|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Marrtovski gušteri [chat]
16.3.2014 9:03:59   
ivaMark
Dobrar vam dan,

IvaMark, meni je i ovako sve komplikovano, mogu da zamislim kako je tek tebi

Ne pitaj...komplikovano je bilo meni kada sam otisla tamo, a sada mi je komplikovano zbog bebe. Jeste li vi vencani na papiru?

Micki, imam taj kartoncic ali ona ima 90 dana boravak na taj nacin, sad za dalje nisam pitala kako: da li izlazi iz zemlje pa ulazi ponovo ili nesto drugo. Hvala ti na pdgovorima, ako mi bude potrebna jos neka informacija pisem user posted image Nisam ti odgovorila, Smederevo je u pitanju.

Trco, jednostavno postoje takve osobe... A kako se ponasa u svojoj kuci? Ima li gomile sudova itd... Tako je i moja sveki2, dodje zena na par dana i ne moze ni tanjir da skloni za sobom user posted image , pa obuvena ulazi itd... Mnogo mi je lepo sto nisam vise tamo, mada ovaj mm poceo da zapinje sto sam ja kod mojih a ne kod njegovog tate (inace u Austriji zive), mislim...kako on to zamislja nije mi jasno i bebi i meni je potrebno zdravstveno osiguranje na prvom mestu... user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 201
16.3.2014 9:17:11   
Trcosava
Ivo, duga je priča da bi objašnjavala ovde. Ukratko, za 5 godina samo smo 2x prespavali kod nje. Nismo imali gde jer je živela sa starateljem i njegovom drugom ženom. Ok je jer ta druga žena vodi računa o kući. Kod nje u sobi naravno haos.
Sećam se kad smo otišli sa Anom jednom, mi da se pohvalim kako je naučila da puzi, a po podu prljavština. Uzmem ja i brišem vlažnom maramicom, a ona kao 'jaoj pa odakle, usisavala sam'. Posle jedno par godina, kaže ona kako usisava - mrzi je da sastavlja usisivač,nego prođe onako samo sa cevi. Pa koliko se uhvati. A u kući tada 2 mačke....

Preksinoć kad je krenula da izvoljeva, kažem 'pa jbt mi smo spavali kod vas u dnevnoj, ni čistu posteljinu nismo dobili'. A ona, 'pa zašto nisi rekla, nije to ništa loša ako kažeš'. Jbt pa valjda je to osnovni red i kultura.
A ona kad dolazi, dva jorgana da se izvade, da ona izabere koji će, pa da ih izluftiamo, pa da spremimo sve... do skoro sam se saplitala o njihove 3 torbe kad dođu u dnevnoj, sad su te torbe preselili u hodnik ispred vrata - te tako kad izađem sapletem se.
Kod njih kad smo bili, krevet je bio namešten čim smo ustali. Sklonjeno sve.
Mislim ljudi, ok možda sam postala picajzla po pitanju kuće nakon 5 godina provedenih u njoj, ali mislim i da sam poprilično tolerantna osoba. Barem sam bila.

Ivo, ja vrtim film unazad. Zvala sam opštinu da vidim šta je potrebno da mi Ana dobije JMBG u Srbiji, teta rekla samo izvod iz knjige rođenih u Slo i saglanost oca da može da dobije naš JMBG. Posle ja idem dalje u mup i sl.
Još to nisam uradila.
Sad molim Boga da se zaova što pre porodi (po nekim proračunima, ona je ušla sad u 9.) pa da negde sredinom aprila mogu u Bg ili možda pre toga.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 202
16.3.2014 9:23:03   
ivaMark
Trco, nemam komentara za ono usisavanje bez skopljenog usisivaca user posted image Nema joj pomoci... Kako ce sa bebom svojom...

Vidis, meni nisu trazili saglasnost nikakvu, samo izvod iz mkv, mkr (bebin), mm fotokopiju pasosa, moju lk, drzavljanstvo moje, prebivaliste za godinu kada je beba rodjena i mislim da je to to.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 203
16.3.2014 9:44:02   
mali_mis
Jutro user posted image
Sva sam izlomljena, kao da me je neko gazio dok sam spavala.
IvaMark, vencani smo na papiru, u BIH. Ja sam par nedelja posle vencanja dosla u NS da menjam licnu i pasos, i ostala ovde zbog mirovanja u trudnoci. I necu se vracati, s'obzirom na citavu situaciju.
A da probas dvojno drzavljanstvo, jer izmedju drzavljana BIH i Srbije je to moguce.
Trco user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 204
16.3.2014 10:11:29   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Vidis, meni nisu trazili saglasnost nikakvu, samo izvod iz mkv, mkr (bebin), mm fotokopiju pasosa, moju lk, drzavljanstvo moje, prebivaliste za godinu kada je beba rodjena i mislim da je to to.

Jel oboje imate BiH državljanstvo? Možda je do toga. Ja imam srpsko i prijavljena sam u Srbiji, on je Slovenac i njihovo naravno.
Primera radi, kad putujem sama sa Anom treba mi saglasnost da mogu da uđem u Srbiju sa Anom, tj njegova saglasnost da može da ide samnom. Pisali smo o tome negde. Mislim koja nebuloza, da izađeš iz srbije sa detetom (ako ima biometrijski pasoš) ti ne treba dozvola, ali da uđeš ti treba user posted image user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 205
16.3.2014 13:53:08   
Trcosava
Žene, šta znači kad vidiš rode? user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 206
16.3.2014 16:09:36   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Žene, šta znači kad vidiš rode? user posted image

Trco, mozda neki znak user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 207
17.3.2014 7:31:45   
mama micki
Micki, imam taj kartoncic ali ona ima 90 dana boravak na taj nacin, sad za dalje nisam pitala kako: da li izlazi iz zemlje pa ulazi ponovo ili nesto drugo. Hvala ti na pdgovorima, ako mi bude potrebna jos neka informacija pisem Nisam ti odgovorila, Smederevo je u pitanju.

IvaMark, ne mora da izlazi iz zemlje, boravak se produžava. Treba ti novi kartončić, a sve ostalo kao i prvi put. Produžiš boravak i možeš da joj izvadiš knjižicu.
Trćo a šta će joj naš jmbg kada ne živi u Srbiji? Što se tiče saglasnosti oca, treba ti saglasnost da dete izađe iz zemlje, u tvom slučaju je to Slovenija, tako ti treba i saglasnost da ona dobije naš JMBG a i za sve drugo. Ako si iz Beograda, kada budeš to rešavala pusti mi pp, ja 25. počinjem da radim, pa sam tu ako nešto treba. user posted image
I da... DOBRO JUTRO GUŠTERI!!!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 208
17.3.2014 8:00:57   
Trcosava
Mama Micki - ne treba joj potrvrda da IZAĐE ni iz Slo ni iz Srb. Treba potvrda da UĐE u Srb. Nigde logike, al' ajde.
Ovde se isto čudili kad je muž išao u opštinu da overi.
Ako mene laže MUP lažem i ja vas. Pisala im mail.
Za saglasnost za JMBG mi je logično da treba saglasnost jer u suprotnom, supružnici koji nemaju ista državljanstva bi mogli da beže sa decom i vade nove pasoše.

JMBG Ani vadim da mogu da joj izvadim i naš pasoš. Neka ima oba, neće da joj škodi user posted image
Iz Bg-a sam. Ako si u MUP-u naravno da ću da te kontaktiram, da se ne akam po mupovima user posted image

Sinoć se pomirih sa mužem bez i jedne reči. Malo sam i dalje ljuta, no prolazi me.

Dolazim sigurno u Bg, samo ne znam kada. Sanjala sam o aprilu, ali zaovi je termin negde sredinom aprila. Posle mi ne vredi da dolazim jer kačim i Uskrs i 1. maj, a najviše dolazim zbog advokatice i ostavinske - da sredim te papire.

Dobro jutro čikitas!!

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 209
17.3.2014 8:06:47   
NadaR
Dobro jutrooo user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 210
17.3.2014 8:10:18   
Anck Su Nmaun
Jutroooo

Divno vreme nam dosloo napokon! Ja iznela moje kaktusice na terasu da se suncaju i napokon dodju malo sebi!

Ali sam jaako prehladjena, kijavica, slinavica...uzasna sam.user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 211
17.3.2014 10:36:33   
ivaMark
Dobar daaaan...
ASN i ja slinava, grlo me boli...beba isto-jedva dise od slina. Mislim da smo od jednog klinca to pokupile jer je pre dva dana bio sa Jokom, mali je kijao i bio zapusen skroz

IvaMark, ne mora da izlazi iz zemlje, boravak se produžava. Treba ti novi kartončić, a sve ostalo kao i prvi put. Produžiš boravak i možeš da joj izvadiš knjižicu.

Micki, znam da sam ja u BiH kada sam bila morala da imam ulaz pa ponovo prijavu kada mi istekne ti boraviste, moracu do sluzbe za strance da pitam user posted image

Jel oboje imate BiH državljanstvo? Možda je do toga. Ja imam srpsko i prijavljena sam u Srbiji, on je Slovenac i njihovo naravno.
on BiH drzavljanstvo a ja srpsko

Za saglasnost za JMBG mi je logično da treba saglasnost jer u suprotnom, supružnici koji nemaju ista državljanstva bi mogli da beže sa decom i vade nove pasoše.
i meni je ovo logicno, ali niko mi to nije pominjao....

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 212
17.3.2014 10:49:34   
mama micki
Saglasnost oca, u slučaju da je stranac, po zakonu je obavezna za sve što se obavlja van zemlje u kojoj dete živi sa roditeljima, a to što niko ne pominje, to je već druga priča.
Ivo kod nas se boravak produžava i bez ulaza, šta više, ja sada prvi put za to čujem, ali dobro, možda ima i nešto sa čim se nisam susrela na poslu.user posted image user posted image user posted image Obaveštavaj šta si uradila.
E a ja imam dosta familije u Smederevu.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 213
17.3.2014 10:54:09   
Olga75
zeeeeneeee imamo svakojake teme i o tome da li treba saglasnost i o dokumentima , nemoj da bicujem na gusterima bre user posted image
nego , bar dan user posted image
ja ko limun i tako user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 214
17.3.2014 10:57:30   
Torbica
Meni je u glavi takvo stanje da ne mogu da citam i udubljujem se u nikakva dokumenta..
Ribam kucu...sta ces, mora se i to.... Jos samo dve sobe i kupatilo...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 215
17.3.2014 11:00:49   
Olga75
kod mene ko da je atomska eksplodirala a ja nemam snage da se pokrenem , gledam ovaj nered i mislim se kad bi samo mogla da ga sredim user posted image
totalno sam enerdzi lou user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 216
17.3.2014 11:18:18   
Torbica
Mene bruka od maserke user posted image , dolazi sutra, pa nema smisla. A i svekar ce doci sutra. Motivacija mi je zesca... user posted image al cu bar da sredim...
Majstor mi dovezao auto, mm cuo da nesto lupka, pa sam ga jutros oterala... Dobar dan, dovidjenja, 1500 din...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 217
17.3.2014 11:18:22   
Anck Su Nmaun
Jao mene cekaju prozori , vriiste koliko im je potrebno ribanje. Ali danas neee, danas sam kao Olgi - Batery Low user posted image ..sta cu kad sam prehladjenauser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 218
17.3.2014 11:26:07   
mali_mis
Jutro user posted image
Kod mene ce za par dana, nedelju, biti urnebes, selimo se u manji stan. Uh, glava mi puca od tapeta, krecenja, namestaja, kako, sta...valjda sve sredimo do uskrsa, hocu da farbam jajca, i da lepo uzivam.
Ja danas odo da skratim kosu, pa za koji dan da se ofarbam, da budem lepa za predstojeci urnebes user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 219
17.3.2014 11:31:59   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Olga RR

zeeeeneeee imamo svakojake teme i o tome da li treba saglasnost i o dokumentima , nemoj da bicujem na gusterima bre user posted image

hit me baby one more time user posted image

reče ja da sam pisala negde, mislim ovo sve negde ima zapisano user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 220
17.3.2014 11:39:50   
Olga75
znaci Olga user posted image
user posted image
i tako
a ja jos uvek ko da me teraju da sedim i nista ne radim user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 221
17.3.2014 11:50:32   
Torbica
Ajmo zene, pokret!!! user posted image Saljem vam pozitive!
Kuca oribana, jos samo kupatilo da pozlatim!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 222
17.3.2014 11:53:56   
mama micki
Ja se kanem da nešto radim, ali stomak me boli, došla mi tetka iz Crvenke, pa se savih od bolova, popila panadol, to jedino imam, ostalo dok sam dojila i ništa ne pomaže, a što imam posla...uh...
user posted image Torbice
Izvinjavamo se za ove saglasnosti i nesaglasnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 223
17.3.2014 11:57:03   
Olga75
Mama micki , no problemo ali problemi oko te silne administracije , birokratije tamo - vamo , ovde ce da se zagubi a grehota je
nego ja sam promenila krevetnini woohoo user posted image
i tako sad cu usisivac da izvucem , pa kad odstoji jedno sat na sred onda cu da ga upotrebim user posted image
ne mogu , sva sam jadna user posted image

Direktna veza do poruke: 224
17.3.2014 12:11:36   
Trcosava
Oldži, ali to sve sam negde pisala - ubi me gde. Da li lična karta ili pasoš. Ne mogu da se setim.

Info se neće izgubi jer negde već piše - ovo je onaj trenutni (zanm da sam kopirala i mail od policije što sam dobilauser posted image )

Ja do jutros što sam uradila - uradila. Mrzi me sve danas. Samo bi sedela i lelemudila. Danas za ručak punjene paprike. Možda i to odgodim za sutra, a za večeru spremim proju.
Mislim muž i tako radi do 18h, koji je to ručak u 19??? A s druge strane ne jede ništa kuvano, samo opet se osvrćem na ono da mi nebuloza da u 19h jedem supu i sve redno.

Usisaću (verovatno) ostalo sam manje više sve zategla.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here