Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 14.4.2014 11:18:05
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 14.4.2014 11:22:00
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Juce mi Teodora ulazi u kuhinju i postavlja milion i jedno pitanje. Ja ne znam gde mi he glava. Sve sam polica poskidala. Kaze ona meni: "Jao Sanja dete, kakvu katastrofu si napravila". sve upijaju, opasnice jedne! Meni je Mare skoro rekao (ja perem sudove a on me zove da se igramo): Jaoo mama, cto godina ti teba da opejes cudove!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 14.4.2014 11:31:46
|
|
|
|
Modessty
|
sjajni su! A kako rastu sve više novih fora pokupe i posle serviraju Danilo juče reko Igoru:" tata nije lepo da nerviraš svog najvoljenijeg sina"
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 14.4.2014 13:07:02
|
|
|
|
dijana1*
|
Jao deca su haos Dobar dan mamice Sanjice drago mi je da ste se konacno resili virusa. Meni je jos danas 29 i sutra lagano ulazim u tridesete. Jbt matora sam Veliki pozdrav svima!
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 14.4.2014 13:25:07
|
|
|
|
anci kv
|
ne brini i ja te pratim. Ja ću u maju da uđem u cetvrtu deceniju
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 14.4.2014 14:18:08
|
|
|
|
mama micki
|
Dijana, to nije bitno, izgledaš kao da ti je 16! IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Jao deca su haos Dobar dan mamice Sanjice drago mi je da ste se konacno resili virusa. Meni je jos danas 29 i sutra lagano ulazim u tridesete. Jbt matora sam Veliki pozdrav svima!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 14.4.2014 20:47:18
|
|
|
|
jole82
|
Jes vala Dijo, ne bi ti ni 25 dala Bez preterivanja...mislila sam da si mnogo mladja Dobro veče mame...T pajki...bila do 15 u vrtiću pa posle išle da kupimo nove cipelice..ove joj se omalile..sad je 21..a mršavica je pa izgleda ko Oliva iz Popaja ..doduše njen broj je pola mog,..tako da ima na koga da bude nogata Inače T je spontano od juče ujutru odlučila da bude definitivno pešadija Od kako je ustala sve ide hodajući, mislim puzi jako malo..nekoh 10 % kretanja...a do subote je bilo obrnuto-hod 10%, ostalo puzanje...ona to dok nije 101 % sigurna ne kreće..hehe..pažljivko mali Da vidim malo šta ste pisale, pa i ja da se horizontalizujem...
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 14.4.2014 23:23:25
|
|
|
|
dijana1*
|
Hvala vam, a tako se i osecam :-) Jole, bravo za T Kod mene klasika, po ceo dan V, K i ja. Samo je bitno da V ne ustane na levu nogu i dan nam je super
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 14.4.2014 23:44:38
|
|
|
|
anci kv
|
Dijana,jel to čekaš tridesetu,budna?
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 7:27:15
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro mame Nešto ste se uspavale? Evo ja pijem kaficu i čekam da se Sara probudi, mm na poslu, Tea ozdravila i juče krenula u vrtić. Imam posla po kući baš punu, a kad je ovako ružno vreme ništa mi se ne radi. Lep dan mamike
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 7:32:20
|
|
|
|
anci kv
|
jutro definitivno nije za ustajanje, ni kafa ne pomaže... Dobro jutro žene
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 8:03:01
|
|
|
|
doktorkakristal
|
dobro jutro ,jedva ustadoh Dora opet kucka sa mnom ,ni u wc ne mogu da odem od nje ,samo gleda gde sam ja,nije ni cudo kad je sa mnom po ceo dan
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 8:19:09
|
|
|
|
anci kv
|
doco,ni mi nismo ništa bolje. Do duše,ostavljam je ko god može da je čuva ali što je starija samo zvera i traži me
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 8:43:15
|
|
|
|
emicaa
|
doco i anci potpuno vas razumijem,rekla sam otici doktoru i pitati moze li nas ikako opet spijiti pupcanom vrpcom .sad protestuje svaki put kad upalim usisivac pa to moram kad mm dodje sa posla,a kad pravim rucak i ona bude u svojoj ljuljici u kuhnji,ne daj Boze da me ne vidi pola minute.ja opet kasljem i smrkcem ali nadam se da ce brzo proci.ljubim vas sve
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 9:02:42
|
|
|
|
anci kv
|
emice,to ti je verovatno prehlada,ovo vreme baš smori
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 10:43:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja jos uvek nije zahtevna. Stavim je u ljulju. Ona se zanima svojim nogicama i rukama. Jedino place kad je gladna. Nas dve smo same. Teodora je u vrticu. Ide mm malo ranije po nju. Vodi je na koncert beogradske filharmonije za najmladje. Stvari za peglanje imam mali milion.
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 11:00:03
|
|
|
|
emicaa
|
sanjica tvoja ce mozda i ostati tako dobrica jer ima i seku pa nije stalno sva paznja njoj upucena.Anci ja sam se na poslu razbolila,u kuhnji toplije nego u paklu a svaki cas moram u hladnjacu nesto donijeti i te nagle promjene temperature me stigle.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 11:11:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice, Teodora je tri godine jedinica i uvek se igrala sama kad ja nesto radim. Jednostavno navikavali smo je tako. Evo i sad kad kazem da moramnesto da zavrsim ona ode sama da se igra. Zna tacno da kad zavrsim docicu kod nje. Ovde kisa pada. Grozno vreme.
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 11:36:58
|
|
|
|
anci kv
|
emice,mora da se navikavaju na odvojenost. Kad bude vreme za vrtić biće tesno. D hoće da ostane u kavezu dok ja nešto radim, ili u hranilici dok peglam. Ostaje i sa drugima ali čim se unervozi, tad postane kenjkava a mene čim vidi smeje se. Opasnica
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 12:23:24
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ANCI bas tako i ja je uvalim ko god je raspolozen da je drzi,ali kako je veca samo okrece glavicu da vidi gde sam,ako budem pocela da radim bice cupavo,morace se navici ali ko je bude cuvao tesko njemu
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 12:25:42
|
|
|
|
mati
|
Zdtavo mamike. Ovo vreme bas smorilo, jedva smo ustali oko 11. Imam neke obaveze da zavrsavam po gradu i do posla, ali cu ih verovatno odlagati dok ne otopli. Ne brinite sto su deca tako vezana, neka ih. Za koga ce ako ne za vas. I Mata je tako bio vezan za mene pa je krenuo u vrtic sa 15 meseci. Mada, mi i sad kad izlazimo iz stana, to radimo krisom, jer je navikao da smo svi zajedno. Cak i ostavljanje svetla ukupatilu (kao unutra sam) vise ne pali, jer dok ne dobije odg ne pomera se...
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 12:26:35
|
|
|
|
anci kv
|
ma i zbog nje i zbog mene bolje da učimo da se osamostaljujemo,teško je al sve u rok službe
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 13:27:43
|
|
|
|
mati
|
Jeste Anci, ali bolje da je dete vezano sa tebe nego za komsiku npr . A ja ne znam ni za jedno dete da nije kao crevo, u prvim mesecima i godini. Ja nisam bila vezana za moje kako sam rasla, ali zato moj brat, kao cicak, nije se odvajao od majke. Neka ih , doci ce vreme kad cemo ih vidjati samo na spavanju...
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 13:29:23
|
|
|
|
anci kv
|
ma ja više brinem kako ću ja...
|
|
RE: Razgovori mama -4/14 [chat] 15.4.2014 13:37:27
|
|
|
|
emicaa
|
hoce i ona sad ostati sa nekim bez problema ali najgore je kad se probudi i vidi da mene nema.a ujutru kad ustanemo dugo bude sama ali kad se unervozi onda ne mogu maketi od nje.
|
|
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: