudnocu ti zelim
Olga,mamice,Maro user posted image za crtice

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 864
16.2.2014 21:39:39   
VKaja
Pozdrav svim cekalicama i crticama!!!

Saro, cestitaaam!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 865
16.2.2014 22:58:07   
milica93

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Ne razumem miliice sta je bilo 23. januara. Beta HCG je jako individualna ali je 14. dana posle ovulacije, nazovimo ga na dan kasnjenja menstruacije obicno vec trocifrena, oko sto. I onda raste eksponencijalno. Znaci desetak dana posle kasnjenja bude cesto vec u hiljadama. Zato su testovi jako pouzdani obicno par dana posle kasnjenja. Eto najbolji primer je Von, kasnilo joj je 4. dana kad je uradila test i ono ga u galeriji spreman za razglednicuuser posted image . Ali kljucno je znati kad je bila ovulacija za sve racunice. A to se zna ili folikulometrijom ili merenjem bazalne ili LH trakicama. Sve ostale metode su nepouzdane i podlozne greskama.

Maslačak, 23. januara sam vadila betu, jer nisam verovala da mi je neko oskudno krvarenje bilo menstruacija, ali izgleda da je bilo. Dan posle toga 24. Maybe baby mi je pokazao ovulaciju, što mi je pomoglo da shvatim da je ono ipak bilo menstruacija, jer taman se poklopilo po računici. A tad mi je beta bila 1, tako nešto. Ivi si napisala da kad je beta ispod 1 da treba mentruacija za oko 10 dana. Ja sam onda trebala dobiti oko 2. Ako dobro shvatila.
Ne znam sad ni sama šta napisah.

Direktna veza do poruke: 866
16.2.2014 23:13:44   
17 joka
Milice, mozes otici kod Dr. ako mislis da nesto nije dobro

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 867
17.2.2014 0:35:29   
indy_25
Dobro vece crtice. Saro cestitam sve najljepse i da ti se ubrzo pridruzimo. Olga, Ivo mnogo mi je drago sto cemo zajedno cekati. Vrijeme je i nama da se ponovimo :) vidim neke stare ringerajke vec drugo i trece cak rodile. Bas sam dugo bila odsutna. Ivo navijam da bude. I navijam za sve nas.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 868
17.2.2014 1:00:58   
milica93
Joka, znam ... svejedno to mislim uraditi, al dok ne odem. user posted image Nikad mi ne da djavo mira. user posted image
Rekla mi je već Maslačak šta treba da povadim, uradiću to i onda sa tim kod ginekologa. Samo što ovde niko ne valja i nikome ne verujem, a nije mi sad nešto u planu ići za Novi Sad.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 869
17.2.2014 1:51:27   
17 joka
Mico, sredice se touser posted image

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 870
17.2.2014 2:08:41   
milica93
Joka znam da hoce, al trenutno sam u takvom haosu. Valjda mi se sve skupilo, pa kipim sa svih strana. Vristala bih. Evo sedim i placem od muke.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 871
17.2.2014 8:27:40   
Maslacak15
Milice bice sve ok draga nemoj da se brinesuser posted image . Malo si me pogresno shvatila. Kod Ive znamo da je najverovatnije bilo biohemijske trudnoce jel je beta bila 4 par dana posle kasnjenja ocekivane menstruacije. U tvom slucaju ne znamo da je beta ikad bila pozitivna u ovom ciklusu. Ako si dobila 23 januara onda treba najnormalnije da ocekujes menstruaciju po kalendaru uskoro ako se ne varam posto su ti kraci ciklusi.

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 872
17.2.2014 10:11:57   
mamica3
jutro ženice moje,evo jedna user posted image za sve

Direktna veza do poruke: 873
17.2.2014 10:21:43   
mamin mish
Dobro jutro zene.
saro cestitam na user posted image neka ti je laka user posted image .
Kod mene nista novi trebalo bo sutra da dobijem ali simptoma nikakvih nemam a islom i da mi je Okasnila ovaj mesec tako da ce user posted image sigurno kasniti.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 874
17.2.2014 11:30:41   
milica93
Hvala vam drage moje. user posted image Znam da hoće, al valjda više nisam mogla da izdržim. Sa svih strana me steglo. A inače sam oset_ljiva.
Maslačak, 12.januara sam imala mecu, a 24. O. user posted image
Izvini izmučih te, a nisam dovoljno obratila pažnju na detalje. Hvala ti. :*

Mene je janik juče ceo dan boleo i boleo i boleo. Ne pamtim da je ikada tako dugo i bolno. I svako malo sam išla u wc. Moram pod hitno zakazivati kod lekara.

Ima li koja kakvih lepih vesti? user posted image

< Poruku je uredio milica93 -- 17.2.2014 11:35:15 >

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

ime za moju devojcicu
beba13

misljenje o imenu AURORA-LANA :)

da (28%)

ne (66%)

ili komentar :) (7%)

Ukupan broj glasova: 137

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here