|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice - 02/14. [chat]
17.2.2014 21:11:34   
indy_25
Madre draga i love you. Pa kako nisi dobila od 5 januara? Ja amo zatrudnim ovaj mjesec bice lrava valentinska beba. Jer smo taj dan pravili. A ja sam imala 1feb to znaci da mi je ovulacija bila tacno 14. A trebala bih saznati da sam trudna 28 :) Ma jesam sigurno vjerujem u nas :)

(odgovor članu Branchyca)
Direktna veza do poruke: 901
17.2.2014 21:16:02   
madre
ma za mene to nije nista cudno, moji ciklusi mogu da traju i po 70-80 danauser posted image
navijamo za tu valentajn bejbi iz sve snageuser posted image user posted image veruj i treba da verujesuser posted image
koji vam je ovo mesec da pokusavate?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 902
17.2.2014 21:42:32   
17 joka
Indy, user posted image najlepši poklon za zaljubljeneuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 903
17.2.2014 22:08:11   
mamica3
Indy drzim fige da nas obradujes...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 904
17.2.2014 22:13:12   
indy_25
Mi pokusavamo ima tri mjeseca al ne stalno jer sam preumorna nemam bas ceste odnose hahahha. Al nismo optereceni ono ako se desi super ako ne nema veze.

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 905
18.2.2014 3:51:10   
majcekzmajcek
Cao crtice! user posted image . Ja bih opet da vam se pridruzim, ako me primate u drustvouser posted image . Bila sam ovde pre dve godine, ali sam onda imala neke zdravstvene probleme i prestali smo na neko vreme da radimo na bebi. Sada, unazad 5 meseci intezivni pokusavamo da smuckamo nesto, ali ne ideuser posted image , A ja bas tako silno zelim da ugledam svoje user posted image i da dobijemo jedno user posted image . Malo mi je frka, jer ove godine punim 35godina, imam hiperinsulinemiju i pijem gluformin i hasimoto treoiditis, koji za sad drzim pod kontrolom, a imam i polip na grlicu materice za koji mi doktor kaze da bi mogao biti prepreka za trudnocu i da bi ga trebalo operisati, ali ida ne bi bilo cudno da do trudnoce dodje i prirodnim putem. E sad me zanima da li je neka od vas imala problem sa hiperinsulinemijom i sa polipom na grlicu materice, a da je uspela da ostvari i iznese trudnocu?
E da, svim crticama zelim da sto pre ugledaju svoje dve user posted image user posted image a novim trudnjacicama zelim lepu i laku user posted image .

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 906
18.2.2014 9:44:37   
IVA 11
Majcejzmajcek, ne znam ništa o tvom problemu, ali želim ti da brzo ugledaš svoje crtice! :* Dobro jutro ženice... Meni grudi izgoreše, ogromne su mi i bole me jako, peku me bukvalno, stomak me uopšte ne boli, a pravo da vam kažem dočekati ne mogu da dobijem jer me ovo stanje ubi. Neobično mi je sve ovo, jer sam navikla na redovne cikluse godinama, i sad mi se sve poremetilo. Mada kad razmislim baš sam imala stresan period u prošlih mjesec i dva, pa hormoni uradiše svoje.

(odgovor članu majcekzmajcek)
Direktna veza do poruke: 907
18.2.2014 10:23:10   
mamin mish
Dobro jutro zene!
Majcekzamjcek Zelim ti da sto pre ugledas user posted image .

Kod mene jos nikakvih simptoma ni do user posted image ni od user posted image .
Trebalo bi danas da dobijem ali posto mi se cini da je O kasnila onda jos nista od testa

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 908
18.2.2014 10:39:05   
7marii
Zdravo crtice, nije me bilo nekoliko dana user posted image SAROO user posted image za user posted image zelim ti laku trudnocu. I svim cekalicama da sto pre ugledaju user posted image
Meni je danas 21 dc,jajnici me bas jutros boleli izgleda da ce user posted image za neki dan,a ja se bas ponadala user posted image user posted image nista ovog puta. Da li jajnici bole i kad je user posted image u pitanju, dajte mi neku nadu, ovo cekanje ubija kad ce taj 21.2 da mi zakasni user posted image user posted image

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 909
18.2.2014 10:56:55   
mamica3
7marii,mala je razlika skoro nikakva između Ti M,
Meni je danas 24dc,11dpo...imam sve simptome PMS....inace zadnji ciklus mi je bio na 25,a predzadnji na 21 dan...grudi me bas bole,stomak ponekad žigne,al mislim da ce ubrzo jer moja glavobolja ide u prilog PMS-u a mene od juce unisti

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 910
18.2.2014 11:22:23   
milica93
Majcekzmajcek, želim vam da što pre dobijete bebicu i da se sve lepo sredi. Navijam za vas. user posted image
Ivo, saosećam se ...ni kod mene još nema mece. user posted image
Mamin misu, nadam se da će biti lepe vesti. user posted image
Mari, ja mislim da mogu da bole i kad je user posted image , što mamica rece, mala je razlika izmedju simptoma M i T. Na našu žalost. user posted image
Mamice izvini, ne mogu sve da popamtim, jel tebi kasni?

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 911
18.2.2014 11:31:23   
milica93
Žene, rekoše mi da ovo trebam da uradim. Jel može neko da mi kaže šta je ovo poslednje, presekoh se. Jel radila neka već? Koliko ja znam spontani nisu tako retka pojava, pogotovo u ranom periodu.

,, prvo hormoni za procenu funkcije jajnika 2.-3. dana MC uz ultrazvučni pregled jajnika, ispitivanje štitaste žlezde i OGTT. Zbog spontanog pobačaja obavezno testiranje na stečene i urođene trombofilije. "

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 912
18.2.2014 11:31:24   
mamica3
milice,po zadnjem ciklusu sutra bi trebala dobiti,al ako pratim 14 dana od O onda u petak

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 913
18.2.2014 11:40:36   
lesica
Draga Milice, ja se ne razumem baš previše, ali mislim da možeš da postaviš pitanje u ovoj temi Pretrage i hormonska terapija, ima žena koje su prošle isto pa će ti one bolje objasniti. E sad, što se tiče OGTT-a možeš pročitati više OVDE,
i na kraju savet možeš da potražiš kod našeg endokrinologa u temi Pitajte endokrinologa

Mada, pre svega smatram da treba da se posavetuješ sa svojim ginekologom dobro, i da se dogovorite oko svih pretraga.

edit : sad sam videla da je ova sugestija za pretrage, zapravo odgovor endokrinologa na tvoje pitanje.

< Poruku je uredio lesica RR -- 18.2.2014 11:44:02 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 914
18.2.2014 11:50:04   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: milica93

Žene, rekoše mi da ovo trebam da uradim. Jel može neko da mi kaže šta je ovo poslednje, presekoh se. Jel radila neka već? Koliko ja znam spontani nisu tako retka pojava, pogotovo u ranom periodu.
Zbog spontanog pobačaja obavezno testiranje na stečene i urođene trombofilije. "

Milice i ja sam ovo radila, treba ti uput od hematologa ili uradi privatno (ali je skupo, ja sam platila blizu 300 eura). Neke trombofilije ćeš svakako morati da platiš jer naše državne ustanove nemaju sve reagense.

Nije to ništa strašno, ako ne daj Bože imaš neke od mutacija, dobićeš terapiju koja potpomaže zatrudnjivanje i održavanje trudnoće.

Kao što ti je Lesica predložile pitaj najbolje doktora na temi Pitajte endokrinologa.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 915
18.2.2014 12:11:17   
milica93
Lesice, Dunja ...hvala Vam. Da, da, to je odgovor na pitanje endokrinologa.
Problem je što nemam ginekologa, otišao je u penziju, a drugi su nikakvi. Izgleda da ću morati privatno, makar se za pare potrude da odrade.
OGTT i za štitastu mi pouzdano ne treba, to mi je u redu, to znam. Mislili su zbog dobijanja težine, ali jela sam dovoljno da bi se toliko ugojila, a i sklona sam. Jedem kad sam nervozna, a toga na pretek. Skinem isto tako lako kg, što ne bi bio slučaj da imam problem sa štitastom.
Jajnike svakako moram, samo se već neko vreme razmišljam gde ću.
I mislila sam da uradim progesteron i ono što mi maslačak reče, pa sa tim kod ginekologa, i onako
će me verovatno poslati da uradim to.

Dunja, koliko koštaju te pretrage za trombofiliju? 300 samo to ili si uračunala i ostalo nabrojano?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 916
18.2.2014 12:28:07   
glukica
Sto me svi iskulirase ? :( pisala sam u temi hormonske analize i terapije ...

(odgovor članu milica93)
Direktna veza do poruke: 917
18.2.2014 12:33:09   
milica93
Glukice, ja ne znam ništa o tome, bar ne toliko da bih ti pomogla.
Nadam se da će sve biti ok. user posted image
Što ne promeniš ginekologa, ako je ona nezainteresovana? Treba da ti lepo objasni sve što te interesuje. Razumem da se nekad nema vremena, ali ... Imala sam ja taj problem sam mojih pretprošlim ginekologom. Svaki put sam izlazila istraumirana od nje.

< Poruku je uredio milica93 -- 18.2.2014 12:36:49 >

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 918
18.2.2014 13:06:23   
7marii
IZVORNA PORUKA: mamica3

7marii,mala je razlika skoro nikakva između Ti M,
Meni je danas 24dc,11dpo...imam sve simptome PMS....inace zadnji ciklus mi je bio na 25,a predzadnji na 21 dan...grudi me bas bole,stomak ponekad žigne,al mislim da ce ubrzo jer moja glavobolja ide u prilog PMS-u a mene od juce unisti

Tek sad videh da ste mi odgovorile,pa zene ja lose izracunala meni je danas 22 dc 11dpo,isto kao i tebi MAMICE user posted image kad tebas da ne dobijes ? Ja dobijam na 24-25 dana a predhodna je bila na 23 dan. Cekam jos 2 dana pa da vidim dal cu testic ili ce user posted image , mada me sad stomak uopste ne boli a jutros jeste sve mi je to cudno,imam i neke vrtoglavice mada vlad virus a je se sve nadam da je ipak user posted image user posted image mozda me virus zaobidje.

< Poruku je uredio 7marii -- 18.2.2014 13:08:24 >

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 919
18.2.2014 13:22:08   
7marii
Mamice a sto se glavobolje tice ne mora da znaci da je PMS to je i simptom neceg lepog user posted image sacekaj jos malo pa ces videti.Ja i ti smo u istom sosu istog dana i trebamo da dobijemo,navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7marii)
Direktna veza do poruke: 920
18.2.2014 14:39:40   
lelaigor
Zdravo, ženice. user posted image Meni je danas 36 dc, nadam se da će ovaj put biti nešto, da nisu opet prokleti hormoni. Menstruacije su mi u zadnje vreme na 31-32 dana. . Ako do petka ništa ne bude od menstruacije, radiću test. Taman mi mm dolazi sa službenog puta u subotu, volela bih da mogu prijatno da ga iznenadim. user posted image user posted image

< Poruku je uredio lelaigor -- 18.2.2014 14:41:01 >

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 921
18.2.2014 14:42:00   
IVA 11
Sa srećom, pa da ugledaš user posted image ! user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 922
18.2.2014 14:44:03   
New Mom

IZVORNA PORUKA: indy_25
nemam bas ceste odnose hahahha.

Jedan je dovoljan! Lepo je videti te ovde!user posted image
I tebe Lelo!user posted image

Sve vas vučem! I požurite u tromesečja, ionako mi se kičma raspada.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 923
18.2.2014 14:49:11   
lelaigor
New Mom, hvala. user posted image Želim i nadam se, pa videćemo. Mi smo baš bili redovni kad su mi bili plodni dani, pa nadam se da so makar nešto uboli! user posted image user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 924
18.2.2014 14:54:40   
amelia
Crtice samo da vas user posted image . Meni je danas 10 dc jos je rano za O ali mi smo vredni za svaki slucaj user posted image kako sam opustena cure samo da znate i srecna sam sto u petak odlazimo u Swiss..nadam se da ce nam tamo bolje biti i da ce mo se srediti taman dok user posted image dodze.. user posted image

Ayan <3

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

lepse je
pisuljica

Katarina (65%)

Kristina (35%)

Ukupan broj glasova: 111

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here