Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 30.4.2014 22:48:32
|
|
|
|
Jeltje
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas zenske samo da vam javim da sam se porodila ovog puta je bilo jos brze nego proslog pola glave bilo napolju kad sam stigla u betaniju, samo su me odgurali u porodjajnu salu, beba je super, 3050gr i 51cm ja sam dobro, nisu stigli da me iseku pa sam popucala, sta sad, proci ce... ljubac za sve od nikole i mene! Poc draga, Ceeeestitam od srcaaaa!!! Beboooo, dobro nam dosla!!! Ali nije u redu sto si nas preskocila...Ja brojim dane i nikako da se desi, vise mi je dojadio ovaj stomak A izgleda da nece skoro. Juce sam bila kod dr i rece da je grlic zatvoren, nista se ne desava i ostaje nam samo da cekamo, pa kad Lo odluci da izadje..sve od nje zavisi...Kaze mm "pa to je mala crnogorka, lepo joj unutra, toplo, nije gladna, nista je ne remeti i sto bi izlazila"...hahah
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ] 1.5.2014 7:14:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Drage trudnice, prelazimo u novu temu za maj - Trudnice (1 - 42 nedelje) 05/14 [chat ]
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciCepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?