Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 24.3.2014 9:14:57
|
|
|
|
ivaMark
|
Dobar daaan, da dovrsim zapocetu kafu i da vidim sta ima novo... Proteklih dana smo se borile sa slinama (inace i dalje traje ta borba) Meni nesto danas ne smeta ova oblacnost, samo da nema ovog glupog vetraaaaaa.....
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 24.3.2014 9:17:43
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro! Vreme je užasno, jedva čekam sunce. Odvela sam dečicu u vrtić, sad pijem drugu kafu i psihički se pripremam za posao, sutra počinjem da radim a baš sam se navikla da sedim kući.
|
|
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 24.3.2014 9:26:18
|
|
|
|
ivaMark
|
Micki, puni baterije za sutra
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 24.3.2014 9:29:00
|
|
|
|
mama micki
|
Pokušavam, ali nekako mi se diže kosa na glavi kad pomislim na one moje ženturače Ja se posla ne bojim, volim svoj posao ali nemaš pojma u kakvom zmijskom gnezdu radim. Ima skoro 40 sve ukupno sa šefovima i rukovodiocima...sve žene.
|
|
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 24.3.2014 9:41:22
|
|
|
|
adulence
|
dobro jutro i od mene,uhhh groznog li dana....micki a gde radis ako nije tajna? zene da li verujete da su mi jutros u dz ukrali kisobran...ja sama sa ivom i okacim kisobran na radijator ma dve sekunde ga nisam gledala i neko ga capio,pa jmb mu misa znala sam da zivim u slepackoj drzavi ali ovoliko,poludela sam...
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 24.3.2014 9:55:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Adulence, Micki trenira strogoću A za kišobran -
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 24.3.2014 9:58:46
|
|
|
|
Torbica
|
Micki srecno! Ja ne smem ni da kazem koliko dugo nisam radila..... Do leta jos ladim..... A mm zeza pa kaze rodi jos jedno Neka neka, radicu sve u sesnaest, sa radjanjem sam gotova definitivno..... Naravno, stavila hleb, spremila povrce za ruckic, susim ves u susari i sad da ispakujem skalameriju pa da navalim.....
< Poruku je uredio Torbica -- 24.3.2014 10:00:17 >
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 24.3.2014 10:14:16
|
|
|
|
ivaMark
|
Joj micki: 40 zenaaaa, aaaaaaaa. Mogu da zamislim kako je. Moj radni kolektiv najveci je bio sa 6 zena u kancelariji pa je bilo svega ali cetrdeseeet, srecno! Adulence, strasno za kisobran... Nemam reci.
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 24.3.2014 10:32:43
|
|
|
|
mama micki
|
Adulence nije tajna, radim u MUP-u,ali ajde da ne pišem gde, možda ima neka koleginica ovde pa se prepozna. Joj kako su samo teške, pojma nemate Ali dobro, srediću ja to, mada će mi trebati par dana Trćo kakva strogoća, samo da dođem kući "normalna" i biću zadovoljna, pisaću. Adulence šta ćete u dz? Jel Iva dobro? Nije valjda opet nešto zakačala? IvaMark, seti se kako je tebi bilo sa njih šest, pa zamisli mene sa skoro 40...aaaaaaa, to si dobro rekla!
|
|
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 24.3.2014 10:39:37
|
|
|
|
adulence
|
jeste,jeste dobro je ona isle smo nesto da zavrsimo,a cicka je sada u vrticu,a ja odoh zene da ucim....pozdravljam vas...
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 24.3.2014 10:40:41
|
|
|
|
mama micki
|
Samo napred Adulence!
|
|
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 25.3.2014 7:41:04
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: mama micki Trćo kakva strogoća, samo da dođem kući "normalna" i biću zadovoljna, pisaću. pa znaš onu 'milicija trenira strogoću' ili ti - radiš u policiji Jutar žene!!! A za kolektiv te potpuno razumem. Znaš ko je gori od 40 žena? Kad radiš sa muškarcem koji je makar 15 godina u kolektivu sa ženama. Čitaj biro za nezaposlene. Yep, radila sam i tamo. U tzv golubarniku - nas 8 žena i 1 muškarac u kancelariji 3x3. Nigde prozora, nigde svežeg vazduha, a mi sve žene pušači CIGARA
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 25.3.2014 7:43:38
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro gušteri Da prijavim da kod mene pada snjeg tako da nema više ništa od martovskog sunčanja, opet valja spakovat cipele a raspakovat čizme.
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 25.3.2014 7:45:43
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutro .
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 25.3.2014 7:52:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Pipi to onaj sneg od nas došao do vas Danas kao suvo i manje-više oblačno. OD sutra opet padavine. A baš sam uživala u lepom vremenu. Navodno od vikenda lepo. Što bre ne uključe onaj hapr pa da se sunčamo
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 25.3.2014 8:10:55
|
|
|
|
pipi_coco
|
To vi iz EU poslali snijeg nama, ko da nam nije malo naše muke Oooj uzmite ga nazaad, vracamo ga skoro ne raspakovan
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 25.3.2014 8:15:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne treba, 'fala. Dovoljno sam ga videla ove godine. Da Bog da ga ne videla naredne 2!!!
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 25.3.2014 9:05:52
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! KOd vas sneg, kod mene kiša i slinci na sve strane Noćas sam uspela konačno malo da odspavam! Sad sam kao zombi. što je mnogo bolje stanje nego ono od juče
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 25.3.2014 9:16:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar jutar Ja koonacno kod frizera, farbam seeeee da licim na nesto kulturno a ne zaraslu divljakusu Odmaram... Sad mi i kaficu kuvaju Mod, pa zar ne prolaze slinci....
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 25.3.2014 9:17:30 >
|
|
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 26.3.2014 7:06:16
|
|
|
|
branki*
|
dobro jutro,gusteri jos malo,prodje mart... od kako smo se vratili iz bgd-a sve u nekoj trci,najvise oko bozinog obdanista,ali izdejstvovah da krene od sledece nedelje.bas sam uzbudjena i imam tremu..danas opet kod dr jer moram da zakljucim bolovanje.i stalno nesto oko stana..konacno krece hoblovanje,pa da ga izglancam i mozemo polako da unosimo stvari... bas me noge bole nesto,samo osecam kako bride..
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 26.3.2014 7:19:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Good morning... mi okrecemo opet jedan krug bolesti Juce dosla po Tacu u vrtic ima T Nista strasno ali posto vuce neke prehlade vec 3 nedelje dala joj je sirup.
|
|
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 26.3.2014 7:41:16
|
|
|
|
Trcosava
|
Di ste ženskaći!!! Ja dete ispratih u vrtić! Posle odo' do opštine da izvadim zahtev da mogu da menjam vozačku, tj da polažem
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 26.3.2014 8:23:43
|
|
|
|
Klarita
|
Gde ste zenske? Lepo sam ja rekla da smo s ovim nazivom teme izbaksuzirale. Ko je napisao da pada sneg GDE ?
|
|
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 26.3.2014 8:34:04
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro! Evo da popijem sa vama dok se dusice ne probude.
|
|
RE: Marrtovski gušteri [chat] 26.3.2014 8:35:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jutar... Ja bi se najradije vratila u horizontalu... A mm jos drema.... blago njemu... Da popijem kaficu pa da se razberem...
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?